Hostelworld.com

Venice Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 834 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
9.4

The best place with best people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Namibia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
10.0

I had a pleasant stay.The staff were very helpful.Clean place .I love the fact that I only shared a bathroom with my roommates only and not the whole floor etc. Worth every dollar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
5.1

This place is very dirty I would never stay there again

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.7

Cette auberge de jeunesse est un lieu parfait pour visiter Los Angeles. Outre ses lits confortables et la propreté de ses locaux, cet hôtel a véritablement une âme , notamment à travers son personnel accueillant et chaleureux ! Je conseille donc vivement d'aller y faire un tour, ne serait ce que l'espace d'une nuit !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Paź 2016
7.1

Conveniently located hostel right in the heart of Venice. Very pricey for what you get though - an average bunk and rooms that could do with a good clean. Breakfast is basic and disappointing. Good common areas. Met some great travelers too

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Wrz 2016
4.3

This hostel is massively overpriced and really basic. We booked a private room and was greeted with a cockroach in the bathroom, my light didn't work and neither did the toilet. I complained the next day and they did fix the problems but offered me no compensation. These problems don't usually bother me but then we're usually paying $25 a night and not $125. Location is great but that's it

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
10.0

Superb location, feel at home, great breakfast. Become a new generation Hippie. 엘에이 단골 숙소. 베니스비치를 만끽하면서 대중교통으로 다른 곳 가기도 편리함. 특히 혼자 여행사 여성전용 도미토리와 큰 공용키친은 큰 플러스.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
10.0

Location is perfect (was a bit hard to find at first, make sure you read directions given, wouldn't hurt to have a sign outside though..) Bathroom in 4 person dorm was so nice and newly renovated. Free breakfast is just a waffle but still good Would come back/ do recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
10.0

I loved it! Awesome! Mir hat das Hostel gut gefallen. Ich war in einem 7-Bett-Zimmer mit Blick auf das Venice Sign. Fand ich total geil. Frühstück war ok. Das Beste: der Strand ist gleich um die Ecke. Ich würde das Hostel auf jeden Fall weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
2.9

I've stayed probably over 30 hostels in my life, and I've never had such a bad experience as this one. The staff was very unfriendly. The room, bed, and shower were in a disgusting situation. At the room, there were only two lockers, when there are seven beds. And the wifi? Don't try to count on it, too slow and disconnect every few minutes. Whenever I tried to work things out and adjust the situation with the hostel stuff, I got a simple "that's against our policy" answer, whi

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.