Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Velkommen Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 621 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 621 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.5
Velkommen Backpackers Located at 17 st 144 Riverside, Daun Penh, Phnom Penh.
Velkommen Backpackers
Cambodia
Phnom Penh Phnom Penh 17 st 144 Riverside, Daun Penh
81% 621
11.5705846 104.9294918
Velkommen Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Sty 2017
7.1

Personeel was niet allemaal even vriendelijk. De dorm stonk ernorm, maar dat kan natuurlijk komen doordat iemand stinkschoenen had ;) Bed was een beetje wiebelig. Fijn dat er lockers waren en ook de locatie is prima!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
23 Gru 2016
4.3

I reserved a single private room. It turned out to be windowless, unairconditioned, and permeated by the strongest odor of urine I have ever encountered. It was unbearable. Within fifteen minutes I ended up going across the street and getting a decent hotel room. Maybe their hostel bunks are ok, but check the private rooms in person before making any commitment. I didn't even have the fortitude to argue about a refund. I just had to run away from the smell. It was acrid and burning my nostrils.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Vede
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
14 Gru 2016
9.4

Ideale Lage um die Stadt auf eigene Faust zu erkunden. Alles was man braucht ist in Gehweite zu erreichen (Bars, Wäscherei, Supermarkt, Restaurants) das Personal ist sehr freundlich und hilft einem mit allen Anliegen (Transfers, Visa etc) Frühstück und Getränkepreise sind fair.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2016
10.0

I stayed 4 nights my first time, and loved it so much, it was my natural choice for an overnight transition stop. Really friendly staff, and you literally cannot ask for a better location in the city! Thanks guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2016
8.3

Die Betten sind leider sehr klapprig, das Bad ist aber super sauber und in einem guten Zustand! Von drei Tagen hatten wir leider nur einen Tag WLAN.. alles in allem ein gutes Hostel mit Kleinen Mängeln für ein paar Tage ist es in Ordnung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
8.6

We had a big room but without Windows so it was a bit stuffy. But the air con and fans worked fine. All basic needs were covered and they booked the ticket to Siem Reap for us. Encountered no problems so would recommend this hostel for a short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
25 Lis 2016
9.7

Das Hostel liegt nur 1min vom Fluss entfernt und es gibt direkt in der Straße einen kleinen Markt. Auch der Palast und der Night Market sind in 10min zu erreichen. Der Schlafsaal und das Bad dazu (bzw. die beiden Bäder) wurden jeden Tag sauber gemacht und es gibt im Schlafsaal mehr Locker als Betten, sodass man mit eigenem Schloss einen gratis Locker hat. Lohnt sich auf jeden Fall, gerade für den Preis!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
8.6

Staff were great, helpful in booking bus to Siem reap and then changing bus due to delayed flights. Close by walking to lots of locations, and food. Good value for money - only issue beds were VERY wobbly/squeaky, especially on top bunk! Will stay here again when next in Phnom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Lis 2016
8.3

Completely fine place to spend a couple of nights. Central location. Bar kinda lame when I was there, not many people staying I guess. Quiet though, I slept well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Lis 2016
9.1

Sehr nettes englisch sprechendes Personal. Saubere Zimmer und sanitäre Anlagen für Kambodscha. Sehr Gute Internet Verbindung. WiFi Empfang auf dem Zimmern. Nachts war kein Lärm von draussen auf dem Zimmer zu Hören.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.