Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vancouver Backpacker House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 501 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lip 2017
6.6

A bit of an adventures check in. Room is 5-10min walk away from check in, in Main building. Keys are located in a small pincode box. My house was a Appartement with three dorms. More a shared living Atmosphere then a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lip 2017
6.0

I did not know that dorm and private room are different house, so I went to dorm house at first and needed to make a call to the owner because there were no staff member at dorm. From the house of private room to Metro Town Station, it took about 15 minutes on foot , its a bit far for me. The entrance door of the house was always opened because other guests did not close the door. The room was clean, but the number of wash and shower room was not enough.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • al41265194
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lip 2017
5.7

직원이 친절한 것은 모르겟음 다른 건물에는 직원이 안보임... 뭘 요청하기가 힘듬 라인으로 하라는데 바로바로 가능하지 않음 최악인것은 방에 냄새가 지독한 이상한 독일인 남자가 잇는데 얘기도 안하면서 자기맘대로 함 그건 괜찬음 근데 직원들이 들어와서 청소를 한다면 냄새를 바로 맡을텐데 아무 조치도 없음... 청소를 안한다는 증거임 진짜 머무는 동안 엄청 고통스러웟음

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Lip 2017
6.3

Maison étrange, pas trop loin du métro, mais on est en zone 2 et c'est très loin du centre ville. La plus part des autres habitants sont assez ouvert, c'est agréable, mais la propreté du lieux est moyenne...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lip 2017
10.0

Great place no shoes though. Clean establishment and very quiet. Location is right off the subway line. You will not be disappointed at all. Shower is a bit tight if you've over 5'5". $2.75 to wash and dry so bring Canadian quarters.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.9

Very nice, clean, and comfortable hostel. Also very secure! Got a full bed in a dorm of three beds and for a very reasonable price. A little bit far from downtown Vancouver but it's still very easy to get there via transit. Hosts and other guests were friendly. Recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
9.4

Excelente localização para pegar skytrean ou shopping Metrontaw!! Local tranquilo e limpo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
8.9

Very clean, bright appartment. Located 6 min walk from skytrain. Cool international guests. 9/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Lip 2017
8.9

Bonne petite auberge, un peu cheap, mais normal vu le prix! Les propriétaires sont sympas et l'ambiance était bonne. Pour accéder au centre, il faut prendre un skytrain à 10 minutes à pied pendant un bon quart d'heure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2017
8.0

Günstig und ruhig. Ideal für Leute, die länger bleiben. Nahe an der Zugstation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.