Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Vancouver Backpacker House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Kwi 2017
7.7

床很舒服房間空間很足夠,唯一美中不足的地方是廚房用具有點不齊全

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2017
9.7

Friendly staff. Told me where to go and where not to go. Clean and spacious room. Me and my roommates have a lot of luggage but all of us got enough space to open them and pack them. Clean bathroom, kitchen and common area. About 10 minutes walk to sky train station and shopping mall so the location is quite good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
9.7

awesome place. made some good friends. had a great timr with everyone. owners were very nice. everyone was respectable. i will definatly visit again. nice neighbourhood. 2 min walk from metrotown mall and skytrain. had a great stay. i recomend 7020 gray ave as a place to stay. and it was only 22 bucks a nite. jon

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
8.3

메트로타운과 가깝고 화장실도 깨끗하고 불편함없이 잘 지냈습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
8.9

Tranquilo lugar para pasar unos días en la ciudad. La limpieza y los servicios son buenos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Mar 2017
5.1

good staff but could be better.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • grace7918
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Lut 2017
8.0

방 분위기가 아늑하고 조명도 따뜻하여 편안히 지냈어요. ^^

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

My first experience staying at a hostel and a very pleasant one too. It was so quiet but I guess that depends upon who else was there. I had booked a three bedroom dorm bit it ended up only me in the room. Only stayed for one night but will be back later in the week. Basic facilities, just what I was looking for cause not to expensive. Nice area. Warm clean house. Nice friendly staff Thanks :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
6.9

The hostel is not a hostel. It's a house transformed into something that looks like a hostel. No indication outside the house. You basically enter the hostel and there is no receptionist or reception desk. The staff are really welcoming. It's most likely some people travelling around the world that needs money to continue their journey and are working there. There are fire hazards everywhere around the house. There is Wifi and toilet paper but there is no safe or room to lock your personal gear.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.