Hostelworld.com

Vancouver Backpacker House

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 393 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.1
Vancouver Backpacker House Located at 7020 Gray Ave Burnaby BC, , Vancouver.
Vancouver Backpacker House
Canada
Vancouver British Columbia V5J 3Y8 7020 Gray Ave Burnaby BC
71% 393
49.2200190 -122.9994879
Vancouver Backpacker House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
7.7

Malgré l'absence quasi totale de personnel, le lieux semble bien tenue et l'ambiance sympa! La patronne à l'air sympa, mais je ne l'ai vu que 10 minutes, le temps de m'accompagner à la banque pour que je puisse payer la chambre... Bref, pas vraiment l'accueil habituel des auberges Backpackers! Heureusement, entre voyageurs on sait se soutenir et veiller sur les affaires des uns et des autres 😋 En sommes bon rapport qualité/prix, mais je suis contente de pas avoir prolongé mon séjou

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

A homey feeling atmosphere with comfortable rooms and great people to meet. A little hidden gem with a good value for your money. I would definitively come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Mar 2016
7.4

Really friendly. A little out of the way, but it was so cheap that it's hard to complain.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
8.0

c’était bien, le patron était sympas, c’était propre, il y avait juste trop de chauffage dans la chambre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2016
2.9

The hostel is left without control, so rooms are often a mess and dirty. No réception service At all, no one to ask any question. Looks morte like a squat thank a hostel. Position is outside the center, not Easy to find shops.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
31 Gru 2015
7.7

I had a good experience with this Hostel. It's located in a big house, and has a very causal atmosphere. There is no reception area and the only person I really ran into during my stay was my roommate. Although not downtown, it is located next to the skytrain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2015
5.4

When I made my reservation I was expecting to get a room at least similar to the one in the picture. Instead I got one off four mattresses on the floor in a room with hardly even walking space between. The mattress it's self was old and sagging enough to distinctly feel the mettle springs beginning to poke through. In a room for four people there was only one electrical outlet. I wold suggest you update your photos to accurately portray the rooms guests will actually be staying in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
8.9

clean and with a price. I booked one night online, and booked another 7 days with their staff directly can get discounted rate. It is a good place to stay for people looking for jobs and long term stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.