Hostelworld.com

Valley House Holiday Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 315 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.3
Valley House Holiday Hostel Located at The Valley, , Achill.
Valley House Holiday Hostel
Ireland
Achill The Valley
88% 315
54.0112994 -9.9730110
Valley House Holiday Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
9.4

Theatmosphere is fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.6

Nice place nice people. Super location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.1

Very nice location for discovering Achill Island. The landscape is wild and fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2016
5.4

auberge très sympathique, mais très, très vétuste. le cachet de la place, s'il fait beau peut rattraper les manques

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Kwi 2016
8.6

A very nice hostel! We checked in very late and had no time to make dinner anymore, but we received some toasts of the personnel. The hostel is also very cosy. An open fire in the eating room & the PUB! Price/ Quality is perfect, I had a private room, double bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
8.9

É inserito in un posto fantastico e riparato di Achill Island... Ma un po' fuori dal centro della vita dell'isola. La struttura é molto bella ma andrebbe messa in ordine (forse perché é primavera precoce e stavano facendo dei lavori)... ...comunque ottimo clima e ottimo personale!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
7.1

we had a private twin room with a shared bathroom (toilet and bathroom fine) our room however wasn't that great very damp (bubbled paint mouldy ceiling) and my partner was bitten all over in the night. staff said only owner could help but he wasn't about. kitchen was left every other hostel I've stayed in people washed up and put away as soon as but in the morning the sink was full of mouldy bowls and nastiness which i had to wash because before I could do mine. bar and atmosphere great tho

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

A 10 doesn't do it justice, one of the best places I've ever stayed. Would recommend valley house to anyone. It has the perfect combination of everything Irish. And the Guinness in the attached pub are to die for. I will definitely be back again. I hope sooner rather than later.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Mar 2016
9.1

Ancienne maison en forme de château, avec un sacré charme à l'intérieur (piano, grandes pièces, bois, etc...), juste à côté de la mer avec un panorama magnifique. Comptez un bon quart d'heure pour rejoindre un petit bourg avec un supermarché. j'y ai passé 2 nuits excellentes, et pourtant je dors assez mal d'habitude. Les gens sont très accueillants et sympas, très bien ! Très bon point de départ pour rayonner sur l'ile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • samuelduncan19831481
  • Walia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Mar 2016
8.9

Really great staff in a lovely spot

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.