Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Valley Hostel Located at Fuhren, , Lauterbrunnen.
Valley Hostel
Switzerland
Lauterbrunnen Berner Oberland 3822 Fuhren
90% 791
46.5962058 7.9077100
Valley Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • benev0106229
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Kwi 2016
9.7

방이 조금 추운것빼고는 다좋음. 창문열었을때 뷰도좋고 깨끗한편.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
10.0

영어보다는 한글로 한국분들에게 소개하는게 더 좋을것 같아서 한글로 적습니다:)) 기차역에서 걸어서 2분~3분 거리에 위치해 있구요! 조리를 할 수 있는 넓은 식당과 주방이 있어요! 숙소 청결상태는 매우 만족이구요! 스탭으로 일하는 수지 라는 친구는 정말 친절했어요! 무엇보다 전망이 그냥 굿굿 입니다:)) 비수기에 가서 그런지 저랑 싱가폴에서 오신 아저씨 한분 이렇게 2명이서 그 큰 호스텔을 다 사용했네요ㅋㅋ 한국분들이 많이 가는 숙소 답게 식당에 태극기가 가장 크게 걸려있고, 수많은 사람들이 다녀간 후기들도 보실 수 있어요. 매우 추천합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2016
8.9

Super comfortable, clean hostel! The rooms are beautiful, and the location is right at the base of the Alps! Everything around the hostel closes at like 5 p.m, so make sure you eat before then (I made that mistake). Also, the staff I talked to weren't knowledgeable about things to do around the area, so you have to do your own research.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessrivera
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Kocham Valley Hostel, najlepszy hostel byłem w. Chociaż poduszki nie oferują wiele wsparcia i materac łóżko "może dostać zbyt niewygodne ale o ile wszystko pójdzie Kochałem mojego pobytu, hostel jest dobrze utrzymane i codziennie sprzątany , niesamowita kuchnia i świetne wifi !! Na pewno wrócimy do tego miejsca!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2016
8.9

Lovely hostel in a prime location in the middle of the Main Street of Lauterbrunnen, a 5 minute walk from the train station and supermarket. Great industrial kitchen and multiple bathroom facilities. The staff were lovely and baked for us one night! Although not always there they made sure if arriving outside reception hours, as we did, that we were still able to check in. The rooms are lovely and we had a 5 person dorm to ourselves with a lovely balcony and view of the waterfalls and mountains.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Dolina Hostel był naprawdę czyste, z kuchni i jadalni. Wifi zawsze pracował i był silny i wszyscy byli bardzo mili. Miał bardzo przyjazny klimat i była to dobra lokalizacja dla miasta i dotarcie do innych. Każdy z utrzymaniem został chcąc trafić w śniegu, więc to było dobre o likeminded ludzie around.I na pewno się tu ponownie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2016
10.0

Très bon accueil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
7 Sty 2016
9.1

라우터브루넨 내의 위치는 상당히 좋습니다. 주방시설의 깔끔함이좋았구요. 경치가 환상적입니다. 그러나 샤워시설은 조금 불편한감이있습니다. 10시쯤부터 직원분들이 호스텔 내 청소를 하시는 것같은데 만약 조금 늦게일어나서 아침을먹으려하거나 씻으려하면 좀 짜증냅니다ㅡㅡ;; 일찍다니시면 문제없을거 같습니다. 리셉션의 직원분은 매우 친절했습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2015
10.0

劳特布鲁嫩火车站三分钟就到,位置好。前台特别热情,会带你介绍楼里的设施,有什么问题都可以让他们帮忙。宿舍有阳台,可以看见瀑布,景色不错,有干净的床单枕套可以自己换挺方便。公共厨房特别好,设备齐全,还有免费篮子里的食物可以用,用完洗好擦干放回原位就行。住过的旅舍里员工最好的,十分给员工。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.