Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Cze 2017
8.3

Très bon emplacement. Pas d'air climatisé, donc très chaud en été! Personnel aimable, mais pas toujours présent sur place, à part pour notre arrivée, nous n'avons revu personne. Les chambres sont belles, salles de bain et cuisine propre. Peu d'ambiance par contre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Cze 2017
10.0

Amazing hostel in the middle of Centro Historico!! Beautiful rooms, very organized and clean. We LOVED staying here :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
10.0

Лучший хостел, в котором мне довелось побывать)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
10.0

Our stay at the Valencia Lounge Hostel was simply amazing. The hostel does not only offer beutyful, spacious and well-furnished rooms, it is also perfectly located right in the center of the old town and only a few minutes from the main sights of the city. We enjoyed our stay in Valencia very much, also because of the useful recommendations the friendly and helpful staff gave us. All in all a great hostel for a trip to Valencia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2017
8.6

Perfect location and the rooms were really nice and characterful. The beds were tough really uncomfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
7.1

The interior of the hostel is very pretty, the staff is nice and the room was clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2017
8.0

Great location and great bedroom (I booked a private room). Doors were solid enough to shut out excessive noise. However shower / toilet facilities could have been better with more hooks for clothes, shelves for toiletries. And there was not a lot of atmosphere as no one really used the lounge facilities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2017
7.4

Hostel op geweldige locatie. Prima kamer, wat beperkte douche/toilet gelegenheid. Mooie keuken als je zelf voor je eten wil zorgen. Wel jammer dat er alleen iemand tussen 14 en 18 uur zit als "receptie". Wij stonden om 10 uitboor de deur met onze koffers, hoopten die te kunnen stallen maar er was echt niemand tot14 uur. Dus maar uitgeweken naar het keramiek museum en daar onze koffers gestald. Geen gezellig hostel maar prima voor ons om vooral de stad te verkennen. Alles in het centrum is nabij.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
9.7

Perfect little hostel. Trendy interior design and rooms were comfortable. Our bed was a little run down though and uncomfortable. Overall good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lut 2017
9.7

This was a really nice place to stay. My wife and I stayed here in February for a night and the place was clean, the staff was friendly and the location was great (very near the Mercat Central). The only thing I would have liked better would have been to have a private bathroom but the shared bathrooms that were offered were clean and well maintained so it was not a problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.