Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 104 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.4
Valencia Lounge Hostel Located at Calle Cadirers, 11, 1, , Valencia.
Valencia Lounge Hostel
Spain
Valencia Comunidad Valencia 46001 Calle Cadirers, 11, 1
89% 104
39.4755771 -0.3788854
Valencia Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Wrz 2016
6.3

Good design but very unprofessional management. If design is more important for you, you could go ahead and take the risk of your booking being cancelled unexpectedly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • mangelschotsjolien7233
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
8.3

A pretty good hostel, i was there with my boyfriend and that was fine, but if you're a single traveler looking to socialize with other travelers, I wouldnt Go here. You can rent bikes, but you have to be lucky, because the reception isnt Always There. Showers were fine, I do think there are not enough of them (2 small ones, one big one). I would come here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sie 2016
9.7

Very central location with very clean, comfortable, and stylish rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.4

Lugar perfecto en el centro. Para repetir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
7.7

Great location and decent value for money for a private room. However, not the place if you're looking for a hostel atmosphere and there is only one staff member during the day and early night. There was a bright street light next to our window but it was too hot to shut the window (no aircon/fan), so some curtains would be good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
10.0

Hotal super centrico muy bonito limpio y a miy buen precio par lo aue oftecen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2016
9.7

Really liked this place! We came in quite late at 12:30am. The woman that was checking me in was extremely friendly and helpful. We got a private room, which had two single beds sandwiched together which was ideal. The room was spacious. This hostel was well situated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2016
8.9

Sanitaires insuffisants ( 2 lavabos et 2 wc) pour les chambres sans salle d'eau. Pas de lampes de chevet. Un petit réfrigérateur en fonction c'est vraiment très insuffisant et des torchons dans la cuisine seraient bienvenus. Locaux sous vidéo surveillance il faut donc s'habiller pour les déplacements nocturnes vers les wc. Éclairage automatique des couloirs la nuit gênants. Pas de PC à disposition. Salle commune très inconfortable. Pour le reste voir évaluation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.