Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
6.0

La zona es horrible para aparcar, da sensación de mucha inseguridad, los parkings son muy caros y la zona azul es solo de residentes, para colmo la Policía está deseando poner una multa por chorradas. Con respecto al alojamiento a nuestra llegada nos recibió una chica muy simpática pero la habitación tenia una de las dos bombillas que alumbraba la estancia fundida, con lo que tuvimos que apañarnos con la lampara de "mesita". El colchón era de muelles y te los hincabas durante toda la noche...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Gru 2016
10.0

Nice staff, beautiful veiws, adorable decorations, and very comfortable :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
10.0

The only bad thing was the heater in room number 9 , altrough this everything was perfect and for a very nice price...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.7

Hotel precioso y con una ubicación inmejorable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Paź 2016
10.0

Valencia Lounge Hostel served us perfectly for our quick 1 night trip. The hostel was clean and (relatively) quiet; because of the location, there is always going to be some noise. The hostel could perhaps improve upon this by installing thicker windows, but it really wasn't an issue. Rooms are uniquely decorated and it's really funky! The decor is colourful and we had no issues finding it as it's perfectly located in Ciutat Vella. Also - bikes for rent! Luggage safety stored after checkout!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
10.0

Super nettes und ruhiges Hostel im Herzen Valencias. Schöne Atmosphäre, super Küche, um auch einmal selber kochen zu können. Alles ist super erreichbar und die nächste Metrostation, die einen überall hinbringt ist auch nicht weit. Ich würde für die nächsten Aufenthalte in Valencia immer wieder dieses Hostel wählen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
6.3

Good design but very unprofessional management. If design is more important for you, you could go ahead and take the risk of your booking being cancelled unexpectedly.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • mangelschotsjolien7233
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Wrz 2016
8.3

A pretty good hostel, i was there with my boyfriend and that was fine, but if you're a single traveler looking to socialize with other travelers, I wouldnt Go here. You can rent bikes, but you have to be lucky, because the reception isnt Always There. Showers were fine, I do think there are not enough of them (2 small ones, one big one). I would come here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.