Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 3,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 3,303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
Vagabonds Located at 9 University Road, Belfast, Belfast.
Vagabonds
Northern Ireland
Belfast BT7 1NA 9 University Road, Belfast
93% 3303
54.5874701 -5.9360074
Vagabonds
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
9.4

Great place. Very friendly people and good rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Had an amazing time at Vagabonds Belfast. This was my first time traveling solo and the staff and other travelers at Vagabonds made it an awesome trip. The atmosphere at the hostel is comfortable, communal and fun - eating together at the dinning room table, watching tv together on big couches, and spending the nights having drinks and talking. The staff were helpful and instantly made guests feel at home. The location was great, rooms were clean. I had an amazing trip here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
9.7

A really nice hostel, with all you need! I was there only for a very short period, but met some very nice people, including staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Kwi 2016
10.0

Awesome place to stay if you're in Belfast. This was my second time staying here. Very chill and if you're looking for a fun place this is it. Everyone was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.4

Wirklich ein sehr tolles Hostel. Super Leute die dir sofort das Gefühl geben zuhause und willkommen zu sein. Sauberkeit für Hostel ist gut, Matrazen etwas durchgelegen aber das macht das Ambiente und die Stimmung wieder gut! Ca. 15 Minuten vom Stadtzentrum entfernt. Zu Fuss alles gut erreichbar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

Super friendly staff, perfect location, very funky, chilled and clean, will definitely be back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
9.1

Vagabonds hostel was my best hostel experience so far! The staff is VERY welcoming and friendly. They really managed to make me feel like home. If you are travelling alone and are looking for a fun time in Belfast, it's the place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2016
7.1

pros: good atmosphere, large storage lockers under the beds, big kitchen/dining area, nice big rooms, good location cons: wifi kinda sucked, beds were very uncomfortable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Kwi 2016
7.7

Very cool hostel. Feels like staying at a friends home. Laid back feel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.7

Had an amazing time here. Great atmosphere, friendly staff, friendly guests, lots to do, and SO handy for the Empire theatre! Will definitely stay here again next time I'm in Belfast 😄

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.