Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 3,885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 3,885 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.2
Vagabonds Located at 9 University Road, Belfast, Belfast.
Vagabonds
Northern Ireland
Belfast BT7 1NA 9 University Road, Belfast
92% 3885
54.5874701 -5.9360074
Vagabonds
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.1

Lovely staff, they gave me very good advice about what to visit and where to eat in the neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Sty 2017
9.7

nice hostel with clean bathroom and very friendly staff and atmosphere. it is not located in the Belfast downtown but it is still in a walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2017
8.3

Overall a very good hostel. Not prime location, but also not too far of a walk from everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
9.7

Wonderful hostel! Amazing atmosphere, lovely friendly people! Great common areas and kitchen! Wish I stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jwallac
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sty 2017
9.4

Good facilities in a decent part of town. What really stood out for Vagabonds is the staff and atmosphere of the place. Everyone is extremely friendly and the staff is quite knowledgable about anything you may need or would like to do. My buddy and I had a great time. Would not hesitate to stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
9.7

This was a great hostel with a great environment to meet people. I would definitely recommend this hostel. The only thing is that the bathrooms/showers are limited and on different floors.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.4

If you want a nice hostal with super chill amazing staff in belfast this is the place to stay !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
10.0

This hostel is absolutely amazing and I wish I had stayed longer. They have si jc an inviting and open atmosphere and friendly staff that make it easy to make friends and find things to do. If you're staying in Belfast this is the place to stay. I'll definitely be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
9.7

This is the first time I have stayed in a hostel and I don't think I could have picked a better one!. The staff were excellent the facilities and location were first rate! I am in my sixties and was quite apprehensive about staying in a youth hostel but I was made very welcome and treated with utmost respect. The hostel is within easy walking distance from the city centre and the Victoria Street rail and bus station is just a couple of minutes away. I would recommend Vagabond hostel to everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.