Hostelworld.com

Uvaia Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
Uvaia Hostel Located at Rua Morgado de Mateus, 273 - Vila Mariana, , Sao Paulo.
Uvaia Hostel
Brazil
Sao Paulo Sao Paulo 04015050 Rua Morgado de Mateus, 273 - Vila Mariana
81% 151
-23.5860138 -46.6442799
Uvaia Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
8.6

Hostel tranquilo y agradable, me sentí muy cómoda !! Está bien ubicado, limpio y el desayuno bien Auberge tranquille et agréable, on s'y sent très à l'aise. Elle est bien situé, propre et le petit déjeuner est correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2015
9.4

Excelent hostel, i think the price is good and maybe must be higher, good zine.. great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lis 2015
8.6

Really lovely hostel but unfortunately the atmosphere was not great during my stay. However that is not to blame on the hostel itself it may have just been a slow weekend. Beautiful and comfortable though, and the location was lovely just 10 minutes from the park and about 12 minutes to the subway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
28 Paź 2015
7.7

Friendly hostel with helpful staff. Located in a quieter residential area, but access to the metro in a 10-15 minute walk is fine. If you want some more action, stay in the Vila Madelena area of the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Paź 2015
9.7

A great hostel, super friendly and helpful satff. 5 min walk from the metro. In a very safe area and front door is always locked. Comfy beds, good breakfast and great wifi. Cant fault this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Paź 2015
8.0

Hostel was well located. However they could have cleaned bathrooms more often.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Sie 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Bardzo ładny, relaksacyjna i spokojne miejsce i środowiska - jest to mały dom w okolicy, na pewno jest to dobre miejsce, jeśli chcesz spokojny czas. Schronisko jest solidny 13-15 minut spacerem od stacji metra, ale metro jest ważnym węzłem, więc jest to bardzo łatwo dostać się do pozostałych części miasta. Jest sklep spożywczy tuż za rogiem od hostelu, więc to nie jest problem, i tam śniadanie morderca! Gorąco polecam :) Dzięki chłopaki! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2015
10.0

O Uvaia é o tipo de hostel que eu gosto! Confortável, lindoo e o staff além de fazer você se sentir em casa te dá toda a ajuda necessária e vai além na atenção com os hóspedes!! A limpeza é impecável e o café da manhã tem pão caseiro que é uma delícia!!! Recomendo!! Muito! Já estou com saudadess

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado Lina!! Volte logoo que tambem estamos com saudadess

  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Cze 2015
8.9

The staff was very helpful for finding what to do in SP, the location was secure and beautiful. The rooms were clean and spacious, with large lockers for everyone. My only problem was a lack of hot water in the showers. I would stay there again hoping there would be hot water...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Cze 2015
6.9

It's a nice hotel but very cold. All windows and doors are kept open during the day even when it's rainy and cold.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the review! Here you are more than welcome to close the windows at your will! Some people feel cold and some people doesn't, so on those moments is better to let the guests choose!! Hope you enjoy your stay apart from that! Thanksss

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.