Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urbany Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,706 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,706 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Urbany Hostel Barcelona Located at Avda. Meridiana, 97, , Barcelona.
Urbany Hostel Barcelona
Spain
Barcelona 08026 Avda. Meridiana, 97
82% 3706
41.4069700 2.1867110
Urbany Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Wrz 2016
8.0

Overall, it' s nice. But the private room doesn't have two comfy beds or a double bed as we thought, it is just modified from a dorm actually. And it was quite noisy, because the room we stayed was next to the lift. The last thing is about the location where is close to Sagrada Familia, but it's quite far away from the beach. It could take at least 30min to get there by walk, and also by the public transportation, cuz there is no direct bus to get the nearest beach. Btw, the breakfast is lovely!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
8.9

Great hostel with good transport connections. The staff was very friendly and helpful. Breakfast was okay and the bed sheets were a little damaged but it was still a pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
6.9

Good price, defenetly worth every cent. Many young people, amazing staff and very kind and helpful. Highly recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Nicolugano
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Wrz 2016
8.0

I had a problem with my reservation. I had booked 3 days but they told me last day I had to changed the room, the rest was ok !

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2016
7.7

El lugar es moderno pero las habitaciones son muy pequeñas el cuarto para 6 no había ni Espacio para las maletas hasta que nos chocábamos entre los huéspedes t dan un locker q esta muy bien si tienes una mochila pero si tienes maleta tienes q dejarla en algún lugar de la habitación y realmente no había sitio para ello. Lo que sí es rescatable es el personal de recepción todos súper amables 10 puntos . La ubicación es regular tienes un metro cerca pero no está tan cerca del centro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2016
9.4

Really nice, clean and safe hostel. They have a big terrase with amazing view, with bar and other things which make really great atmosphere. Location is a bit far from city center if you walk, but metro is close enough. Elevators are a bit confusing, because sometimes you have t use two different to come to kitchen of lundry room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

Muy buen hostal, muy buen rollo, e l personal muy simpático. La cocina y las zonas comunes están geniales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
8.9

Limpio, seguro, innovador. Uno de los mejores hostel que he visitado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2016
6.3

I Booked for 3 days and they told me that we had do change room on my last night, i said ok ( not fair but is ok ) then we had to wake up on my last night early to check out and guess what ? our new room wasnt available...just after 14:00.. I paid for 3 nights and i had to wait outsite till my new room be ready. i never saw before something like that, i tried to said that i wanted my new room ready after my first check out and the girl at reception said that wasnt her problem. I Do NOT Recomen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.