Hostelworld.com

Urbany Hostel Barcelona

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3,499 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3,499 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
Urbany Hostel Barcelona Located at Avda. Meridiana, 97, , Barcelona.
Urbany Hostel Barcelona
Spain
Barcelona 08026 Avda. Meridiana, 97
86% 3499
41.4069700 2.1867110
Urbany Hostel Barcelona
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
10.0

Really loved the staff! Theyre so sweet and fun. Overall youthful atmosphere and a great first experience at a hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
7.7

Good hostel! Not the best place to socialize, but it's clean, safe, and close to a metro station!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.0

Resulta un tanto caótico, da la impresión de que hay mucho por hacer en cuanto al personal, que a pesar de ser muy simpático y con actitude buenas, pero que sería necesario más personal para abarcar semejante cúmulo de tareas. A pesar de haber pagado por las sábanas y toallas, tuve que bajar a recpción varias veces a pedirlas. La limpieza sería lo que peor he encontrado, tyambién he observado que había chicos/-as que usaban las camas sin sábanas ni saco de dormir y eso me pareció bastante sucio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.1

Excellent hostel, amazing views and great facilities.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
7.7

Mi estadia en el hostel fue muy buena, se ofrecen muy buenos servicios y el personal siempre dispuesto a ayudar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
9.1

Place is solid. Subway rides from Las ramblas and some of the better night spots but walking distance la sagrada familia. Rooms cleaned daily. Rooftop. Beer pong every night. 3 euro breakfast. Lots of discounts and perks for staying there. Didn't use any, but they're there. Would recommend for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.6

I stayed in the 4 people mixed dorm with my three grandparents. The rooms were clean and the beds were comfortable but the rooms were tiny. Not a problem for us but for 4 strangers staying, very uncomfortable. Front desk often overcrowded since only 1-2 people are at the desk during peak check in/out times. Breakfast is not the best quality and the locations in terms of walkabity to places is fine (15 min walk to Sagrada Familia) I would recommend if you want a clean place and are not picky!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
10.0

Awesome hostel! Only downside is that you have to pay 2 Euros for towels. Other than that, it is close to the tram, which will take you straight to the beach. And there is something going on each night in the lounge area. Loved this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
8.6

Solid hostel. Location is a bit far out from everything other than Sagrada Famillia. Staff were nice, helpful and even gave us free beer for beer pong! Definitely would recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.7

We had a great stay! Very good place to meet people, and the staff will arrange taxi's for you to get to the clubs. Very close to the metro station and not many stops away from the major sites. The only issue is that the rooms are very small, there isn't much room to move around. We were in a Deluxe 6 Female Dorm and only 2 people could get ready at a time because there was no space for anyone else. But overall, great stay, I would stay again in a heartbeat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.