Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1,672 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.2
Urban House Located at 2 Plaza Gipuzkoa, E Floor, San Sebastian.
Urban House
Spain
San Sebastian 20004 2 Plaza Gipuzkoa, E Floor
79% 1672
43.3220946 -1.9851672
Urban House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Gru 2016
4.3

No había agua caliente Nos mandaron a otra ubicación y se nos cortó la entrada por la tarjeta electrónica y tuvimos que volver a su otra sede No es limpio Las camas incómodas

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.7

Nous avons passé une bonne soirée à 5 et j'y reviendrai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
6.0

Nothing in the kitchen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

a perfect place to stay in beautiful donostia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
8.6

Super accomodating staff! Really good location, pretty much everything is about 20 minutes or less by foot and there is a supermarket about 3 minutes away. Only thing that was a bit annoying was that there was just a hot plate with no way to use pots or pans and no oven. Other than that everything was awesome! Also the beds are super comfy 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
10.0

Honestly one of the best places I have ever stayed 5 star hotels included. You know your in the right place when locals stay there on weekend trips. AMAZING

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
9.1

Great spot with walking distance to beaches, sites, and amazing food. Secure area and always felt safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
7.1

there was a lot of stuff broken like doorhandles and showers. But the staff is really friendly and the rooms are nice

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Wrz 2016
7.7

Perfect location, walking distance to everything you need or want to visit. No large lockers, and rooms were often left open by other guests as they hadn't used the lock key. Wouldn't leave anything valuable. Really friendly staff, willing to help with any needs, and we're very accommodating in letting us check in early as we were at the airport all night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
8.9

We only stayed at Urban House for one night but the location was perfect. The staff were very friendly and welcoming! They let us leave our luggage which was great and gave us plenty of help/recommendations. Room was clean and beds were comfortable. Good kitchen also. Juat a couple of downfalls are the bathrooms are very average and need some work. There is no common room or hang out spot so its either your bedroom or the kitchen. This didnt damper our stay though - as mentioned it was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.