Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Mar 2017
6.0

Good location, and decent beds but that's about it. No common room, no atmosphere, outlets scarce around the room. Was not a bad experience but wasn't a good one either

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Gru 2016
4.3

No había agua caliente Nos mandaron a otra ubicación y se nos cortó la entrada por la tarjeta electrónica y tuvimos que volver a su otra sede No es limpio Las camas incómodas

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.7

Nous avons passé une bonne soirée à 5 et j'y reviendrai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Paź 2016
6.0

Nothing in the kitchen

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2016
9.7

a perfect place to stay in beautiful donostia

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
8.6

Super accomodating staff! Really good location, pretty much everything is about 20 minutes or less by foot and there is a supermarket about 3 minutes away. Only thing that was a bit annoying was that there was just a hot plate with no way to use pots or pans and no oven. Other than that everything was awesome! Also the beds are super comfy 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
10.0

Honestly one of the best places I have ever stayed 5 star hotels included. You know your in the right place when locals stay there on weekend trips. AMAZING

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Wrz 2016
9.1

Great spot with walking distance to beaches, sites, and amazing food. Secure area and always felt safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.