Hostelworld.com

Urban Holiday Lofts

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 817 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Urban Holiday Lofts Located at 2014 W Wabansia Ave, , Chicago.
Urban Holiday Lofts
USA
Chicago Illinois 60647 2014 W Wabansia Ave
89% 817
41.9122898 -87.6782798
Urban Holiday Lofts
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.6

The hostel is situated in a neighbourhood that's spoilt for bars and restaurants, so you're never limited for choice! Facilities were clean, but there's only two bathrooms per floor so don't be surprised if you have to wait. The rooms were decently sized, clean and quite cosy. The main complaint I have is the noise. The doors, ceiling and walls are NOT soundproof and can almost hear everything! Overall I liked my stay and would recommend (unless you're easily annoyed by the noise

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.6

Pretty Good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

I would definitely choose urban holiday lofts if I go to Chicago again. location was very nice. close to damen station by walking. and the atmosphere of room was also perfect even though I stayed in a dormitory for 8 people. Staffs are very kind.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
9.1

Excellent central place to stay. Good breakfast in the morning of bagels and cereal. Very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Maj 2016
10.0

Best location - I loved Wicker Park. There are so many shops, resaurants, cafés etc. nearby as well as the Damen Station of the Blue Line. The Bloomingdale Trail ist just around the corner - great for running or going for a walk. The staff has been very friendly & helpful and my room and the bathrooms were very clean. I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Maj 2016
9.4

The guy who worked the night shift when I got there was super laid back and helpful. The place has great security. The place was clean, breakfast was great with views of the city. Played pool with guys in the common room making some great new friends. I'd stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
7.4

Bien situé. Un peu bruyant tôt le matin et peu d'insonorisation entre les étages. Bon petit déjeuner. Sanitaires propres mais tout est dans la même pièce . on peut donc attendre un peu parfois.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Maj 2016
9.1

Friendly staff, nice location with many bars and not far from the subway to reach downtown in about 10 minutes. I enjoyed my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
7.4

L'emplacement est ideal mais plusieurs points nous ont un peu déçus. Le petit dejeuner est assez pauvre, AUCUNE insonorisation entre les chambres, pas de rideau obstruant la lumière, musique du magasin au rez de chaussée clairement audible dans notre chambre de 6:00 a 23:00 environ... A part ça le personnel est super sympa et serviable !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.4

Sehr schönes Hostel. Alles sehr sauber und ordentlich. Zimmer sind auch grosszügig mit Schliessfach. Man bekommt alles, was man braucht. Mit Frühstück: Corn Flakes, Bagels, Kaffee und Tee. Liegt nicht im Zentrum, aber schöne Gegend. Zug ist in der Nähe und der fährt mitten in The Loop.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.