Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urban Holiday Lofts

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • bienesnowboardlove
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Cze 2017
9.1

I had a perfect weekend there! Great location, nice area with many restaurants and bars and nice+helpful staff. Would definitely recommend this place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2017
6.0

Viel zu hellhörig. Man hört im Nachbarzimmer jede Konversation. Toll wenn die um 6uhr beginnt. Die Betten wackeln und quietschen bei der kleinsten Bewegung. Schlaf ist also Mangelware. Mitarbeiter sind top.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Tim is beautiful and nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

Staff super nice Great location And super nice price The owner have 3 good locations hostels The two I stayed are all really nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
10.0

They were super nice. However I couldn't stay there as I am a Chicago resident. Very frustrating and Inhad to scramble to find another place. This should be posted on the hosteling international app, where I booked. It is not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.1

Could improve kitchen amenities, some things were missing. Otherwise, amazing staff, and very chic. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.7

This was a great place to stay for my first time in Chicago and the all girls 8 person dorm is huge! Would definitely recommend this place, and free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

I enjoyed my stay in this hostel very much. friendly staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yunchin
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
8.0

Everything is good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
5.1

Staff were not very friendly, they were more worried to respond WhatsApp and facebook messages than giving attention to customers. When requested a information on the reception desk, instead of a promply reply, a map was handled to me.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.