Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urban Holiday Lofts

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 946 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 946 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
8.9

Bem localizado em Chicago perto do metro e ônibus em um bairro muito agradável com bom comércio, bares e restaurantes. Atendimento e instalações bons e limpo. Café da manha fraco.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • bbonds19899696
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
10.0

This was my first hostel stay and could not have asked for a better experience! Definitely worth the stay and would stay here again if I come back to Chicago. The staff are amazing as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

Friendly staff, clean, close to train station, my first visit to Chicago was great :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

개인적으로 유명한 Hi hostel 보다 훨씬 만족스러웠습니다. 특하 화장실.샤워실 호텔급으로 깨끗하게 관리하는거 같았어요. 단점을 굳이 뽑자면, 배정받은 객실이 4층이였는데 엘레베이터가 없어서 4층까지 짐 들고 올라가야하는게 단점이라고 할 수 있었지만, 데스크 직원들이 워낙 친절해서 체크인.체크아웃 할때 도와줬어요. 정말 만족합니다 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kellyrose115868
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
4 Sty 2017
9.4

Really nice place, with great facilities and the staff were pretty good too. The location isn't excellent, but the train isn't too far away and it's easy to get into town that way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

It was a really good location and stay. We were last minute with picking where we were going to stay and were able to find accommodations that met our needs and it was located in the perfect spot for us (in the city and about 20 minutes away from everything we needed to go to). The walls are thin so I would keep that in mind, and neighbors were passive aggressive but the facilities and staff was really accommodating and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.7

Great place to stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Gru 2016
9.1

This was a great place to stay while traveling in the city. The location was vary convenient and close to the blue line and a variety of coffee shops, food, and shops. I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Gru 2016
9.4

Perfect stay, except for the air conditioning / heating. I felt like the air was not very fresh and it would have been awesome to open a window, but it wasn't possible to open it. But everything else was perfect :) very clean !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Shinae01
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
5 Gru 2016
9.7

I had a great stay. the area the hostel is located has many nice and interesting stores, I easily spent the whole day just looking around the area. The room was clean and common room is spacious, definitely more than what I paid for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.