Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urban Holiday Lofts

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 983 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
9.4

Awesome place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Tim rocks!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Maj 2017
8.9

Excelente estrutura e atendimento, o único problema é o quarto e camas muito barulhentas. Fiquei no quarto compartilhado para quatro pessoas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Maj 2017
8.0

Nice hostel, situated very close to a train station and bus stop. Staff are friendly and helpful. However, the walls are really thin, I could hear noises around me and above me. At least the place got quite after midnight. Also, FYI, there were a few families staying here so it's not really a "going out hostel"

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Maj 2017
8.0

It's a great hostel and the location is great. Very close to the train that takes you straight into the city. How ever it's not a young people hostel with a youth atmosphere, I would recommend it for families with young kids.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2017
6.9

By far, this is not a hostel. This is a cheap hotel. Allow me to explain - I stayed for four nights. Throughout those four nights, day or night, there was not a single time I did not hear little children running around the old wooden floors, which are absurdly loud as you step across them regardless of which part of the hostel you're in. There were no "Travelers" here when I stayed, only families with very young children. It was safe, secure, etc, but I'd never stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
6.9

Buena estadia. La sala común tiene horario de apertura y de cierre pautado y debería ser libre. Nos corrian para terminar de cocinar y comer. Los cuartos prolijos y ordenados. Ubicado cerca del metro.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
8.9

Buen Hostal para estar en Chicago

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
10.0

The female 8 bed dorm was very spacious, included full bath, sofa, and kitchenette. Very large common area with kitchen and TV. No elevator and also lots of stairs. Staff were very helpful and provided recommendations on where to eat in the area. Wicker Park is full of bars, restaurants, cafes, etc. Five min walk to nearest subway station. Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2017
10.0

Great hostel located in wicker park area where you can find bars, stores, restaurants and many things to do. The blue line is just 4 min walking from the hostel. The rooms were clean and the staff was really helpful! I will definitely come back and stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.