Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urban Garden Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1584 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

No se puede pedir mas! Muy buen trato por parte del staff; se respira un clima de tranquilidad! Fiesta, buen rollo y cerveza! Mas que recomendable, seguro que nos volveremos a ver :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
5.1

Staff rude, unhelpful and vague. No atmosphere. Bed very uncomfortable. Extremely loud at night, a lot of street noise. Good showers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
6.3

Room & the bathrooms could have been cleaner; kitchen & common areas were clean though. When I checked in, the mattress for my bed was missing, but at least this was resolved promptly. No security lockers in rooms. Definitely not enough bathrooms/showers, I had to wait ~30 min every morning to get in (I tried both getting up early & late); water only lukewarm. Easy to meet people. Alcohol too present for my taste. Staff were friendly & helpful. Good pancakes for breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
10.0

Good place. Good people. The beds are Queen size and made the world of a difference in rest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.4

Limpo, bem localizado, pessoal atencioso, e bem frequentado. Ótima relação qualidade preço.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • plan-_b963
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Mar 2017
10.0

Awesome place, staff location etc. Free check in beer, need i say more?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2017
9.7

Staff was super friendly and helpful, welcoming environment, clean and comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hyjpf
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Mar 2017
7.7

넓은 휴게실에 분위기도 좋고 다 좋은데~ 체크인비어 1병씩 줍니다~^^ 별로인건 개인락커가 없어요 ! 짐을 그냥 침대밑에 밀어 넣어놓고 다녔네요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2017
10.0

Had a amazing stay here! Have to thank the staff for that! As soon as I walked in the door I felt welcomed and was offered a coffee and advice as to what to see and do. All the staff are friendly, genuine and knowledgeable of portugal. The location is perfect for catching the train but a bit of a walk from the main bit but in my opinion it's better because you see more. The door to the hostel is a little hidden. A welcome beer and freel breakfast was great and well appreciated!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
9.7

The place was great, the rooms and bathrooms were very clean, people were really friendly as the staff created a fun welcoming atmosphere. The Only issue was that there were no lockers but the staff said they just had not been delivered yet. Overall, the best hostel I have stayed in during my time in Europe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.