Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urban Garden Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1649 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

Un hostel increible, particularmente los baños. Me ha gustado muchisimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

I really loved this place. If tjere os something to regret is the fact i didmt stay longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Nice stay, wonderful staff who made the Hostel very friendly and created a very open and relaxed atmosphere! Bathrooms are amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Ons verblijf in het urban garden hostel was erg prettig. Vriendelijk personeel en ze zorgde elke dag voor een leuke activiteit. Als werd goed schoon gehouden. Een verblijf in het urban garden hostel is zeker aan te raden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2017
8.9

Tudo limpo e organizado, próximo a estação de metrô com fácil acesso a todos os lugares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mjrjunior
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
16 Kwi 2017
9.1

Was a good stay. Staff is friendly and the hostel is clean and really close to subway and a few steps to one of the best places in Lisbon near Marques de Pombal Square. The lockers could be bigger and I was unlucky to stay at the 4 bed room just beside the living room and close to the hostel bell, which rings all night long and did not allow me to sleep. I suggested the staff to move the bell to the other side of the living room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
9.7

Amazing. Staff are wonderful, staff & other guests are very friendly & social. The nightly dinners can't be beat. Very clean & comfortable. Good location, close to public transportation & walking distance to a lot of places. Only compliant is lack of outlets in the large dorm. But if I pass through Lisbon again I will definitely be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Kwi 2017
10.0

Couldn't of asked for a better hostel. Pub crawl was absolutely a major highlight.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
7.7

I was asked to pay a 10 euro fee for my key card. I only paid 9 euro a night, so I was surprised that I was paying more for my key card than for one night stay. I have never paid that much before. The hostel isn't in the most convenient location, but there is a metro close by. Also, the morning I had my flight, the bathrooms were all being cleaned so I couldn't brush my teeth and had to wait 10 min for someone to come to the desk to checkout (even after ringing the bell). Good value for price.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Kwi 2017
9.7

Decent rooms and very clean nice toilets. Staff were very friendly and helped with the check in though late at night. Lounge felt very cosy as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.