Hostelworld.com

Urban Garden Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1524 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
8.9

Staff is very friendly, clean and welcoming . Great place to meet other travelers. Can get pretty noisy at night but if your looking to have a good time join evrryone. Great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • catswana23
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lut 2017
2.9

No lockers. Breakfast and dinner were always late. Common room couches very dingy. Showers too far from rooms. No heating system, was freezing to death. Rickety bunk beds. No consideration for quiet hours. Ridiculous 10€ key deposit. City tax not mentioned in site price. Manager seemed to be the only one who knew what he was doing, other than that it felt like the hostel was being run by a group of children.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Lut 2017
8.0

Urban Garden Hostel is a very nice, very friendly hostel with a good and happy staff. Besides, the owner likes really good conversations. When I return to lovely Lissabon, I will certainly stay in this hostel again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2017
8.0

This hostel has great potential, but the vibe wasn't for me. Might be related to the fact that it is not busy season! I didn't mind my stay, but was a bit disappointed that it was advertised that there were security lockers available but there wasn't any at all. You are able to leave things with the staff to lock up though. The owner said they were getting custom made lockers shortly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
3 Lut 2017
6.0

호스텔월드와 이호스텔사이에 전산오류땜에 못들어갔슴

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Todo perfecto! Totalmente recomendable. Volveré seguro!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • sierramist19028
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.7

This hostel is perfectly located in Lisbon. It's right near the metro and minutes away from restaurants. The staff here are so nice and all the guests were wonderful to hang out with. Great hostel for your Lisbon stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Lut 2017
10.0

I loved this hostel. Even though is in renovation I enjoyed every single day. The staff have a great vibe and they were really helpful and friendly. It's worth the price, the living room is great. I would definitely come back when I'm going to Lisbon again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lut 2017
10.0

很好的一家青旅,感觉非常棒。早饭也不错。关键是床超级大!感觉都能睡2个人了。就是厕所有的时候可能会有点挤,注意避开高峰期就好了。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
9.4

地理位置很棒,就是门口没有很明显的标志。房间不是每个床位都有插头,空调不是很给力,晚上睡觉有点冷。不过前台小哥妹子的服务很好!旅社设施算是对得起价格!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.