Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Unity Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Absolutely lovely staff who were extremely accommodating and friendly! The location is amazing, it means you can walk pretty much anywhere! Also really comfy beds, and proper feather pillows (just a cherry on top really)! Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Excelente Hostel, limpio, su gente siempre muy amable, dispuestos a ayudar, los baños siempre limpios, desayuno en el horario, seguridad 24 horas, ya que siempre había alguien del staff en la recepción. En fin excelente hostel, muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

I think that it is a very goog hostel, well located in the heart of Budapest and at the same quiet and friendly, like a family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.1

Nice hostel in the centre of Budapest. The people are very nice there. There's also a cozy 'livingroom'. Very nice big & cozy rooms, but only 1 toilet and 1 bathroom for 14 people..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.4

We spent four nights at Unity and had a really good time there! The staff is friendly and helpful. Nice rooms and the atmosphere in is very comforting and it feels like you're living in a flat since you have a kitchen, a nice bathroom and even a free breakfast! We totally recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

I enjoyed my time there... friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
10.0

Very Nice hostel, clean, safe and quiet ! The staff was verry welcoming, helpful and flexible, the location is great, and the breakfast was nice, we had a really good time, thank you !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

I stayed at the hostel for three days and had an absolutely fantastic time. The room was clean and nicely decorated and the staff were very helpful.The location of the hostel is perfect, very close to the main attractions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
10.0

Normalmente antes asociaba la palabra "albergue" a mal descanso y poca tranquilidad pero en Unity Hostel me encontré muy a gusto y descansé muy bien. Para empezar, la gente que está en recepción es muy amable y están a tu disposición para lo que necesites. Aunque está en el centro a nivel de seguridad no tengo ninguna queja, hay dos códigos para entrar (uno en el portal y otro en la puerta del albergue). Muy céntrico, cerca de todo a pie. El desayuno es básico pero está bien igualmente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
10.0

Our stay was excellent:) we love Budapest and the hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.