Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Unity Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,085 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,085 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
Unity Hostel Located at Kiraly utca 60, III.15., Budapest.
Unity Hostel
Hungary
Budapest Pest 1068 Kiraly utca 60, III.15.
81% 1085
47.5028228 19.0640044
Unity Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
13 Wrz 2016
8.3

Female staff were wonderful (especially lovely Linda) - the males need work...(pun intended).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
9.4

Se da algo medio mágico, hay muy buena energía en general. Al tener un lugar en común que no es gigante, se logra charlar con gente mientras se desayuna o cocina . El personal siempre atento a cualquier pedido. Ofrecen tickets para los baños termales a igual precio. Lo recomiendo y volvería a elegir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
9.4

Very nice :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.1

Very friendly staff , nice relaxed atmosphere and perfect location for partying :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
4 Wrz 2016
8.3

Overall, a good hostel in a good location. Only a few minutes walk from the metro station and located on a busy and popular street for night life. Located a minute walk from the music academy. The directions on there website are good. No big sign showing the hostel but look out for number 60 on the door. Very good security and the hostel is pretty clean. Staff were helpful and very good. Well done!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • verdonnick74
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
4 Wrz 2016
10.0

My third time at this hostel, and just as good now as before. Good location, but also peaceful. Good kitchen and nice common area. Always clean. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
8.9

Muy bien ubicado,puedes ir caminando al río Danubio, recorriendo las áreas más bonitas de la ciudad. Personal muy atento, amable mantiene todo perfectamente limpio.El desayuno es básico de pan, Leche, cereal, mermeladas y café. La seguridad de los lockers no fue buena, ya que 3 de ellos no servían en mi cuarto, pero cuando lo pedí ellos arreglaron uno para mi. Es difícil ver el hotel de afuera, ya que no está anunciado. Los chicos en mi cuarto fueron muy ruidosos y nadie les llamo la atención.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
8.6

We couldn't ask for more. Awesome staff that helped us with any question we had and even let US leave the bags in the hostel after we cheked out. Perfect localization if you want to go party with a variaty of bars and pubs and discos in the area. Budapest is an awesome city and will be perfect if stay in Unity Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
2.0

Disgusting hostel

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Wrz 2016
7.4

La posizione è ottima, davanti c'è il Frici Papa ( ottimo ristorante di cucina locale ed economico) vicino anche vari supermercati. In ostello colazione basica gratis, camere spaziose, cucina, purtroppo un solo bagno e una sola doccia per due camerate da 8 letti e altro lato negativo è che abbiamo trovato le cimici dei letti(spruzzato un prodotto e cambiate le lenzuola il problema si è risolto) In generale il rapporto qualità prezzo è ottimo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.