Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Unity Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • SPEdwards98
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Mar 2017
9.4

Wow, best hostel I've ever stayed in - honest! It's really a home away from home :) Thanks so much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Had a great stay here, I would definitely recommend it to anyone staying in Budapest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Mar 2017
10.0

Our favourite hostel yet. Feels more like home than a hostel! Extremely cosy, chilled out atmosphere - it makes you want to stay in and drink coffee on the couches all day! The free breakfast was a HUGE positive, as well as offering a nice communal feeling. This place is quite small so you really got to chat and get to know everyone which was nice. Super quiet hostel, perfect for those who aren't keen on partying, however the amazing staff were so insightful about Budapest. AMAZING!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Fué una visita de fin de setmana, y ivamos en busca de un hostel centrico, barato y de calidad, y realmente complió todas nuestras espectativas. Si alguna vez tenemos que volver sin ninguna duda repetiremos! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lut 2017
9.7

This hostel is amazing, the location is really great because it's close to everything, you can walk to a lot of place and if you're tired there is bus, metro and tram really near. The staff is really nice, really warm and welcoming, they help you if you need help for anything and they know a lot about the city. It was a really pleasant stay! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.7

Absolutely lovely staff who were extremely accommodating and friendly! The location is amazing, it means you can walk pretty much anywhere! Also really comfy beds, and proper feather pillows (just a cherry on top really)! Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Excelente Hostel, limpio, su gente siempre muy amable, dispuestos a ayudar, los baños siempre limpios, desayuno en el horario, seguridad 24 horas, ya que siempre había alguien del staff en la recepción. En fin excelente hostel, muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

I think that it is a very goog hostel, well located in the heart of Budapest and at the same quiet and friendly, like a family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
9.1

Nice hostel in the centre of Budapest. The people are very nice there. There's also a cozy 'livingroom'. Very nice big & cozy rooms, but only 1 toilet and 1 bathroom for 14 people..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.4

We spent four nights at Unity and had a really good time there! The staff is friendly and helpful. Nice rooms and the atmosphere in is very comforting and it feels like you're living in a flat since you have a kitchen, a nice bathroom and even a free breakfast! We totally recommend this hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.