Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

United Hostel Frankfurt City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
United Hostel Frankfurt City Center Located at Kaiser Str. 52, , Frankfurt.
United Hostel Frankfurt City Center
Germany
Frankfurt Hessen 60329 Kaiser Str. 52
74% 1129
50.1086600 8.6686100
United Hostel Frankfurt City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2016
6.0

Hostel it's ok, it could be much better I guess the location doesn't help much. I'd stay there again if there were no other option.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Mossopp
  • Szkocja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
4.9

Toilets were below a decent standard. Lift the seats at they were yellow. No cleaning schedule to indicate that there has been any cleaning or maintenance. The stalls were not cleaned down properly either. Shower rooms lacked the same cleaning schedule. Living space was decent. It was also frustrating that me and my partner both needed to scan in even though the cards are affiliated with a set name. Good distance from train, 5-10 minute walk to main area for food and drink. 4.5/10

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
9.1

Die Türen zu den Zimmern lassen sich nur mit einer Karte öffnen, die man beim Check-In bekommt. Auch sonst wird aufgepasst, dass keiner ohne Karte reinkommt, also alles sehr sicher. Das Personal ist super freundlich, die Zimmer und Bäder sind sauber und gut ausgestattet. Genügend Stauraum ist in den Zimmern vorhanden und man hat die Möglichkeit, seine Sachen einzuschließen. Toplage, nur 2 Straßen vom Hauptbahnhof entfernt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
9.4

No se puede dormir... la puerta de la habitación y del baño hacen un ruido tremendo cada vez que se cierran. Bien ubicado y muy limpio.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2016
8.0

가격대비 괜찮았고 무엇보다 역에서 너무 가까워서 좋았습니다 . 6인 혼성 도미토리 사용했는데 , 샤워 부스가 너무 좁고 누가 문 열까봐 조금 불안한 점 빼고는(호스텔 어느 곳이나 좁지만 특히 여긴 더 좁았음, 이부분 가장 불편했음) 위치나 스텝 친절도는 만족스러웠습니다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jordania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
5.4

Very dirty and smelly toilets, and the overall atmosphere was not comfy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
4.3

Es hat die ganze Nacht gestunken ( das war aber aufgrund der anderen zimmerbewohner) und der blick aus dem fenster führt auf ein blechgebäude und es war die ganze nacht sehr laut. Als alleinreisendes mädchen fand ich die umgebung inkl. Hostel sehr beängstigend, zudem war ich auch das einzige mädchen im zimmer. Manche mitbewohner waren ganz nett, andere haben garnicht gesprochen, alles nur verstunken und die benutzte unterwäsche im ganzen zimmer verteilt.Mitarbeiter im hoste sind aber sehr nett

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lip 2016
5.4

Between the very sketchy location and the fact that the hostel was being used to housed Syrian refugees, it was a very uncomfortable environment for a single female backpacker. I left and went to a different hostel. They did make sure everyone scanned a card before accessing the rooms and everything seemed reasonably clean, but the room had clutter everywhere (from other guests). The atmosphere was also really weird with the night club lighting in the lobby and people just hanging around.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
23 Lip 2016
5.7

Los baños eran realmente asquerosos. No existía privacidad alguna para ducharse ya que las duchas eran mixtas y no tenían vestidor. El ambiente era medio feo por la zona. No aconsejable para caminar solo de noche o de madrugada.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Lip 2016
8.6

Everything was fine except there was no AC or fans which made the stay poor bc of sweating in the room. It was actually cooler outside! I did however find out as I was leaving that they rent fans for 10 Euro deposit which you get back when you leave.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.