Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

United Hostel Frankfurt City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 1168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 1168 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2017
8.3

O ruim do hostel que que fica em uma área perigosa, perto do Red Light District. Mas ao mesmo tempo, é perto da estação central de trem, o que é o ótimo. Dá para ir andando para o centro de compras também. O hostel é tranquilo, sem barulhos e têm uma boa área de convivência e cozinha (sem fogão, apenas micro-ondas e geladeira). Os armários do quarto são relativamente grandes, mas não têm tranca - levar cadeado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Mar 2017
8.0

Fine overall, but the air in the building was stale, especially in the halls. Otherwise fairly clean. There was nothing going on in the big spacious lobby (on friday evening), but the staff was friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Lut 2017
6.9

The location is great & the hostel is secure, with many doors you have to use your key card for. However, you have to pay a €5 deposit for the key card, although on the actual card it says €2 deposit. The only helpful staff member I met was at check in, everyone else was miserable. At check out my card stopped working and I was obviously a nuisance to the guy on the desk. My room was fine, but I had to choose my bed carefully due to stained sheets. The breakfast looked mediocre for €4.50

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Sty 2017
8.9

Staffs were very kind. Pretty impressed. Have the elevator. In 10mins from main station. Common toilet smelled a bit..... Without this, everything was great :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
5.1

The room is small.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
29 Gru 2016
8.3

Hostel muito bem localizado, muito próximo da estação central. Estrutura bacana com tudo funcionando, cama boa, quarto bem distribuído. Ficaria novamente

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lis 2016
8.0

There was no internet, they told us it was a problem but the entire weekend we haven't connection

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
6.0

It's a good hostel, but it is full of refugies that look at you in a bad way.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Paź 2016
8.0

very good location and everything was really clean. Poor poor atmosphere....it looks to be more an anonymous "dorm" than a young hostel. However it s great if you just care to visit the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
8.6

Almost everything was good, except the wifi and the price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.