Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

United Hostel Frankfurt City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 1184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 1184 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lavitin
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
5.1

总感觉不像青旅而是低级避难所 很一般

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Kwi 2017
9.7

I really like this place. It's the 3 hostel I've stayed at in Frankfurt and it's kind of a little gem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

Great hostel, good location, clean and helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2017
6.3

Not really a place to sleep or a party place. The lobby is ridiculously lit like a trashy club, at all hours. The rooms have pretty much zero charm. From my experience, it seemed to host a lot of groups that like to party, but there wasn't really a social atmosphere at all. So that meant no party, and no sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Kwi 2017
9.7

Very nice stuff. Cheap breakfast. In the middle of life / night life. I would definatly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
7 Kwi 2017
6.6

立地とセキュリティは良いですが、スタッフは若干態度がでかいです。カードキーなのは良いのですが、トイレとシャワールームにもカードキーのロックが付いてるので不便です。シャワールームは換気扇もなく、カードキーで密室されているので換気がとても悪いです。ロッカーは南京錠を持っていないと鍵がありませんので注意してください。

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Mar 2017
8.3

O ruim do hostel que que fica em uma área perigosa, perto do Red Light District. Mas ao mesmo tempo, é perto da estação central de trem, o que é o ótimo. Dá para ir andando para o centro de compras também. O hostel é tranquilo, sem barulhos e têm uma boa área de convivência e cozinha (sem fogão, apenas micro-ondas e geladeira). Os armários do quarto são relativamente grandes, mas não têm tranca - levar cadeado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Mar 2017
9.4

Lo unico que falta es un anafe para cocinar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Mar 2017
8.0

Fine overall, but the air in the building was stale, especially in the halls. Otherwise fairly clean. There was nothing going on in the big spacious lobby (on friday evening), but the staff was friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Mar 2017
8.9

Great place nice location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.