Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

United Hostel Frankfurt City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 1,148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 1,148 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
United Hostel Frankfurt City Center Located at Kaiser Str. 52, , Frankfurt.
United Hostel Frankfurt City Center
Germany
Frankfurt Hessen 60329 Kaiser Str. 52
73% 1148
50.1086600 8.6686100
United Hostel Frankfurt City Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
8.0

There was no internet, they told us it was a problem but the entire weekend we haven't connection

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
6.0

It's a good hostel, but it is full of refugies that look at you in a bad way.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Paź 2016
8.0

very good location and everything was really clean. Poor poor atmosphere....it looks to be more an anonymous "dorm" than a young hostel. However it s great if you just care to visit the city.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.6

Almost everything was good, except the wifi and the price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
8.9

Den Umständen entsprechend, perfekt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Renatobrum
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Paź 2016
9.1

Ótimo hostel, instalações boas, limpeza ok, staff nota mil. Passei uma noite nesse hostel, mas foi ótimo pois tem uma estrutura legal com banheiro (apenas banho) dentro do quarto. O staff muito bom atencioso. Me deram várias dicas. Recomendo com certeza

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
5.4

I've stayed in a lot of hostels but this was the worst. My room of 14 was filled entirely with old men who snored and farted in their sleep. Being a solo female traveler it felt creepy to stay in a hostel with only old men. Bed sheets and shower weren't clean either. Not a place to stay if you want to meet new people. The place felt sketchy, even when you were inside the lobby there were strangers from outside of the hostel hanging out there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
24 Wrz 2016
7.1

In my room only one shower (from 3) was working. The bathrooms don't have soap to wash your hands

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • quargnenti1322
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Wrz 2016
6.3

Lo mejor (o único) que tiene es la ubicación, el resto, deja que desear bastante. No vale lo que cuesta. Los baños muy alejados de algunas habitaciones (no así las duchas).

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.6

the place is very nice, clean and the staff is very friendly and kind. It is located in the perfect position (very close to city centre) also for people working at the Messe Frankfurt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.