Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Umbrella Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Umbrella Hostel Located at Christian Tell Str, No 21, , Bucharest.
Umbrella Hostel
Romania
Bucharest Christian Tell Str, No 21
93% 604
44.4454664 26.0938585
Umbrella Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
6.0

The staff was friendly and helpful. Location was ok, about 20 minutes walk from the old town and most tourist locations, but also close to a metro station. Safe and quiet area. However, I believe this hostel is overrated in its facilities. The bathrooms are tiny, very limited in number and extremely impractical. To wash your hands or brush your teeth you are basically in a public area. A good place for partiers or if you will be out all day but a bit tough if you want a modicum of privacy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lis 2016
8.6

Really friendly staff with lots of good tips was certainly the biggest asset to umbrella. Burcharest is a big city and we did get around on foot ok but you have to be willing to enjoy a walk to the main attractions, or I guess take public transport which we didn't try. The hostel had good facilities but the bathroom was a little squashed in, that's a minor thing though really. All in all definitely a nice hostel would recommend 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • WorldCharly
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Lis 2016
9.4

very nice hostel to stay a few nights. can't complain about!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lis 2016
9.4

Great hostel, super friendly and helpful staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Paź 2016
10.0

I really recommend this hostel. It was quite clean and the staff was very helpful and friendly. It is also well located, shops, metro and bus stations are really near and the area is quite safe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
29 Paź 2016
9.7

좋아요 지하철역 걸어서 오분거리 인근에 24시간 편의점 환전소 걸어서 올드타운까지 이십분정도 거리 북역까지 십오분정도 거리 로마나피아타역 인근에 맥도날드 kfc등 스탭들도 너무친절하고 영어를 잘못하는데 친구처럼 대해줘서 브라쇼브갔다 머물때 또 이용했어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Paź 2016
9.7

Look no further

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Paź 2016
9.1

북약에서 가깝고 시티센터에서 지하철 두정거장 입니다 간판이 따로없어 입구찾기가 힘든데 깃발걸려있는거 보시면 수월할듯요 직원녀석 스웩넘침 방도넓고 만족합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
25 Paź 2016
9.4

Location is convenient for getting around to the interesting places in Bucharest. There's also good connection with metro, bus and close to the main train station. Close by are nice bakeries, good coffee and a 24 hour supermarket. The 4 person dorm was pleasant, with a comfortable bunk bed. The staff were really friendly and helpful, providing lots of info and tips. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Paź 2016
9.7

Great place, about a 15 min walk to old town and the center, but definitely worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.