Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ulisse Deluxe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 746 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • aidan_abegglen
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
8.6

we enjoyed the hostel and what it had to offer. We liked that it had a classy interior, however we felt that the night time staff were not up to scratch. When we arrived we were greeted by a very kind and helpful staff member. However that evening in my girlfriends dorm, the air con stopped working and the staff member on duty seemed very reluctant to cater to our needs. It was that same staff member that we checked out with in the early morning but he again seemed slightly grumpy and snappy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
9.1

Es un hotel, la parte que destina a hostel es un habiatacion con 6 camas que esta muy bien, limpian el cuarto. Tene opcion de excursiones y el personal es muy amable. La ubicación esta muy bien ya que por una calle lateral ya salis al centro y lugar turistico, restaurantes etc. esta cerca de marina grande donde hay restaurantes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
7.4

Great location. It's pretty much a hotel you're staying in so no real common area and also internet is one of those which you have to log into each time you leave the hostel and come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
23 Cze 2017
8.6

Mas hotel que hostel..le faltan áreas comunes

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
21 Maj 2017
8.3

Just a bunch of beds in a hotel room. Great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Maj 2017
9.7

I loved this place! It is more like a hotel than a hostel but it is in a great location and the staff is very helpful. The rooms are very clean as well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2017
8.9

The staff was very helpful. They gave us a map of Sorrento and pointed out good places to eat. The walk from the train station is not bad, and the directions given with the Hostelworld email were easy to follow.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
7.4

They charge per person not per room..i thought I was paying 59 but that was a lie I paid 110 as a single person..not happy!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
10.0

Struttura bellissima e comodissima. Personale ottimo, consigliato!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
7.7

En la habitación que reserve (para 6 personas) no había ventanas, ni aire acondicionado, ni espacio para dejar pertenencias, ni locker. Mi cama estaba separada dos cm de la cama de al lado y el calor era insoportable. Planteé esto y me cambiaron de habitación, por lo que la estadia fue buena y la atención también, pero no recomendaría reservar la habitación para 6 personas. Excelente ubicación y limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.