Hostelworld.com

Ulisse Deluxe

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 650 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 650 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
Ulisse Deluxe Located at Via del Mare, 22, , Sorrento.
Ulisse Deluxe
Italy
Sorrento 80067 Via del Mare, 22
86% 650
40.6247570 14.3681870
Ulisse Deluxe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.7

An absolutely amazing hostel...I honestly thought I was in the wrong place when i walked in. The staff and the atmosphere make it feel like you're staying in a hotel. The hostel is very clean and in a great location...not a far walk to the main area of Sorrento! I loved my stay here and would definitely recommend to stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Maj 2016
7.7

위치는 소렌토역에서 15분정도 거리예요. 거리가 조금있지만 걸어갈만한 거리예요. 원래 호텔이라그런지 시설은 깔끔합니다. 특히 화장실이 깔끔하고 넓어서 좋았어요.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
9.4

Muy recomendable! Siempre fueron muy amables y dispuestos a ayudar en todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
7.7

Sólo me quedé una noche y me parece que fue suficiente. La limpieza no es la mejor, sobre todo de las habitaciones. La ubicación es perfecta, pero si ese es el criterio hay muchos hostales cerca que tal vez tengan un mejor servicio. El hostal es normal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Kwi 2016
10.0

가격대비 방이 조금 작은거 빼면 호텔정도로 좋은 숙소입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alastair_wilson4900
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Kwi 2016
6.6

This is a converted hotel which still operates like a hotel so doesnt have the atmosphere you get in good hostels...basically bunk beds squeezed into rooms. No real communal areas to meet people but helpful staff. Big problem is theres no kitchen facilities and I ended up making sandwiches on a random table. €10 for breakfast in the morning. It was busy and better than Santafortunato but you could probably find better!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Kwi 2016
8.3

복도가 넓고 방이 많아 호텔같은 느낌이 나긴 해요~ 근데 이게 지하? 라서인지 방 안에 창문이 없고 제가 쓴 룸은 환기가 빨리 안되서인지 넘 더웠어요.. 딴 건 무난했는데 그게 좀 힘들었습니다 (제 방만 그랬던건지도 모름) 그 외엔 무난해요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cyncyn791
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
8.0

Hard to find the hotel but it is a good location. Wish the wellness activities were a bit more discounted. Breakfast had lots of good options.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • crodbeck
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Mar 2016
9.4

Está a unas 15 cuadras de la estación de tren, lo q puede complicar si llevas equipaje. Es un ex hotel de mayor categoría devenido en Hostel, lo q ofrece muy buenas instalaciones pero contras como falta de cocina, falta de ambiente de "Hostel " y habitaciones con camas twins que quedan armadas como matrimonial. Personal de diez, muy atentos y prestos a solucionar inconvenientes o asesorar. Contras: desayuno a 11€ (no lo vale) y la falta de cocina y servicio de lavandería (hay uno a pocas calles)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
21 Mar 2016
8.9

fantastic stay! Very quiet, but very clean. Room was a little small and there is no atmosphere. It was great for a nights stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.