Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ulisse Deluxe

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 696 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.6
Ulisse Deluxe Located at Via del Mare, 22, , Sorrento.
Ulisse Deluxe
Italy
Sorrento 80067 Via del Mare, 22
88% 696
40.6247570 14.3681870
Ulisse Deluxe
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Gru 2016
10.0

Really nice high class hotel with two bunk beds and two regular beds, fridge, microwave, and everything you need. I was very impressed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Gru 2016
9.1

Pretty much a hotel! So fantastic value, facilities and staff for sleeping, truly relaxing. On the other hand, the standard social/hostel setting and atmosphere are lacking so it depends what you're looking for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Gru 2016
10.0

Everything was quite good. The staff was so helpful and I have nothing to complain :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lis 2016
9.7

호텔식 호스텔. 규모도 크고 깨끗하고 방내에 개인 화장실과 샤워실이 있음. 카드키를 꽂아야 문이 열려서 보안은 철저함. 다만 침대가 삐걱대고 역에서 멀다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Lis 2016
8.0

En general está todo muy bien. Limpieza, ubicación y la gente de recepción. La atmosfera corresponde a la de un hotel, no a la de un hostel. El dormitorio de 6 camas compartido (masculino) no lo recomiendo. Es chico para tener 6 camas y la ventana da al pasillo del hotel donde pasa bastante gente. Según el plano de emergencias creo que es el único que no tiene ventana al exterior.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
8.6

Great hostel to stay at, the staff were extremely helpful and our rooms were cleaned each day. We

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lis 2016
8.3

Definitely the choice for budget accommodation in Sorrento. Being a converted hotel room it doesn't have a hostel vibe, but it's easy to meet others in the room. Clean towels every day and free toiletries make this place feel so much better than other budget options in the area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lis 2016
9.7

Excelente lugar. Atención de 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
2 Lis 2016
8.6

This is a hotel, not a hostel. They have about 3-4 rooms with dorm style beds but about 100 rooms with Hotel style beds. No atmosphere so don't expect that. Staff are very helpful, location is 15 min walk from Sorrento train station and near the Marina. We had a pleasant stay here but again, it's a hotel, not a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Paź 2016
6.6

Nice clean place. Not much of a social atmosphere. But unfortunately this is the only hostel in Sorrento.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.