Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ukelele Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 508 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
89% 508
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

muy lindo hostel en el centro de montevideo. El staff es increible. La limpieza y los baños estan bien, agua caliente y desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2016
9.1

Its an impressive old building, nicely decorated. Its a bit cold now during night, so I took the 2nd blanket of a free bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2016
9.1

O hostel é ótimo, acessível aos principais pontos da cidade e a casa é muito bonita. O único problema que tive foi que deixei meu carro estacionado em frente ao hostel e o arrombaram em um domingo à noite. Não levaram nada e a equipe que estava na hora foi bastante solícita, mas infelizmente a recepcionista anterior havia me recomendado deixar o carro ali pois era bastante seguro (quando perguntei sobre estacionamentos próximos) e acabei tendo esse pequeno transtorno. Fora isso, super recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.1

Beautiful old house. Near the city centre. Nice and helpful staff. Bathroom could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.6

Everything is really worne out in this hostel and the facilities don't seem really clean. The rooms/beds are highly overpaid. Just go around the corner and you find a double room with your own bathroom for less money than a bed in a dorm.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Tood muy bien , la atención y disposición excelente. El lugar es muy bonito. Maria, la chica de recepción muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • adoledhc
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Kwi 2016
8.0

The staff is very nice. Maybe when the weather is hot the swimming pool might be a good differentia, but during the auttum/winter, the hostel seem to be too quiet. The breakfest is good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
6.6

It was off-season and rainy, so the absolutely abysmal atmosphere may have been a fluke, but oh God was this place dead. I barely saw the staff, other than the one person at reception, who was nice, but when I told her there was no hot water, she made no effort to fix it, and it stayed cold my whole time there. There were fruit flies all over the kitchen. Not much going on in the neighborhood.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Really cool hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

We loved this place! Spacious rooms, nice bathroom, great terrace by the pool and cute kitty. In the kitchen it got a bit crowded in the evening and the staff is not always very attentive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.