Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ukelele Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
86% 518
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
7.4

Hostel ótimo para descansar , muito quieto se você está viajando sozinho ou quer conhecer pessoas e interagir .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
8.9

Beautiful hostel in an old building. Comfortable beds and fresh linen. It was winter but the staff did their best to keep the rooms warm and comfortable. Staff were so helpful with directions and advice also (and most speak some English). The breakfast is okay, but could do with more fruit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
6.9

Un hostal muy tranquilo, el desayuno es sencillo (pan con dulce de leche o marmelada) y se encuentra cerca de plaza Independencia. Muy linda la estructura, aunque la atmosfera cuando yo estuve no fue particolarmente buena, puede ser porque era temporada baja.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Sie 2016
8.3

Youth hostel set up in a large, picturesque and comfy house... with swimming pool! Great staff: friendly and helpful =)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
9.4

The people who work at the hostel were realy friendly. And they're breakfast was fabulous, it looked like a pinterest picture kkkkkkk Was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Espectacular lugar!, es una casa muy linda, y el staff está siempre dispuesto a ayudar. Muy bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

muy lindo hostel en el centro de montevideo. El staff es increible. La limpieza y los baños estan bien, agua caliente y desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2016
9.1

Its an impressive old building, nicely decorated. Its a bit cold now during night, so I took the 2nd blanket of a free bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carolinerm
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Maj 2016
9.1

O hostel é ótimo, acessível aos principais pontos da cidade e a casa é muito bonita. O único problema que tive foi que deixei meu carro estacionado em frente ao hostel e o arrombaram em um domingo à noite. Não levaram nada e a equipe que estava na hora foi bastante solícita, mas infelizmente a recepcionista anterior havia me recomendado deixar o carro ali pois era bastante seguro (quando perguntei sobre estacionamentos próximos) e acabei tendo esse pequeno transtorno. Fora isso, super recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.1

Beautiful old house. Near the city centre. Nice and helpful staff. Bathroom could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.