Hostelworld.com

Ukelele Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
88% 486
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • adoledhc
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
22 Kwi 2016
8.0

The staff is very nice. Maybe when the weather is hot the swimming pool might be a good differentia, but during the auttum/winter, the hostel seem to be too quiet. The breakfest is good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.4

Really cool hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
9.4

We loved this place! Spacious rooms, nice bathroom, great terrace by the pool and cute kitty. In the kitchen it got a bit crowded in the evening and the staff is not always very attentive.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Kwi 2016
7.4

Lovely hostel other than the fact the breakfast wasn't good. Just bread and cornflakes...nothing else. Was expecting more as it was fairly expensive compared to other hostels and was massive. But the staff were very helpful and lovely and it was located within walking distance of the centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2016
7.7

Enjoyed my stay here. Really beautiful old building, nice swimming pool and good kitchen. The communal areas were a lot nicer compared to the room. Too expensive for what you get. In the 12b dorm people were not very considerate and not respecting others sleeping at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • maxkelemen
  • USA, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
29 Mar 2016
9.7

Good hostel... really cool building with good common areas. Even a pool! A bit expensive for a 12-person dorm, but overall worth the stay. Would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Mar 2016
9.1

What a nice hostel with good vibes and wonderfull staff ! A little bit faraway from the terminal of bus but close from the old city. The swimming pool inside is a plus unfortunately the weather was not that good to jump ! :) I highly recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
9.4

El hostel es re lindo, y la estadía fue perfecta. El unico problema es que esta permitido hacer ruido toda la noche..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2016
10.0

MUY bueno el lugar y muy buenos los empleados te hacen sentir como en casa

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Mar 2016
8.3

Lovely area outside by the pool to relax. The hostel is very grand but somewhat lacking in atmosphere. Although I'd recommend this hostel I wouldn't stay for too long as Montevideo doesn't have that much to see.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.