Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ukelele Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 533 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 533 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
89% 533
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

I couldn't find a single flaw in this hostel. The staff were super nice, the place was clean - the breakfast was delicious (with dulce de leche!!) and all around nice vibes. I loved my stay here - it really was one of the best in South America!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.9

Faltam tomadas nos quartos, poderia haver mais ganchos nos banheiros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.7

Un lugar muy lindo y Muy tranquilo. Cálido y agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.3

I really enjoyed my stay at this beautiful hostel which is located in an antique building from the 1920. The staff was so nice and I had a great time. Though think one could be taken more care of the inner furnishing and it was a little bit too pricey for the state of the facilities and the bedrooms. However, I can truly recommend to stay at this hostel, the location is a must see and the staff very helpful and nice!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Paź 2016
7.7

O café da manhã não era muito bom. As toalhas de rosto nos banheiros e os panos de prato da cozinha não foram trocados em 4 dias. Pontos positivos incluem boa localização e bons e amplos espaços de socialização.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Daniela, gracias por tu comentario. Te comento que las toallas y los trapos de la cocina, son cambiados mínimo tres veces por día. Utilizamos todas las toallas iguales, por eso quizá no has notado el cambio pensando que era siempre la misma. Pero tres veces mínimo por día son cambiadas, a veces incluso más. Saludos! Ukelele Staff

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
9.1

Ich hatte einen tollen Aufenthalt. Hab nette Leute aus aller Welt kennen gelernt und das Personal war auch super nett. Ganz besonders gut hat mir das Klavier gefallen :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
11 Paź 2016
10.0

Très bonne auberge même si la piscine n'était pas du tout praticable car trop sale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.4

Everything was great. Valentina is a great person who can help you with any questions that you may have to do in Uruguay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
7.4

Hostel ótimo para descansar , muito quieto se você está viajando sozinho ou quer conhecer pessoas e interagir .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Wrz 2016
8.9

Beautiful hostel in an old building. Comfortable beds and fresh linen. It was winter but the staff did their best to keep the rooms warm and comfortable. Staff were so helpful with directions and advice also (and most speak some English). The breakfast is okay, but could do with more fruit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.