Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ukelele Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
87% 515
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sie 2016
6.9

Un hostal muy tranquilo, el desayuno es sencillo (pan con dulce de leche o marmelada) y se encuentra cerca de plaza Independencia. Muy linda la estructura, aunque la atmosfera cuando yo estuve no fue particolarmente buena, puede ser porque era temporada baja.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Sie 2016
8.3

Youth hostel set up in a large, picturesque and comfy house... with swimming pool! Great staff: friendly and helpful =)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
9.4

The people who work at the hostel were realy friendly. And they're breakfast was fabulous, it looked like a pinterest picture kkkkkkk Was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lip 2016
10.0

Espectacular lugar!, es una casa muy linda, y el staff está siempre dispuesto a ayudar. Muy bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

muy lindo hostel en el centro de montevideo. El staff es increible. La limpieza y los baños estan bien, agua caliente y desayuno

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2016
9.1

Its an impressive old building, nicely decorated. Its a bit cold now during night, so I took the 2nd blanket of a free bed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2016
9.1

O hostel é ótimo, acessível aos principais pontos da cidade e a casa é muito bonita. O único problema que tive foi que deixei meu carro estacionado em frente ao hostel e o arrombaram em um domingo à noite. Não levaram nada e a equipe que estava na hora foi bastante solícita, mas infelizmente a recepcionista anterior havia me recomendado deixar o carro ali pois era bastante seguro (quando perguntei sobre estacionamentos próximos) e acabei tendo esse pequeno transtorno. Fora isso, super recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.1

Beautiful old house. Near the city centre. Nice and helpful staff. Bathroom could be better.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
6.6

Everything is really worne out in this hostel and the facilities don't seem really clean. The rooms/beds are highly overpaid. Just go around the corner and you find a double room with your own bathroom for less money than a bed in a dorm.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Tood muy bien , la atención y disposición excelente. El lugar es muy bonito. Maria, la chica de recepción muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.