Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ukelele Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.5
Ukelele Hostel Located at Maldonado 1183, , Montevideo.
Ukelele Hostel
Uruguay
Montevideo Montevideo 11100 Maldonado 1183
88% 550
-34.9094608 -56.1903047
Ukelele Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
9.4

Very nice place in good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Sty 2017
8.3

Gostei muito do Ukelele Hostel, em especial por ser uma casa antiga e ter muito de seus móveis conservados. Casa grande e ambiente gostoso. Fica a 15 minutos do Cidade Velha. O que deixou a desejar (um pouco) foi a limpeza e o café da manhã. Fora isso, tudo bom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.7

We love this romantic Ukelele Hostel so much, that we stayed longer (4 days instead of 2 days) and booked it also for the last days in Montevideo before we fly home again. Great place, very nice people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • AAAdventures
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Sty 2017
7.7

The hostel was pretty big, though finding the door to enter was not super obvious, ring the bell to the left of the garage with the hostel sign. The atmosphere was a little strange when I stayed, very subdued and hushed tones. In terms of locations though it was great, real close to the center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sty 2017
7.7

Pros: Ukelele hostel was a really cool old house, staff were helpful, and the location was spot on. Cons: The breakfast was terrible (we would go buy fruit each morning instead), there were 2 bathrooms to share and even though the place felt only half full we always had to wait to use them, the pool was green and not usable. Recommend? Overall yep. Pretty standard hostel, with a bit more effort and TLC this could be a top notch place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
6.3

Estadia: 01/01/2017 até 04/01/2017 - o rapaz da recepção foi atencioso ao ajudar a procurarmos bodegas para visitar - localização ótima! perto de grandes avenidas, mercado, ponto de ônibus - quarto não estava limpo quando chegamos (chão empoeirado). Pedimos 2x para limpar e não foi bem feito - café da manhã muito simples - piscina inutilizável (água verde) com entulhos no fundo - casa bonita porém necessita de muita manutenção, está com aspecto de largado (fotos enganam muito)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Lamentamos mucho que hayan pasado tan mal en nuestro hostel, ya que te has esforzado en ponernos mala calificación en todos los medios posibles... Es una sorpresa para nosotros ya que durante tu estadía parecías pasarla muy bien y te hemos ayudado en todo lo humanamente posible. Te cuento que la habitación fue limpiada a fondo como es hecha siempre que cambian los huéspedes. Nuestro hostel es de los pocos que cuenta con personal de limpieza los 7 días de la semana, y la habitación estaba recién limpiada. A tu pedido, la limpiamos nuevamente, y lo habríamos hecho cuantas veces fuera necesario si te parecía sucia aún... En cuanto a la piscina, como bien sabes esa fecha Montevideo sufrió el peor temporal de los últimos años, por eso la piscina sufrió cambios de PH en el agua, y se puso de color poco verde durante dos días solamente, hasta poder recuperarla. Es algo natural que pasa en todas las piscinas del mundo tras una tormenta tan grande. No es sucio, simplemente el agua de tanta lluvia junta la perjudica. En cuanto al desayuno, te invito a compararlo con otros hostels, y verás que se trata de un desayuno muy completo, con distintos tipos de panes, dulces, frutas, cereales, jugo natural, yogur, etc... Nuevamente lamento la sorpresa de saber que has pasado tan mal en tus vacaciones, Saludos!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.7

Piscina y espacios comunes excepcionales. Nos encantó!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Gru 2016
8.9

Staff muy amable y servicial, un casa antigua muy bonita. Excelente ubicación. Lo recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2016
7.1

Ukulele was clean and there was a nice little area out by the pool. Not very friendly staff and not a good breakfast. The "lockers" are falling apart and no trash cans in the room. I arrived late in the evening and I speak very little Spanish, it's unclear where to get he bus, where exactly the plaza stop is as the buses do not indicate where you are, and the direction "walk towards the water" ... when its dark out and you're in an unfamiliar city, how do you know what direction the water is?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
9.4

Spectacular hostel in a very grand old building. Cooking facilities were OK, but apart from that everything else is a cut above.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.