Hostelworld.com

Udee Bangkok

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,075 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
Udee Bangkok Located at 49 Pradiphat Soi 19, Pradiphat Rd., Phayathai, Bangkok.
Udee Bangkok
Thailand
Bangkok 10400 49 Pradiphat Soi 19, Pradiphat Rd., Phayathai
88% 1075
13.7929993 100.5454963
Udee Bangkok
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Indonezja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.4

Great place, cozy, comfy and clean. Located in an alley, which is far from crowd, this would be the perfect place to rake a rest. But you need to walk a bit. That's okay for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.1

Wir waren 4 Tage im Udee Hostel und haben unseren Aufenthalt sehr genossen! Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und hilfsbereit. Da das Hostel ein bisschen abgelegen ist, war es immer sehr ruhig. Da wir aber gerade neu in Thailand angekommen sind und uns vom Jetlag erholen mussten, hat uns das sehr gefallen. Für alle die nicht auf der Suche nach einem Party Hostel sind, ist das der perfekte Ort

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wietnam, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

This is one of the best Hostel with good service. I like Udee Bangkok hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

We stopped here for one night just between flying into Bangkok and getting an early bus across the border. The man on the desk was extremely accommodating and very helpful in getting us to the bus station at 4am the next morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
8.3

Das Hostel ist super, vorallem die Dachterrasse und das Badezimmer. Leute die gerne ein bisschen ausserhalb von Bangkok sein möchten ist dieser Ort perfekt. Leider hat es aber keinen Lift und ist ca. 40min vom International Airport entfernt d.h. ca. 500baht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

I recommend this place to anyone visiting Bangkok. It is clean, safe, affordable and charming. The staff are very kind and helpful. It's located easy walking distance from the BTS sky train. Excellent location. Enjoy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
9.7

Das Udee Bangkok ist ein sehr gepflegtes Hostel. Es hat einen wunderschönen Gemeinschaftsbereich und eine grosse Terasse auf dem Dach, welche zum Entspannen einladen. Die Besitzer sind sehr hilfsbereit und freundlich. Die Zimmer sind schlicht aber sauber. Grosses, sauberes Gemeinschaftsbad. Sehr zu empfehlen für budgetreisende

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
10.0

An excellent place to be! The area is spotless clean. Every convenience of the guest is being taken care of.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
8.0

Une auberge de jeunesse bien agréable, plutôt bien placée, proche du métro et dans une rue calme. le point faible et le petit déjeuner vraiment trop succinct, il faut se faire des courses pour avoir un petit déjeuner correcte. Autre point faible dans la salle de bains: le porte serviettes est au dessus de la cuvette des WC: pour l'hygiène c'est vraiment pas terrible :-(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Mar 2016
9.4

Everything is good here and they tell you clearly where to go around Bangkok. I was much obliged during my short stint in Udee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.