Hostelworld.com

Udee Bangkok

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,067 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.1
Udee Bangkok Located at 49 Pradiphat Soi 19, Pradiphat Rd., Phayathai, Bangkok.
Udee Bangkok
Thailand
Bangkok 10400 49 Pradiphat Soi 19, Pradiphat Rd., Phayathai
88% 1067
13.7929993 100.5454963
Udee Bangkok
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

We stopped here for one night just between flying into Bangkok and getting an early bus across the border. The man on the desk was extremely accommodating and very helpful in getting us to the bus station at 4am the next morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
8.3

Das Hostel ist super, vorallem die Dachterrasse und das Badezimmer. Leute die gerne ein bisschen ausserhalb von Bangkok sein möchten ist dieser Ort perfekt. Leider hat es aber keinen Lift und ist ca. 40min vom International Airport entfernt d.h. ca. 500baht.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

I recommend this place to anyone visiting Bangkok. It is clean, safe, affordable and charming. The staff are very kind and helpful. It's located easy walking distance from the BTS sky train. Excellent location. Enjoy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2016
9.7

Das Udee Bangkok ist ein sehr gepflegtes Hostel. Es hat einen wunderschönen Gemeinschaftsbereich und eine grosse Terasse auf dem Dach, welche zum Entspannen einladen. Die Besitzer sind sehr hilfsbereit und freundlich. Die Zimmer sind schlicht aber sauber. Grosses, sauberes Gemeinschaftsbad. Sehr zu empfehlen für budgetreisende

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Mar 2016
10.0

An excellent place to be! The area is spotless clean. Every convenience of the guest is being taken care of.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2016
8.0

Une auberge de jeunesse bien agréable, plutôt bien placée, proche du métro et dans une rue calme. le point faible et le petit déjeuner vraiment trop succinct, il faut se faire des courses pour avoir un petit déjeuner correcte. Autre point faible dans la salle de bains: le porte serviettes est au dessus de la cuvette des WC: pour l'hygiène c'est vraiment pas terrible :-(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Mar 2016
9.4

Everything is good here and they tell you clearly where to go around Bangkok. I was much obliged during my short stint in Udee.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
9.4

Very friendly and helpful staf, the room was as clean as it should be, great price for what you get, I would definitely stay there again .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Mar 2016
9.1

Very nice staff! Very clean and modern facilities. Easy access to he airport and the bus station. Do not use google maps to find it, you will get lost. It's not hard to find...google maps took me in a really confusing route though. I suggest following the instructions given by the hostel itself. Much easier! 😅

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
8.6

Very nice hostel! Good rooms, helpful staff! Location bit north from actual center but moving still very easy with bus or taxi. Great street food just around the corner!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.