Hostelworld.com

Udai Haveli Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
Udai Haveli Guest House Located at 40, Gadia Devra, Ganesh Ghati, Udaipur.
Udai Haveli Guest House
India
Udaipur Rajasthan 313001 40, Gadia Devra,, Ganesh Ghati
86% 181
27.7217600 75.4691010
Udai Haveli Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • JamesPatClarke
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Mar 2016
9.4

Very friendly staff, made our holi festival experience as authentic as possible. Would recommend regardless of price but with price taken into account, an absolute bargain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sty 2016
9.1

Une très sympathique guesthousse, avec un hôte (Viki)vraiment amical. Un bon moment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Sty 2016
8.3

Very good place to stay in Udaipur. The manager is wonderful, very friendly and helpful. Located near the river, close walk to the main attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Gru 2015
6.6

주소 주인장은 친절합니다 항상웃으면서 손님맞아주구요 청결문제는 그다지입니다위치는 호수바로옆이구요 걍 머물만 합니다

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Gru 2015
10.0

Great value. Great location. Great service. What more can I say? The owner is friendly and happy to help with enquiries. I stayed here with a friend for three nights and I'm so glad we found this place! I recommend checking out the balcony on the highest level for great views. 10/10 would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2015
6.0

Normal. No hubo agua caliente todos los días. Los colchones no tienen sabanas decentes. Hay mosquitos dentro de la habitación. Me cobraron 102 rupias demás. No siguieron el cobro según la página.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • yehnelson3011
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
8.9

Very nice location, rooms are clean and spacious and Viky is the nicest host! Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lis 2015
9.1

Great location, good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.