Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Lut 2017
9.4

Muy buen hostal ! Todo el personal muy simpáticos y preocupados para que uno tenga una buena estancia en jeffreys bay ! Ofrecen todo tipo de actividad: clases de surf (full recomendada), paseo a una cascada, asados, entre otros. Cerca de la playa y un muy buen ambiente para todo tipo de edad!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
8.3

The Ubuntu Hostel is a very friendly and lively place. The staff is dedicated in providing information on what the place and surroundings has to offer. The hostel looks a bit worn but was in the state of refurbishment while we stayed here. This did not have a negative impact on our stay, we had a good night sleep in the private double bed room next to the entrance. The noise level was ok though, the bed was comfortable and clean. A good place to ease off.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sty 2017
8.9

very chill and relaxing place, close to the beach, nice showers, a little bit far from the centre, close to the spar and checkers, there are good lockers available. I had a really good stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sty 2017
9.1

Problaby the best hostel I stayed in south africa until now

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sty 2017
8.3

booked for 2 nights, unfortunately 1 night was cancelled due to system error

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
9.1

This place was amazing! It had awesome folks working there and the setting was spot on, close to good surf spots, the local markets and Nina´s (an amaxing restaurant). However my food got stolen somehow and my cellphone charger was "borrowed" for an extended period.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2016
10.0

Super! Heel gezellig en een sfeervol hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
5.4

Disappointing hostel. Could be great, as the property has lots of nice features and the general vibe of the place is cool, but it's all a bit tired, dingy and grimy and in need of some serious TLC. Even the private rooms are very noisy. Basically, nobody here cares about anyone else. And when they do, they don't clean up afterwards.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Lis 2016
7.4

I enjoyed this place. It could use a nice cleaning and a new booking system. Staff seemed in a state of confusion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lis 2016
7.4

Comfortable, relaxed and very chilled hostel. Really enjoyed the vibe, however it's not right in the centre of Jeffreys Bay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.