Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels San Francisco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 5,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 5,091 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.1
USA Hostels San Francisco Located at 711 Post Street, San Francisco, San Francisco.
USA Hostels San Francisco
USA
San Francisco CA CA 94109 711 Post Street, San Francisco
91% 5091
37.7876680 -122.4136490
USA Hostels San Francisco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
10.0

First time in a hostel..had a blast ...going to stay again my next trip

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.1

Hostel位置非常好,若要到機場也有配合的shuttle。員工熱情,溫暖的地方。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
9.7

Best hostel I've stayed at yet! Beats Samesun and HI

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sty 2017
6.6

It's mananagable and all but not in any way worth the money. Very "cold" environment.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sty 2017
9.4

スタッフの人も感じよく、清潔ですごく良かったです。 また泊まりたいと思います。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.7

We parked about 6 blocks west of the hostel and the back window of our car got smashed out and a bag of dirty clothes stolen. Definitely use the parking garage they have listed on the website. I wouldn't walk around at night alone either, a lot of homeless people. The hostel itself was clean and safe. The complimentary breakfast of fruit, bagels, and pancakes is a nice touch.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.3

The one improvement for this place would be the interior colors. The dark colors give a depressing feel to the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Excelente Hostel!! Super cerca de Union Square y de la avenida Market donde te podes tomar la línea F para ir al famoso Pier 39, o un subte hacia Castro. 100% Recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sty 2017
10.0

Stayed here twice. Great Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
9.4

친절한직원.깨끗한공간.편의시설.특히세탁실이있어좋았다. 위치도좋은편.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.