Hostelworld.com

USA Hostels San Francisco

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 4,631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 4,631 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
USA Hostels San Francisco Located at 711 Post Street, San Francisco, San Francisco.
USA Hostels San Francisco
USA
San Francisco CA CA 94109 711 Post Street, San Francisco
91% 4631
37.7876680 -122.4136490
USA Hostels San Francisco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
9.7

As always, the staff was helpful and friendly. Our stay in San Francisco was enhanced by our Hostel experience. We are Already talking about our next trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Cze 2016
6.9

Enjoyed going on some of the organised evening events. The pub crawl was interesting. Friendly people staying at the hostel. Staff is kinda friendly yet subtly bitchy in SF kinda way. Location is very accessible and somewhat on the front line: Walk up the hill to beautful nob hill, very clean and nice atmosphere. Walk down the hill and see hell on earth. Junkies galore, loads of crime on the doorstep. The concentration of crack heads is surreal. Avoid the free breakfast loads of cool places near

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.1

The beds were super squeaky warning on tenderloin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Cze 2016
8.9

Fantastic staff and a lovely building. The activities were fun and well organised, staff helpful and facilities all top notch. The location was great and the privacy screens in the beds are a great idea.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Cze 2016
9.7

Awesome hostel, parking is awful in the city but that's San Fran's fault not the hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Cze 2016
10.0

facilities are top class! Brilliant location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Cze 2016
9.4

One of the best Hostel I've never seen. The only negative point is The Price but yes it's San Francisco...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
9.4

I stayed in a four bedroom door with an ensuite bathroom and it was great. The rooms were clean and very practically furnished (enough power plugs, lamp at the bed, locker, ... ). The hostel has a well equipped kitchen and great common areas. Only the neighbourhood doesn't offer much, but most interesting sights as well as bars and restaurants are easy to reach.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for the great review and for your stay! I'll be sure to pass along your comments to our housekeepers who always love to hear the place is clean. Although downtown is right next to Union Square, great shopping, and some amazing restaurants we know downtown has some downsides as well. That said it is the most central neighborhood which makes it the most accessible to get anywhere in the city. Hope to see you again your next time through! Safe travels!

11 Cze 2016
9.7

Ein super Hostel mitten im Zentrum. Wir hatten einen Mixed 4er Dorm. Es ist ein geräumiges Zimmer mit grossen Schliessfächern. Jedes Bett hatte eine Lampe, Strom und eine kleine Ablagefläche. Wir fanden das sehr Praktisch. Das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Es werden viele Ausflüge organisiert, wir haben aber an keinem Teilgenommen. Es gibt ein tolles Frühstück.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Cze 2016
9.1

화장실에서 냄새가 좀 나고 먼지가 많았던 걸 제외하면 매우 좋은 편이었던 호스텔이었어요. 다만 전 워낙 비싸게 묵어서 가성비는 그닥이었어요. 길 바로 건너편에 한국 편의점 있어서 라면 살 수 있었어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.