Hostelworld.com

USA Hostels San Diego

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1908 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1908 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
9.7

Best place ever! Best staff, best atmosphere and best location at San Diego!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Ich war zwar nur für eine Nacht in diesem Hostel, aber mir hat es super gefallen. Die Mitarbeiter waren freundlich, das Hostel war sauber und gemütlich, das kostenlose Frühstück war gut und es wurden coole Aktionen und Ausflüge angeboten. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

Convenient location close to lots of bars and restaurants, cute and quirky interior, and you get free breakfast (and shots at 7:26 pm haha). I was able to get a great deal on surfing lessons in Ocean Beach from the sister hostel- I'll be back! Want to try out the sister hostel in OB too to experience a different neighborhood!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.7

Would definitely recommend attending the organised activities, met so many awesome people. Hostel was clean and staff were friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

USA Hostels does a great job. Well worth the money in all regards.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
9.7

One of the best hostel I have stayed in worldwide. Cannot beat the location if you are looking to be central in downtown SD (gaslamp). Staff extremely efficient and courteous all of their processes are nearly seamless day to night across shifts and cleanliness is a focus. Even offer free soap and shampoo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
10.0

This is a great hostel. There is no better accommodation in the States then Usa hostels (San Diego, Hollywood and San Francisco). They have everything you'd expect from a hostel: cleanliness, great staff, convenient and safe location, free amenities, atmosphere and your share of privacy due to the pod beds. Thoroughly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
9.7

Great location and friendly staff, breakfast included and well equipped kitchen available.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
10.0

It was my first time staying in a hostel and was wonderful! So clean, staff really friendly, in the Gaslamp Center near to everything, in your bed you can have a little privacy with the light and powerpoints for each bed... the lockers has a great size and definitelly I will recommend this hostel and return some time... specially thanks to Carlos, he was really nice, patient and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robincheetham
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
10.0

Another great stay at USA Hostels. Really nice team on reception, nothing too noisy, beds comfortable, nice vibes in the lounge. San Diego is great, lots of drinking too and when it came to my hangover, Mackenzie on the front desk was kind enough to give me some paracetamol. What a star! Thanks again guys :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.