Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels San Diego

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,778 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.5
USA Hostels San Diego Located at 726 5th Avenue, San Diego CA, San Diego.
USA Hostels San Diego
USA
San Diego CA 92101 726 5th Avenue, San Diego CA
89% 1778
32.7129039 -117.1603059
USA Hostels San Diego
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
8.3

Alles gut, extrem gute Lage

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Wrz 2016
8.3

Really nice bathrooms, appeared to be recently remodeled. Fairly noisy/uncomfortable beds. Location is perfect for partying and good restaurants, but it can get really loud on the streets at night. The staff is friendly, but doesn't go above and beyond or anything. Atmosphere was decent, met some pretty cool travelers. But I was traveling solo, and didn't really meet anyone super friendly until the last night (of 3 nights).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

I stayed just one night but I had stayed here 2 years ago as well. And my rating is still the same. Everything was perfect except for the toilet. It was uncomfortable to share with guys and the worst thing was that some guys spread their pee around the toilet. It was very dirty. I think I won't choose here next time I visit San Diego. But the other things were good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.0

I was on an R and R with work and the atmosphere didn't meet expectations

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
9.1

No linens available when I checked-in. Other than that everything else was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

일단은 데일리 투어로 진행되는 것들의 가격이 굉장히 저렴해서 좋았습니다. 스태프들도 너무 친절하고 호스텔 내부 디자인이 특이하고 이국적이에요ㅋㅋ 위치도 가스램프쿼터에 있어서 관광하기 편하구요. 단점이라고 한다면 가끔 호스텔 입구를 지나칠 수도 있다는거? 음식점 두개 사이에 잘 보면 입구가 있으니 주의하세요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
9.1

Good hostel but the bathroom was so dirty and there are a lot of stairs so be careful if you have heavy baggage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mylo-d
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Wrz 2016
9.7

Nice clean hostel on fifth street, right next to all the places you want to be...shopping/bars/restaurants/cafes etc

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • shineness
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
7.1

Je suis resté 2 semaines, bien situé si on veux etre en plein coeur du quartier qui bouge gaslamp, pas super si on veux pouvoir bien dormir sans bruit sans agitation, on entend tout comme si les voitures, la musique ete dans la piece, de temps à autre il y a des basses qui font vibrer et c'est pas très agréable meme avec les boules quies, sinon les employés sont sympas et l'hostels et propre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2016
7.7

The hostel looks nice and staff is polite. Altough I didn't like the "breakfast" they served( basically just snacks) and the bathrooms are mixed and none of this teo things were clear on the description.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.