Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels San Diego

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lut 2017
10.0

The cleanest hostel I've ever seen! Sometimes you think that there are living more staff as guests. Had a great time. Free RedBull and a lot of activities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
9.1

+ Lage, Mitarbeiter, Zimmer, Aktivitäten, Atmosphäre, Frühstück +/- Sauberkeit, es wurde häufig geputzt, dennoch verdreckten gerade die Sanitäranlagen durch die Masse der Benutzung schnell - zu wenig Duschen/Klos für die Menge an Leuten

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lut 2017
10.0

That place is great! The staff very nice and friendly. Excellent location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
9.7

Best place ever! Best staff, best atmosphere and best location at San Diego!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Ich war zwar nur für eine Nacht in diesem Hostel, aber mir hat es super gefallen. Die Mitarbeiter waren freundlich, das Hostel war sauber und gemütlich, das kostenlose Frühstück war gut und es wurden coole Aktionen und Ausflüge angeboten. Jederzeit wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
8.3

가격대비 위치도 좋고, 괜찮음. 건물이 좀 낡았고 매트리스에서 약간 냄새가 났지만 새 시트를 주기 때문에 깔고 나면 조금 괜찮았음. 낡은 건물에 비해 청결도는 잘 유지하고 있는 듯함.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

Convenient location close to lots of bars and restaurants, cute and quirky interior, and you get free breakfast (and shots at 7:26 pm haha). I was able to get a great deal on surfing lessons in Ocean Beach from the sister hostel- I'll be back! Want to try out the sister hostel in OB too to experience a different neighborhood!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.7

Would definitely recommend attending the organised activities, met so many awesome people. Hostel was clean and staff were friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

USA Hostels does a great job. Well worth the money in all regards.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
9.7

One of the best hostel I have stayed in worldwide. Cannot beat the location if you are looking to be central in downtown SD (gaslamp). Staff extremely efficient and courteous all of their processes are nearly seamless day to night across shifts and cleanliness is a focus. Even offer free soap and shampoo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.