Hostelworld.com

USA Hostels Ocean Beach

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
USA Hostels Ocean Beach Located at 4961 Newport Ave., CA 92107, San Diego.
USA Hostels Ocean Beach
USA
San Diego CA CA 92107 4961 Newport Ave., CA 92107
95% 1405
32.7462439 -117.2503423
USA Hostels Ocean Beach
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
10.0

This place was awesome!!! Great location, awesome people, very clean!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
8.9

The facilities were very nice, kept up well and very clean. The location is a block from the beach and everyone was very friendly. I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.1

My friend and me had a lot of fun at the hostel. The people were nice and when we had a question they tried the best to help us. The room was clean and organised. There is a lot of stuff to do around like the farmers market right in front of the hostel on Wednesdays, relaxing at the beach which is 2min away or walking to the sunset cliffs which are pretty nice as well. We had a really great vacation and can completely recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

Great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
10.0

Dopest hostel I've stayed at 💯👌🏾

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
9.7

Great hostel, amazing staff, and the perfect atmosphere for the younger travelers. The hostel turned 2 negative situations (neither caused by the hostel) into positive outcomes. One was when my safety was threatened by another intoxicated guest and within 30 seconds of him grabbing my hair inappropriately without my permission, two of the staff members were by my side. Found out the next morning that they made him leave. Thank you so much OBH, I've never felt so safe and will definitely return!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

These guys are simply hostel professionals. Never been to another hostel like it. With a superb location right by the water, this is a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2016
9.7

Everything was great. The hostel is very clean and organized. The staff is very friendly and helpful. I definitely recommend it. The only down thing is that it's not very close to downtown. So you might need a car. But the hostel also offers shuttle service twice a week so you can use that too. Overall, it was a great experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

It was an amazing experience that I had at this Hostel!!! I'll return for sure!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2016
10.0

Hands down best hostel ive stayed at

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.