Hostelworld.com

USA Hostels Ocean Beach

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

A super hostel. Booked an extra 3 days. Will be back some day:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
9.4

Voilà une vraie auberge de jeunesse comme on aime. Grosse ambiance car des sorties sont organiser certains soir. Endroit tout neuf très propre et bien tenu. Située de plus pile la ou ça bouge... une très bonne adresse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
10.0

The location and facilities are top notch!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

What an amazing place to stay! The hostel has a combination of extreme cleanliness, a great location right on the beach and an ability to meet people all the time. It is a great mix of party hostel and a relaxing place to stay. Absolutely loved it and met some excellent people! Would stay there longer than 2 weeks if that wasn't the maximum time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Best hostel ever. Super clean, friendly staff and amazing atmosphere. Loved this place❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

Incredibile hostel!! The stuff is amazing, I loved playing basketball with piou and hanging out with Marta and Nat, they are all very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
26 Sty 2017
7.7

Nice overall place to stay and very clean. One of the receptionists was very fake and rude one evening I stepped out for about 30 seconds and when I came back in she still asked to see my room key card and said "I don't remember you" after me saying" I was just speaking to you" and I had been face to face asking her about the door code. I'm sure there not all like that and everyone else was really nice. My only other complaint would be that there was no indoor lounge as it was cold outside.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
10.0

This hostel really is the jams! Super clean, friendly (I have like 14 new FB friends), great yoga classes, awesome private pod-syle beds with thick mattresses (no springs stabbing you in the kidneys like every other hostels' beds), and nice leisurely check out time (11am). It's the little things that add up and make this hostel so comfy, like the free shampoo in the bathroom, hairdryer, free towels for use (and a fresh one whenever you need), and cooking spices/oils in the kitchen. CHEERS GUYS!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your stay and such an amazing review! Glad you met some new friends that is what hosteling is all about! Hope to see you again your next time through and we wish you safe travels!

  • gustavommagal8985
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
22 Sty 2017
9.4

Very well located, staff was friendly and helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Sty 2017
10.0

Super sauberes und schönes Hostel mit vielen Freizeitangeboten, weswegen es auch ideal für Alleinreisende ist. Es gibt eine große moderne Küche und einen schönen sowohl überdachten als auch unüberdachten Gemeinschafts"raum" im Backyard. Die Bäder muss man sich teilen allerdings gibt es so viele Einzelbändler, dass eigentlich immer eins zur Verfügung steht. Ich hatte einen tollen Aufenthalt und würde jederzeit wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.