Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Ocean Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
USA Hostels Ocean Beach Located at 4961 Newport Ave., CA 92107, San Diego.
USA Hostels Ocean Beach
USA
San Diego CA CA 92107 4961 Newport Ave., CA 92107
93% 1719
32.7462439 -117.2503423
USA Hostels Ocean Beach
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.7

The staff is amazing, they are friendly and very helpful. They provide great activities for the guests to join in on and they are very welcomed. I had a great experience and I highly recommend it for your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

Excellent Hostel, staff was friendly and helpful, bed was super comfortable and clean. Bathrooms and showers very clean, tons of hot water. Lots of activities to do. Very close to the beach. Had a fabulous visit, hope to return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

Excellent place to stay while I was visiting San Diego! The staff was very friendly and always smiling!! 😊 Daily activities give you an opportunity to connect with other travelers!! I would absolutely stay here again! ✌🏻️💜

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
8.9

Top Hostel, sehr modern aber kleine Zimmer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Sty 2017
8.6

I thought it was great part that there were lots of ethnic restaurants and CVS near the hostel. It was quite far from downtown so if you were not big fan of beach or surfing it would be better to stay USA Hostel in downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Room 4 has too littel window. No fresh air for 8 people. Anywas very good place. Absolultly best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2016
10.0

The best hostel ever! Great vibe and people. Really good location! No complains! I just loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Best place ever!! I would totally stay there again and I'll recommend to everybody!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2016
10.0

Super safe place in a greta location. The hostel is clean and well organized. They have fun activities every night to meet other travelers. Would definitely recommend it for solo or multiple people traveling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
3.4

Personale veramente scortese, nel momento di bisogno non si sono mostrati per nulla comprensivi e hanno imposto le loro regole senza senso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.