Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Ocean Beach

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1893 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1893 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2017
10.0

Best hostel in the world

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
10.0

Amazing amazing!!! Would recommend this place great vibe and yoga on the beach topped it off xx great work team

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

The stage was great. I really enjoyed the smoors on the beach. My only complaint was the parking. I'm not from California and the parking signs were confusing and I ended up with a $52 parking ticket 😡 I just wish I had better instructions on were to park. I could have stayed in a hotel with parking for what the ticket and the hostel cost😡😡😡😡😡😡😡 If I had been dericted or been given better instructions on were to park. It would have been nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
4.9

DO NOT LET STAFF WATCH YOUR BAGS. I had my laptop stolen from my suitcase while it was supposed tore in a staff only storage area. It was probably one of the foreign volunteers who stay there free and work part-time. The bathrooms were disgusting. I went to take a shower and it basically looked like mud was all over the floor. The mirror in the bathroom was spotty and the sink had toothpaste and abandoned toothbrushes in it. Pros; Cheap place to stay, friendly hookers across the street at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • wesworkw3296
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Cze 2017
10.0

Awesome hostel. Stayed multiple times and will stay again. Mohammed is the man and gets everybody involved

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Cze 2017
10.0

Excelente ambiente, el personal genial, muy buena ubicacion.. lo unico negativo era que mi cuarto era un poco chico pero mas alla de eso la pase INCREIBLE en ese lugar!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
10.0

Amazing stay - can't wait to come back. Would love to volunteer here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
9.7

Is a really nice and cool place !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • palbines9724
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

I loved staying here! I met some amazing people and did a pub crawl with some people. Had a blast! The location is perfect and they had a farmers market downstairs when we stayed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

It was perfect!! Nice events, super clean, everything new and many place to chill outside the room. Nice living room area and also BBQ area. I really went out al lot with my roommates. The atmosphere at OB is brilliant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.