Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4365 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2017
9.1

Great hostel, helpful staff. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.7

Ein bisschen Laut. Super Mitarbeiter. Super Lage und Atmosphäre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Cze 2017
8.6

Really great hostel with fantastic staff, it's a shame that it was dampened by the fact there was construction going on, not quietly, the lounge was closed for renovation, the washing machine and dryers were out of order, and the wifi was intermittently dropping it's connection, which is frustrating. They also do not cater to gluten free in the included breakfast, so I had to purchase my own bread. Besides this, very good hostel and most of the staff are great people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Cze 2017
9.1

Loved the patio for hanging out. Breakfast was good, staff helpful, handy location and near the metro and buses. Party hostel (quiet after 11 rule not enforced) so light sleepers you've been warned!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Maj 2017
9.7

Had a great time in this hostel. Lots of activities the whole week. The vipe is perfect, met a lot of good people here. In the heart of hollywood makes evertything close like supermarkets and restaurants. I really recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2017
9.4

Good location. Security in place for after hours and having a noise curfew in place allows you to get enough sleep if you don't feel like partying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
25 Maj 2017
9.7

호스텔 직원들도 너무 친절하고 깨끗해요. 침대마다 콘센트있고 저녁엔 맥주파티, 테라스 너무좋아요. 비치 프로그램은 없어졌다는데 버스로 충분히 다녀올만 했어요. 흠잡을 곳 없이 잘머물다갑니다. 즐거운 여행되세요:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
9.7

The breakfast was great and the staff was kind

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
10.0

Best American hostel stay. They have lots of group hikes, tours, pub crawls and parties. Definitely perfect for solo travellers and those who want to have a good time. Rooms were spacious and clean, good sized lockers and the staff were really friendly and involved!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
20 Maj 2017
8.0

Location was superb, incredibly near to Hollywood Boulevard. Also easy to locate if you are taking the $8 shuttle from the airport. I stayed in a 8 bed female ensuite, and I especially liked that the dorm was big enough for our luggages. The privacy pod by your bed and the strong wifi are two facilities I appreciated that the hostel provided for its travellers. The bathroom was kept clean but can be a long wait sharing with 7 other females. Breakfast is simple. Overall would recommend!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.