Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • zacklewis97
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
9.4

Superb hostel, my first time staying at a hostel and they have set the boundary. Location was close to everything I needed and the use of über helped as well. Everywhere was clean, beds were comfy also. Free breakfast was great to. Staff always try to make your stay comfortable and there is plenty of activities on each day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2017
8.3

The hostel itself is awesome and the staff as well. It's only sad for young people that they cannot attend a lot of events...a lot of events require a minimum age of 21. The most people I met have been about 28.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
10.0

USA Hostels is a place to go where you can feel at home and meet people from all over the world! The staff were super friendly and I really couldn't have asked for more! Thank you USA Hostels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.1

Well run. A good option away from the beach. Helpful vibe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.1

Un solo difetto: non si poteva spegnere l'aria climatizzata in camera

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
9.1

This diamond in The Rough was fantastic. The shower in my room had hair on the floor which was not cleaned out during my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
8.0

This hostel was fantastic! First time ever staying in a hostel. Staff were really friendly and helpful, atmosphere was great and everyone staying in the hostel were friendly and just wanted to make new friends. New bathrooms in each room, comfy beds and a substantial breakfast in the morning! Would definitely recommend this hostel to anyone :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • steadipaul
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
8.9

Little overprice. But I guess it m'a the area price. Nice place. Nice staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2017
8.9

Tolles Hostel mit sehr guter Lage direkt am Walk of Fame! Große Küche zum selber kochen. Die Wände waren allerdings sehr hellhörig, sodass man nachts das Geschehen auf dem Gang hautnah miterlebt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2017
9.1

Chambre tout-à-fait convenable. Petit déjeuner de base mais suffisant. À deux pas du Hollywood Boulevard et du Walk of Fame. La terrasse est super pour faire de nouvelles rencontre. J'ai bien apprécié mon séjour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.