Hostelworld.com

USA Hostels Hollywood

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 4197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 4197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Lut 2017
9.4

The location is excellent and close to many things in 1 to 5-mile radius. The staff was professional, always available and so willing to help and answer the best they could and anytime they were friendly, too! The front desk didn't have extra umbrellas, or nail clippers and non-humidity hairspray (1 of few the things I couldn't bring with me through airport security), Our room was very clean and not even a little debris. Large lockers for every bed, but ONLY 1 bathroom in each room! :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

I never stayed at this hostel, HostelWorld payment site crashed while I was paying, and I never got the confirmation e-mail. However, the staff at this hostel was so kind to cancel my reservation over the phone. I recommend the hostel, not HostelWorld.com

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.7

Perfect location plus lovely people. Worthy to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

It was fantastic experience for first time experiencing hostels. All the staff were awesome and friendly. A lots of event and tours. It's good place to meet people around the world also. Clean, good atmosphere, good staff, great location, and so economic. BTY breakfast included and for dinner or lunch you can buy your own and cook. Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
29 Sty 2017
10.0

그냥 모든게 최고! 엘에이 숙소잡으시는 분은 그냥 무조건 어기 추천드려요!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

El staff es per atento, un lugar muy recomendable !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

Nice and helpful Staff, the breakfast was good, the tours nice and fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
8.3

The hostel was great. They had a lot of things to do together and events. The place was in a good location for everything I wanted to do and the staff was super helpful answering any questions. The place needs a big clean in the rooms. The shower area needed some work and there was an oder in some rooms. Over all the place was great and those two things didn't affect my stay but there is room for improvement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Sty 2017
10.0

Das Hostel hat wirklich eine super Lage. Die Mitarbeiter sind wirklich super freundlich und helfen einem echt bei jeder Frage. Und viel tolle Aktivitäten werden kostenlos oder zu einem sehr guten Preis angeboten . Das Objekt an sich wirkt sehr neuwertig und ist wirklich sauber . Das Frühstück ist mehr als ausreichend :) Wir kommen bei unserem Westküsten Trip definitiv wieder .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2017
8.0

O albergue fica bem localizado, ao lado da calçada da fama em hollywood. Achei que ele foi um pouco barulhento durante a noite, mas nada que impedisse o sono. Pela localização e pelo serviço oferecido, vale muito a pena. Fiquei no quarto feminino para 6 pessoas e não tive problemas com o quarto. Só o travesseiro que poderia ser um pouco melhor. Ah, o hostel oferece um bom café da manhã.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.