Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3,972 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3,972 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
USA Hostels Hollywood Located at 1624 Schrader Blvd, Hollywood, Los Angeles.
USA Hostels Hollywood
USA
Los Angeles CA CA 90028 1624 Schrader Blvd, Hollywood
88% 3972
34.1002830 -118.3324800
USA Hostels Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

AMAZING! I've been Hostelling throughout Europe with others but never had so many activities and free things to do before. This is great especially as I'd just arrived from Australia and was a lone traveller. Met lots of great people in the common areas and staff were always able to help. Only downside was that it was super hot when I was there but nothing they could do about the weather. Thanks again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
9.1

Was a good place to stay, close to the main locations im hollywood. Staff were helpful. Room was a bit tiny but the bed was really comfortable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
9.4

Great location for a few nights. Great staff. Except for one or two people. Good variety for breakfast,really cool we are able to cook pancakes

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
9.7

Everyone was really lovely, I felt very welcomed. The downstairs outside part was great to meet people and socialise

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nzhugs
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 74 Recenzje
19 Wrz 2016
8.3

Solid hostel. Decent location for Hollywood and good amenities. Free BBQ Monday was an unexpected treat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

I can characterize my stay in this hostel as simply "WOW"!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
8.6

Great hostel. The patio area is the reason this hostel is so great as its perfect for meeting other people. Activities several times each week some free some paid for. Only downside is that my room was at the back next to the car park and people would park in there and play music all night. My room had air con but believe some of the rooms don't have this.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.1

Il y a rien à dire j'ai juste aimé, c'est ma première hosteling où je me suis bien senti. Merci

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Wrz 2016
9.7

호스텔 분위기도 좋고 청결도 나쁘지 않습니다. 스태프도 되게 친절하고 뭔가 이야기하면 피드백이 바로 와서 좋아요. 데일리 투어들도 있는데 적극 활용하시면 더 재밌게 관광을 즐기실 수 있구요, 위치도 할리우드 불리바드 바로 아래에 있어서 할리우드와 가깝고 지하철 역도 걸어서 10분 정도면 갈 수 있습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
10.0

perfect hostel!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.