Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4,167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4,167 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.6
USA Hostels Hollywood Located at 1624 Schrader Blvd, Hollywood, Los Angeles.
USA Hostels Hollywood
USA
Los Angeles CA CA 90028 1624 Schrader Blvd, Hollywood
88% 4167
34.1002830 -118.3324800
USA Hostels Hollywood
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • magan0
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Sty 2017
9.1

Awesome hostel, with one of the best locations in Hollywood! Going through some renovations, but still awesome Great breakfast, for free!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
7.7

Lockers aren't big enough for suitcases, so luggage is not able to be locked away. Super clean and awesome breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • joanhaigh019
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sty 2017
9.4

Really nice hostel, Hollywood is a rough area but felt safe in the hostel. Have stayed here once before and it was lovely to be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • robincheetham
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Sty 2017
10.0

Third time at USAH Hollywood, always a pleasure. A lot of the staff members are still there from 3 years ago and it seems like they love their job. Bed was good as usual, breakfast good as usual and overall a great stay as usual. Number one place to stay in Los Angeles. Thanks again guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
8.9

Has good facilities and were very accommodating of my early arrival. Some good free activities also. Did overcharge me but we worked it out. Was also my first experience of a mixed dorm which turned out to be one female (me) and five guys, which didn't feel very mixed! Close to the metro and views of the Hollywood sign from the common room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
10.0

I would definitely recommend staying at this Hostel cause it's super close to everything and the staff is friendly! The rooms are nice and you meet a lot of nice people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
5.4

Staff could have been more informative. Dorm was unclean and very unfriendly which ruined my hollywood experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

Great staff, great people staying in the hostel, good extras such as walking a tours and shuttles to Santa Monica

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

Staffs are kind and its location is perfect~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Sty 2017
10.0

good staff and location easy to meet people and have fun! terrace to chill out amd drink!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.