Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

USA Hostels Hollywood

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lut 2017
8.0

+ Lage, direkt am Hollywood Boulevard, gut ausgestattete Küche, Leselampe und Steckdosen am Bett - ein Bad im 8 Bett-Dorm, es war durch die häufige Benutzung schnell schmutzig und 8 Leute auf ein Bad sind einfach zu viel, dazu war das Wasser kalt, wenn man nicht morgens um 7 duschen war. Es war ok, ich war aber auch schon in besseren Hostels. Allerdings wird gerade renoviert, vielleixht ändert sich dadurch die Badsituation

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
5.4

female dormを予約したのにも関わらず二泊中一泊はmixed dormを与えられて、しかもメールでこっちが聞かなければわからない事実だった。 確認メールが二通きて、一通は予約した通りfemale dormを2beds2nightsだったが、二通目は一泊のprivate roomで値段も高かった。二泊目のmixed dormのメールは来なかったので、悪意を感じる。 結果、一泊はprivateにされたが、dormと値段を変わらないようにするといったのに10ドルほど高く取られたようです。二泊目はmixedだったのでキャンセルしました。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
10.0

할리우드 거리 걸어서 5~10분만에 도착. 침대에 개인전등있고 침대에 콘센트있어서 자면서 충전도 편해요. 그리고 일단 화장실이 방안에 있어서 방밖으로 나갈 필요가 없다는 점. 조식도 나쁘지 않고, 커피는 24시간 먹을 수 있어요. 여기서 5일 내내 묵고 싶었는데, 금요일 예약이 풀로 차서 어쩔 수 없이 2틀만 묵고 이동했습니다. 그리고 산타모니카 비치 가는데 대중교통이나 우버 이용하실텐데 여기 묵으시면 무료셔틀있어요(단 요일 정해져있고,선착순) 산타모니카까지 우버pool로 25불냈는데, 가실때 무료로 가실수있으니 교통비 반값 아끼시는거ㅠ_ㅠ.. 다른 호스텔 3일 묵었는데 엄청 추웠거든요ㅜㅜㅜㅜ 근데 여기는 따뜻해요ㅠㅠ훈훈한정도.. Anyway 호스텔이지만, 만족했습니당 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lut 2017
8.6

Thanks for the stay, it was an overall pleasant experience. A few things to consider is the noise, we chose a private room due to our short stay and really long flights on either end of our trip but the rooms didn't seem to block any noise from the hallway at all. The food in the vending machine was also a few years out of date which some people may complain about, we are the chips lol but thought you may like to know! We felt very secure and the hostel has good facilities!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
8.3

El desayuno es muy pobre deberían de anexar un poco de fruta

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
9.4

We really enjoyed staying here! The Hostel was really great, nice staff, clean and a very good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Lut 2017
9.1

호스텔 진짜좋아요! 스탭들도 진짜 친절하고 위치가 너무 좋아서 늦게까지 잘 돌아다녔어요ㅋㅋ 테라스에서 친해져서 다같이술도먹고 진짜 좋았어요 따뜻한물 잘나오고 청결도 준수한편이었습니다 일단 개인 콘센트랑 라이트있는게 너무 좋았어요! 아침도 먹을만합니다^~^ 강추요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
9.4

The location is excellent and close to many things in 1 to 5-mile radius. The staff was professional, always available and so willing to help and answer the best they could and anytime they were friendly, too! The front desk didn't have extra umbrellas, or nail clippers and non-humidity hairspray (1 of few the things I couldn't bring with me through airport security), Our room was very clean and not even a little debris. Large lockers for every bed, but ONLY 1 bathroom in each room! :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.4

Had a great week. Clean, really good staff and perfect location. Bang for the buck.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Lut 2017
10.0

I never stayed at this hostel, HostelWorld payment site crashed while I was paying, and I never got the confirmation e-mail. However, the staff at this hostel was so kind to cancel my reservation over the phone. I recommend the hostel, not HostelWorld.com

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.