Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

U Hostels by Safestay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 4135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 4135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Cze 2017
9.7

Really clean and spacious hostel. Nice spots near reception to hang out and relax or chat to other travellers. In a nice area with a few cafes and bakeries but not right in the city centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest Thank you so much for your comments. Hope to see you soon back! The U Hostels Team

22 Cze 2017
8.9

Me gustó mucho, pero el Pub Crawl que ofrece no me pareció adecuado, Madrid es un lugar con bares que de seguro tienen una historia maravillosa, en vez de aprovecharlo terminamos en subterráneos con música bailable. Un poco vacío y decepcionante. Aparte de eso me sentí muy feliz durante mi instancia, personal muy amable y simpático, siempre dispuesto a ayudar, camas cómodas, un ambiente respetuoso y además se encuentra cerca de Malasaña el barrio exquisito de Madrid. Totalmente recomendado!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Muchas gracias por tu comentario. Nos esforzamos mucho porque todas las estancias sean perfectas! Tomamos nota de tus sugerencias para seguir mejorando. Saludos El equipo de U Hostels by Safestay

22 Cze 2017
10.0

This was my second time staying at this hostel, because I think it is a really nice hostel. Location is great, rooms are beautiful, love the hostel theme of travel and different colors, metro stops are close by, activities are close by. Love this hostel and I highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Rachel! Thank you so much for your great review and rating!! It is so good to hear that you choose us for a second time! We are glad to hear that. We hope you enjoyed your stay! And maybe we will see each other again in the future! :) The U Hostels by Safestay Team

  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
10.0

Great location, super friendly and helpful staff, great amenities, clean and tidy. Would stay again. Pub crawl was great fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Georgia! Thank you so much for your kind rating and review! It is so good to hear that you liked the hostel and the pubcrawl! We hope to see you back anytime soon! :) The U Hostels by Safestay Team

  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
9.7

A fabulous hostel for neone to stay especially if u are travelling alone. The hostel is not only neat and clean but also spacious, cute n quirky. I stayed at the u - hostel at the worst time, my bag got stolen and I lost all my money , passport, everything n arrived as a haggard pauper at the hostel. The hostel took great care made me feel at home. What sets them apart is their people- they have the most awesome staff - gon my favourite and Tessa and the pretty girl in d morn curly haired

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Shipra! Thank you so much for your great review and rating!! It is good to hear that you liked the hostel and the staff, we try our best to make you feel like home! We hope to see you back in the future! :) The U Hostels by Safestay Team

  • GuillermoDuarte
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Un Hostel que lo tiene todo: perfecta ubicación, buen ambiente, tranquilidad, buenas facilidades, cuartos cómodos, un staff servicial y una muy buena relación-precio calidad. Quizás solo recomendaría lockers más grandes, ya que de todas las personas que estábamos en el cuarto, ninguna pudo meter su maleta grande dentro del locker, reduciendo el espacio del cuarto, de ahí en más, todo perfecto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola !! Muchas gracias por tu comentario y tu puntuación :) Nos esforzamos mucho par que todas las estancias sean tan perfectas como la tuya. Nos vemos pronto. El equipo de U Hostels by Safestay

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Cze 2017
6.3

Todo ok. Aunque NO encendieron los aires acondicionados en las habitaciones que incluía en el precio además que les envíe correos electrónicos pidiendo el encendido y NI respondieron. Lo demás todo OK.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola. Nos alegra que te haya gustado nuestro hostal. :) Lo sentimos mucho por el aire acondiciona. Recuerda que nuestra recepcion esta abierta las 24 horas y si tienes algun problema no dudes en bajar a pedirnos ayuda. Un saludo, Equipo de Uhostels by Safestay.

19 Cze 2017
9.4

A única coisa que me desagradou foi a falta de ar condicionado no quarto, pois é início de verão e as temperaturas já estão elevadas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest. Thank your very much for your review :) We are sorry about the air condition, next time remember that our reception is open 24 hours dont hesitate to ask us for help. Kind regards. Uhostels by Safestay team.

  • Ariel053
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Excelente lugar, muy limpio, el personal muy atento. Lo recomiendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2017
8.6

Super séjour je recommande

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.