Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 217 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.2
Two Oceans Backpackers Located at 47 Long Street, , Cape Town.
Two Oceans Backpackers
South Africa
Cape Town Western Cape 8001 47 Long Street
70% 217
-33.9213727 18.4204781
Two Oceans Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sty 2017
8.6

You get what you pay. It's a nice hostel, staff very friendly and nice place to hang out. The toilets weren't that clean but it was alright. You can get information on what to do while your stay in Cape Town but I wouldn't recommend to book a trip with them (like shark diving cage), I would just sleep there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
5.7

The location is very noisy. The bath and bedrooms are not very clean. My room was so tiny. The only good think was the staff.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
6.3

Wifi is mot good. Beds are little dirty. But location is very nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Gru 2016
4.0

Ficamos duas noites nesse hostel porque não havia nenhum outro disponível (noite de ano novo). Ele ´é bem zuado. Os quartos são sujos, pequenos e abafados. Lençóis e colchão dão medo. O banheiro também é tenso. A localização é ruim porque fica no meio da muvuca e em uma área pouco segura. Tem outras opções de hostel próximos a Long Street (como o Loop 91) que são bons e não ficam numa área tão movimentada e barulhenta.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
4.6

No lock on the dorm door. No space in the dorm for backpacks. The air conditioning unit did not work. Bathrooms were uni sex. Bathrooms were in poor working order with wonky toilet seats, no lock on one of the shower cubical doors etc. There were only 4 toilets, 2 of these were in shower cubicals. There were only 4 shower cubicals. One of these showers was out of use for renovations. quoted incorrect price for taxi to airport. Only use if you're very short on money and have to be in long street.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
14 Gru 2016
7.1

It's an average hostel. Good for a cheap night in the middle of Cape Town. It's not very clean, and the rooms are unbelievably hot. The wifi doesn't work very well. But The stuff is friendly, and they have a nice balcony.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
7.1

Wer ein ruhiges Plätzchen sucht ist hier sicher falsch. Aufkosten von Sauberkeit (Toilettenmangel) und Ruhe bekommt man im two oceans aber eine günstige zentrale Bleibe in der Long street und gratis Pooltable. Als Unterkunft nach für eine Longstreetpartynacht optimal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
4.9

Badezimmer in einem untragbar Zustand, mehrere Toiletten lassen sich nicht verschliessen. Mehrmals Stromausfälle, Aircon-Maschine hat nicht funktioniert. Die Sicherheitstüre lässt jedesmal das ganze Haus erzittern, wenn sie zu knallt.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
10.0

Despite it was only one day I spent at Two Oceans Backpackers I enjoyed my time there. Clean facilities, affable environment and staff, and best location in Cape Town as it is on famous Long Street. Danielle, the manager who attended me throughout, was really friendly and attentive. This was the same with the rest of staff such as cleaner, night shift staff, etc. I am very glad I chose to stay with them and shall surely repeat in future incursions in Cape Town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
6.9

Perfekte Lage in Kapstadt, nicht ganz sauber, etwas lauter zur Straße

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.