Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 251 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Cze 2017
9.7

I was attended to very well and the hostel was value for money given the good security and convenient location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Excelente ubicación!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

It s like a family. Not much to say.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
8.6

Only stayed for one night, but overall mostly liked the place. Had booked a girls' dorm for an extra dollar because the mixed dorm was full, but then on arriving was told that the girls' dorm had been fully booked by a school or something so was to stay in the 8-bed mixed dorm. Didn't get my dollar back though. Owner said that all the dorms are a flat rate and Hostelworld is the one who hikes up some of the prices. He was super friendly though. Dorm door to deck left open late, lots of mosquitos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2017
8.0

Could have been cleaner esp the showers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Kwi 2017
6.6

The place is OK if you're just looking for a place to crash for not so much money in Cape Town (that's what we wanted, and that's what we got). The place is very well located (right on Long Street), but there is not a great atmosphere, the kitchen was ALWAYS dirty (people just don't do their own dishes and there wasn't any staff to help clean), and it was hard to figure out who worked there. So, good place if you just want somewhere to sleep, not great if you're looking for good atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Kwi 2017
7.7

Parfaitement situé pour ce que je recherchais et prix très raisonnable. Bonne atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Kwi 2017
5.1

Our room was really dirty overall. The bedsheets where cleaned regularly (or so it looked), but it was filled with trash all over. We shared a 6 bed room and it was extremely tiny, if someone had a bag on the floor then the rest couldn't move around at all, and it wasn't just our room, they were all like that. Aside from that, everyone at the hostel was pretty nice and was always trying to help.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Kwi 2017
9.1

Best staff ever! Great for meeting people up for partying!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
7 Kwi 2017
7.7

나미비아 대사관까지 걸어서 5분도 안되고 노매드 사무실까진 2분이에요 ㅋ 테라스가 있어서 좋았고 근처에 가게나 카페, 식당들도 많아서 편하게 지내다 왔네요. 부엌 상태가 좀.... 그렇지만 그럭저럭 괜찮았어요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.