Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 429 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 429 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
TwinCities Located at Viale Leonardo da Vinci 223, , Rome.
TwinCities
Italy
Rome Lazio 00145 Viale Leonardo da Vinci 223
84% 429
41.8532920 12.4804750
TwinCities
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
8.0

The hostal seems far out of the city center, but believe me, after a tiring day in the crowds of tourists it is very nice escaping the noise and chaos for a more relaxed neighborhood. Good value for money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lip 2016
8.0

This hostel is really nice! It's like 20 minutes by metro to the center of Rome. Also Francesco is so helpful and good person. Thank you!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
8.0

A really nice and helpful staff!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2016
8.9

Definitely a decent place to stay! Laundry services are cheap, the guy that runs the place is so chill he's great, close walk to the train station which makes getting into town super easy..it just takes about 15-20 mins to the center that's all. Not a whole lot of good options close for restaurants and whatnot but just eat in the city! Everything was clean. I would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Afganistan, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lip 2016
8.3

Very good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Great place, incredibly cheap for such a great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2016
9.4

Great place to meet with travellers. Kitchen and the common room was nice. The owner was very kind, helped us out with any problems about the room. Only bad thing is that hostel is a bit far away from the center and the supermarkets around it close early- like one around 20.30.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
9.4

Had such a great time here! It was a little tricky to get to the first time around from the metro but after that it was fine. Everyrhing was clean and accomodating and the staff helpful, chill and kind. Met lots of fun people during my stay. I'd recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
25 Cze 2016
10.0

Really liked this hostel great staff, nice place to meet other backpackers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Great Host great weekend great atmosphere and guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

this is very kind!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.