Hostelworld.com

Twentytu Hi-Tech Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 619 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
7.7

The facility is really nice and new. It's about a ten minute walk from a metro station. Pretty secluded from major sights and only 2 places to eat near it. They were doing maintenance on the rooms and painting which made our room smell awful. They also blast music in the hallways starting at 7am. The beds were comfy and the wifi worked great. Staff is also really nice and helpful. Overall a decent stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.7

Muy buen hostal. El personal muy atentos y buena onda, hay cocina y refrigerador donde puedes guardar tus cosas. Las habitaciones muy buenas me quede en una de 4 personas me gustaron las camas que sean mas cerradas te da mas privacidad y los lockers donde pueded guardar tu maleta y bolsos. Lo recomiendo!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
7.4

La habitación es demasiado estrecha. No hay repisas o mesa donde poner objetos. Lo mismo ocurre con el baño.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Lut 2017
9.4

gracias twentytu x recibirnos, ayudarnos y la buena onda que ponían a cada consulta nuestra! no vamos a olvidar nuestra primera estadía en españa! gracias jesus, mikel, javi y el chico de anteojos redondos que conocimos el último día! ❤🌎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias chicas por vuestra amabilidad. Nuestro equipo de recepción siempre está dispuesto a ayudar a los clientes en lo que sea necesario. Esperamos veros pronto. Saludos y un abrazo. Twentytu staff

29 Gru 2016
9.4

Aunque estuve un periodo muy corto, la experiencia fue bastante buena. El personal del hostal siempre está en la mejor disposición de ayudarte y darte los mejores consejos. Muy limpio y seguro, lo recomiendo mucho.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada huésped, gracias por tu valoración y comentarios. Nuestro equipo de recepción siempre está encantado de ayudar a nuestros clientes. Esperamos volver a verte por aquí. Saludos. Twentytu staff

23 Gru 2016
9.4

The cleanest and hygenic hostel I've ever seen, which is the most importing for me. The price is very affordable. The staff is so friendy and responsible and I slept wonderfully after visiting the city. By the way, my favourite part was terrace. I definitely advice everyone to prefer this great youth hostel:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, thanks for your review and comments. We hope to see you back in the hostel soon. Regards. Twentytu staff

21 Gru 2016
9.1

Ottimo ostello,vicino alla fermata del metro e bus,camere molto pulite con la pulizia che è stata eseguita giornalmente, il personale della reception inoltre si è rivelato disponibile. Se devo cercare proprio un difetto alla struttura o ai servizi direi che se avessero avuto un ferro da stiro sarebbe stato perfetto (avevo necessità di stirare una camicia il sabato sera ). Comunque assolutamente consigliato anche alle famiglie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Roche70, thanks for your review and comments. We got an iron already so next time you come you can iron your shirts and look pretty for the night. Regards and hope to see you soon. Twentytu staff

  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
6.3

Camere troppo piccole per 4 persone. Non c'è lo spazio per muoversi e per mettere le proprie cose. La buona convivenza dipende ovviamente dal tipo di persone con cui si divide la stanza. Il prezzo non corrisponde al quello che si offre. La colazione :( La terraza carina, ma non facevano accendere i funghi per riscaldarci ed essendo Dicembre potete immaginare il freddo! Spazio buono per le giornate estive ma inutile d'inverno. Il wifi su 4 giorni che siamo stati, 2 non funzionava.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Veronica, Thank you for your comment and for choosing this Hostel. The rooms of our hostel are designed to rest only and you take advantage of the rest of common spaces to interact with other guests as this is the essence of Twentytu. Prices vary depending on the supply and demand of the city. Our terrace is perfect for relaxing, stoves can be requested at reception to be turned on. Breakfast is a free service and a full continental buffet is offered. Please ask to the reception if there is any problem with the wifi, to solve it. We hope see you soon, Twentytu Hostel Staff

  • marianagavito
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

Great location, near a metro station, were you can get practically anywhere. The hostel was clean, and the place was very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear marianagavito, thanks for your review. We are glad that you enjoy your stay with us. Hope to see you back soon. Regards. Twentytu staff

  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Gru 2016
7.7

The room 316 is very big but it was very cold the first night. The room its a bit impersonally because there are no pictures or anything on the walls. It felt like in a hospital.Next time I would rent a smaller but more cozy room. The kitchen is not really nice equipped! The staff is very nice and helpful and the bikes are great .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.