Hostelworld.com

Twentytu Hi-Tech Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Twentytu Hi-Tech Hostel Located at Pamplona 114-116, , Barcelona.
Twentytu Hi-Tech Hostel
Spain
Barcelona Catalonia 08008 Pamplona 114-116
86% 521
41.3989763 2.1882319
Twentytu Hi-Tech Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

spent 5 days, great staff, they answer all your questions and solve your problems. Nice breakfast, and very well located. I definetely stay there if I´ll visit barcelona again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Mar 2016
9.1

Salvo la ubicación, el resto excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado Pablo Antonio, Gracias por tu comentario. Sentimos que la ubicación no fuera de su agrado, pero nos encontramos a 15 minutos del centro y estamos muy bien comunicados por metro, bus y tranvía. Además nos encontramos a 15 minutos de la playa también. Esperamos volver a verte, Twentytú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.1

Great place to stay, clean, bright, modern, secure. Good breakfast, staff very helpful! Beach is a bike ride away and the tram stop and metro stations are close.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Lucy, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
6.6
Przetłumaczone przez Google

w ogóle nie wydawało się w porządku, ale czystość jest o wiele lepsza. To nie wydawało się właściwe, że klienci powinni brać odpowiedzialność za arkuszy w dół do recepcji na koniec pobytu. Podana cena jest odpowiednia do świadczonych usług.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada Margalida, Gracias por dejarnos tu comentario. Indicar que nuestras instalaciones y habitaciones son limpiadas cada día, no obstante tendremos en cuenta tu comentario para seguir mejorando. Al ser un hostal, la gestión de las habitaciones se realiza de esta manera, es por ello que rogamos si es posible bajar las sábanas. Esperamos volver a verte pronto, Twentytú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0

Agréable spacieux et confortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cher Emmanuel, Merci de laisser votre commentaire, j'espère vous voir à nouveau dans le Twentytú Auberge.

  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
9.4

Stayed in Twentytu for more than a week and I would recommend it to everybody. The staff is really friendly and helpful. Security couldn't be any better! You have your own locker in your room and there are extra lockers available downstairs as well. If you are looking for a place with the best value for money? This is it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Thomas, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

22 Sty 2016
9.1

O hostel/albergue foi receptivo, estava completamente dentro da expectativa daquilo que pagamos. É uma boa pedida para quem quer um preço legal e uma bos localização + ambiente alto nível em Barcelona. Infelizmente faltaram cortinas para dividir as camas, acho isto fundamental.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Bruno, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2016
9.1
Przetłumaczone przez Google

To był mój pierwszy raz w hostelu ze wspólną pomieszczeń. Personel jest naprawdę dobry i pomocny, pokoje są doskonałe, jego dobrze położony obok przejść podziemnych Marina i Uwielbienia, tarasu jest piękny widok i mają rowery do wynajęcia. Udało mi się zaprzyjaźnić w moim pokoju, były spędziliśmy wspaniały czas razem w Barcelonie. Gorąco polecam, na pewno wrócę

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Andre, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

12 Gru 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Byłem zdenerwowany, jak szedłem przez ten obszar, aby dostać się do hostelu, ponieważ jest to związek le nieco zaniedbany, ale miałem szczęście zobaczyć, że hostel był bardzo nowoczesny i czysty, z bardzo miły personel w recepcji.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Eve, It is a quiet but safe area, no problems in the neighborhood. Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Tylko okno nie może otworzymy Śniadanie .. U można umieścić ser także plz śniadaniowej lub jaja

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, In our Hostel the breakfast is free beacuse the price in the rooms is reasonable. We take your comment into account and we will keep working to offer a breakfast to the liking of everybody. The room window cannot be opened due to security reasons and to contribute to the energy saving. However, windows are opened daily during the room cleaning. TwentyTú is working to find other alternatives. Kind Regards, Twentytú Hostel Staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.