Hostelworld.com

Twentytu Hi-Tech Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 525 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.6
Twentytu Hi-Tech Hostel Located at Pamplona 114-116, , Barcelona.
Twentytu Hi-Tech Hostel
Spain
Barcelona Catalonia 08008 Pamplona 114-116
87% 525
41.3989763 2.1882319
Twentytu Hi-Tech Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.7

De los mejores en los que he estado. Todo está nuevo, bien planificado, es funcional... Leí muchas quejas sobre la ubicación, pero ahora mismo esa zona es un barrio nuevo y tiene muy cerca tranvía, metro y a 15 minutos cercanías, así que no es el centro, pero no está tan mal. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
8.0

Very good facilities, the staff is helpful and has a good atmosphere, although I didn't see many people using the common areas. Some is my clothes shrank after I used their laundry service. I'd stay there again though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

una experiencia de las mas buenas que tuve en todo mi viaje, los chicos de recepción muy amables y profesionales todo el lugar cubre todas las expectativas de las que ofrecen por Internet lo recomiendo muchísimo, debería de existir en otros lugares ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.6

We stayed in a private 4 bed room, it was very clean. The push shower was a little annoying as it turned off every 17 seconds and the main lights in the bedroom cannot be switched on between 12-8am. The location was ok, takes about 40mins to walk into the centre of Barcelona but quite quick to get in by metro. Hostel staff were great and gave a lot of really good recommendations. I found the hostel a little expensive for what it was but the cleanliness and staff made up for it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Samantha, Thank you for your comment. Due to our saving energy system policy and concern about the environment, The water of the showers turns automatically off every 15 seconds in order to avoid the waste of water. Twentytu hostel is a sustainable building and must accomplish some requirements to get this certificate. Lights are switched off at night in order to respect our guests sleep. However there are night lights in all beds and on the floor. We hope see you soon, Twentytú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

spent 5 days, great staff, they answer all your questions and solve your problems. Nice breakfast, and very well located. I definetely stay there if I´ll visit barcelona again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Santiago, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Mar 2016
9.1

Salvo la ubicación, el resto excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimado Pablo Antonio, Gracias por tu comentario. Sentimos que la ubicación no fuera de su agrado, pero nos encontramos a 15 minutos del centro y estamos muy bien comunicados por metro, bus y tranvía. Además nos encontramos a 15 minutos de la playa también. Esperamos volver a verte, Twentytú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.1

Great place to stay, clean, bright, modern, secure. Good breakfast, staff very helpful! Beach is a bike ride away and the tram stop and metro stations are close.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Lucy, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2016
6.6
Przetłumaczone przez Google

w ogóle nie wydawało się w porządku, ale czystość jest o wiele lepsza. To nie wydawało się właściwe, że klienci powinni brać odpowiedzialność za arkuszy w dół do recepcji na koniec pobytu. Podana cena jest odpowiednia do świadczonych usług.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Estimada Margalida, Gracias por dejarnos tu comentario. Indicar que nuestras instalaciones y habitaciones son limpiadas cada día, no obstante tendremos en cuenta tu comentario para seguir mejorando. Al ser un hostal, la gestión de las habitaciones se realiza de esta manera, es por ello que rogamos si es posible bajar las sábanas. Esperamos volver a verte pronto, Twentytú Hostel Staff

  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
10.0

Agréable spacieux et confortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cher Emmanuel, Merci de laisser votre commentaire, j'espère vous voir à nouveau dans le Twentytú Auberge.

  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
9.4

Stayed in Twentytu for more than a week and I would recommend it to everybody. The staff is really friendly and helpful. Security couldn't be any better! You have your own locker in your room and there are extra lockers available downstairs as well. If you are looking for a place with the best value for money? This is it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Thomas, Thank you for your comment and hope to see you again in TwentyTú Hostel! Best regards, TwentyTú Hostel Staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.