Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Twentytu Hi-Tech Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 633 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.9

More a family hostel than a backpacker's place. No alcoholic drinks allowed on the rooftop, no bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
9.1

Great place to stay/ A bit off center, but not far, and quiet at night to rest after partying if you are a partytourist :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Mar 2017
10.0

Geniales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
10.0

I made one important suggestion. The toilet needs to have a soap dispenser, you could install one like the ones they have at hospitals. This is a necessity to have good higiene!!! I love twentytu!! your place will be recommended worldwide. Thank you!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.1

Útil para estancias cortas. Muy bien comunicado, la atención es muy buena y la cocina es cómoda para preparar alimentos. Sin duda, cuando regrese a Barcelona utilizaré éste mismo Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
8.6

Buen hostel. Limpio, instalaciones nuevas, personal amable. Recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Mar 2017
7.4

Gut gelegen am U-Bahnhof, neu,modern mit Schlüsselkarte, nettes Personal, informativer Stadtplan. allerdings Zimmer extrem beengt, man konnte Zimmertür nicht aufmachen, während jemand am Spind war. Schuhe sollte man über dem Kopf auf der Toilette abstellen (Hallo? !), Gemeinschaftsraum riesig, Mehrzweck, viel zu laut,viele Tische reingequetscht, Frühstück nur theoretisch ab halb 8, Pseudoumweltschutz mit Zeitschaltung bei Wasser und Licht, Küche mäßig ausgestattet und unterdimensioniert

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
8.0

Great hostel. Confortable, good breakfast. Close to everything Nice staf 100% recomended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
25 Lut 2017
9.7

Friendly staff and very nice rooms which makes for a pleasant stay. The rooftop is great to relax on.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2017
7.7

The facility is really nice and new. It's about a ten minute walk from a metro station. Pretty secluded from major sights and only 2 places to eat near it. They were doing maintenance on the rooms and painting which made our room smell awful. They also blast music in the hallways starting at 7am. The beds were comfy and the wifi worked great. Staff is also really nice and helpful. Overall a decent stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.