Hostelworld.com

Tutti Frutti Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 1,115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 1,115 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.0
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.3
Tutti Frutti Hostel Located at Florianska St. 29, , Krakow.
Tutti Frutti Hostel
Poland
Krakow 31-019 Florianska St. 29
72% 1115
50.0631793 19.9402177
Tutti Frutti Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
8.3

Bed facility need to be upgrade

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gaysbarlow818415
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Kwi 2016
9.4

Fantastic stay Barbra and the two Paulina's made for a fun stay! Underated as a hostel. :) x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jlsocha7878
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Très bonne auberge à Cracovie, accessible et proche de la gare (quand on arrive fatigué ou pour repartir tôt le matin c'est pas mal) et quand même en plein centre dans une rue très animée. Personnel sympa, accueillant et à l'écoute. Hostel propre, grande salle commune sympa,dans les dortoirs les lits sont espacés. Bref, parfait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
7.4

Perfecta ubicación Buen desayuno Limpio Cuando yo fui había poca gente Habitaciones limpias y bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
8.9

Very cheap and nice hostel. Thanks for all the help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
6.6

La ubicación y el trato del personal es perfecta. Sin embargo, tiene pocos baños y estaban sucios.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
7.1
Przetłumaczone przez Google

Dobre miejsce. Ale mieszkanie jest trochę zimno :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2016
8.0

La habitación estaba muy fría, ya que sólo había un calefactor eléctrico y la habitación (doble privada con baño) era bastante amplia, y a fuera habían -10 grados. El desayuno fue escaso, se servía de 7 a 10, y yendo a las 9 no tuvimos ni una loncha de jamón, solo pan, un par de lonchas de queso, mantequilla, leche y cereales. Por lo demás estaba muy bien, de no haber ido en unos días tan fríos creo que la experiencia hubiese sido mucho mejor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2015
2.0
Przetłumaczone przez Google

Zostały one zamknięte w chwili, kiedy przyjechałem do schroniska, nie przekażą nic mi o tym nie otwarcie hostelu tego dnia, na które musiałem rezerwacji innego schroniska, ja się z nimi skontaktować za pośrednictwem poczty nigdy nie odpowiedział, poszedłem następnego dnia w godzinach popołudniowych i dali biednym przeprosiny. I stwierdził, że brak szacunku.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Gru 2015
5.4
Przetłumaczone przez Google

Personel nie są przyjaźni i nie ma nic na temat miasta wyjaśnić. Śniadanie jest bardzo słaba. Łóżko było ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.