Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tutti Frutti Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.6
Tutti Frutti Hostel Located at Florianska St. 29, , Krakow.
Tutti Frutti Hostel
Poland
Krakow 31-019 Florianska St. 29
80% 1158
50.0631793 19.9402177
Tutti Frutti Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
8.6

The room we had had no windows which was disappointing but very quiet. One of the quietest hostels I've ever been to. Maybe it was a lucky night. Staff was great. Breakfast unfortunately was sad. Just some sandwich meat cheese and tomatoes. No fruit no eggs nothing really. But overall satisfactory stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • anitadietzinger87
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Gru 2016
2.0

I'm sure it would have been a lovely stay - but when I arrived (very late at night), I was informed - very rudely - that there had been a mistake, they had no room for me and had instead made a reservation for me at another place that was 'exactly the same' as far as location, price ect were concerned. The place they put me into was dirty, run down, had weird people hanging around, no free breakfast, uncomfortable beds and was quite a distance from the city center. Very unprofessional.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
9.7

accueil tres sympathique toutes nos demandes ont ete satisfaites avec le sourire tres bon sejour

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
8.9

It was very good experience. Very good location but its really hard to find. Nice breakfast by the way.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
4.3

La ubicación es excelente pero el estado de las habitaciones, la limpieza y el ambiente no me gustó nada. No volvería a este hostal.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Paź 2016
10.0

It was great. No complaints. Would stay again, and recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
2.9

staff are rude, the cleaners moved my stuff to a different room without telling me. Very bad vibes, I would not recommend staying here

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • desiflo
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
12 Wrz 2016
9.4

Me encantó, el desayuno genial máxime si se compara versus precio. Muy limpio, lo único son los lockers ya que los llavines eran sumamente débiles, parecían de mentiras. Pero definitvamente regresaría. La ubicación fabulosa, en una de las calles más famosas de la ciudad. Florianska, entrando no más a esta calle por su puerta medieval ya uno queda fascinado, tiene mc donalds cerca y un montón de lugares más. Me encantó el servicio al cliente, y me dieron excelentes recomendaciones para comer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2016
10.0

Amazing! Literally 30 seconds from the main square, super clean with very friendly staff! One of the staff members can speak 22 languages! I can't wait to visit again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
8.0

Centralt och bra men samtidigt mycket ljud (tjo&tjim) från gatan långt in på småtimmarna , så om du är känslig se till att få ett rum längre i i byggnaden. Vi hade stort och rent rum med ett litet kök. Passade oss perfekt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.