Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tutti Frutti Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1185 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
13 Wrz 2017
9.7

Perfecto y más céntrico imposible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2017
10.0

Strongly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Sie 2017
7.1

Average hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
9.4

Apartamento acogedor. Muy buena ubicacion. El personal muy agradable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jfrazierihsv3458
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
12 Sie 2017
7.4

Hands down the most uncomfortable hostel bed I've EVER slept in. The mattress was too big for the frame, and when I got suspicious and checked underneath, the frame was broken in several places. It's described by signs at the front desk as a "party hostel" and it's not (this wasn't why I stayed there; I just want people to know). Breakfast was good and staff were nice; they let me check in early because it was raining. There were lots of big groups, so not idea for a solo traveler.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Sie 2017
7.1

It probably doesn't get much closer as hostel is located right in the centre of the old city. Our room was overlooking the street which was good but also bad as the streets are very loud pretty much all night long and most days of the week it seems. The premises was a little untidy. The hostel provides breakfast which is great. Bathrooms clean enough and showers had hot water.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • as0707
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Lip 2017
9.1

Man braucht relativ viel Zloty als Pfand (Handtücher, Schlösser). Das ist nicht schlimm, aber man sollte es wissen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
5.7

The perfect location. Right next to the old town square. But the bathrooms were so messy, beds uncomfortable, it's very noisy as it's next to a night club, wifi doesn't work properly and only 2 showers to share between 24 people on one floor!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lip 2017
6.0

good location . major flaw was the bathroom situation was very dirty shower flooded very quickly and bathroom had no toilet paper for 2 days when we asked if they could replace it they simply just did not

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

City central location. Only possible improvent suggestion is to put fans in apartments. Opening windows onto the busiest street in Krakow means noise .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×