Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Turning Point Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 238 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Turning Point Hostel Located at Entre Rios 435, , Cordoba.
Turning Point Hostel
Argentina
Cordoba 5000 Entre Rios 435
89% 238
-31.4198924 -64.1790604
Turning Point Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
24 Lis 2016
9.1

Nice hostel it was the first Argentinian hostel i had been in coming from the north that had an atmosphere. It was a little bit warm in the room at night and getting recommended to go to the mall for food was funny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
8.9

Nice hostel, very quiet when we stayed but if it was busier I am sure there would have been a better atmosphere. Nice breakfast, better than most hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

THanks Jennifer it was great having you stay with us. It was kinda peacefull at the time but sometimes it is like that. Hostels have a life of their own, sometimes they are in party mode and other times they want to rest. ;)

16 Paź 2016
8.3

Auberge très sympa. Bonne situation , chambre correcte. Personnel disponible et aidant. Il faudrait juste un peu plus de communication entre les différentes personnes à l accueil notamment pour gérer les excursions ou les vêtements à la laverie. Ex: la personne à l accueil dit qu elle se renseigne et qu elle nous transmettra l information. Changement de personnel mais la personne suivante n est pas au courant de la demande et ne sait pas si on a eu l information ou pas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup! Bon voyage!

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Paź 2016
9.1

Great hostel, fantastic atmosphere. Rooms and facilities were really good. Fresh pancakes for breakfast. Kitchen is a bit run down but other than that spot on place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Stu It was great having you here with us. Thanks for helping us out it means alot. have a great rest of trip! God Bless!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.9

El hostel es agradable, seguro y con buena atención. sin duda volvería a ir, gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias por la onda!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
9.4

Divino! Fue un momento especial, pero volver a alojarme en hostelería después de mucho tiempo, fue hermoso! El personal de ingreso UN DIVINO! Recomiendo ampliamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Buenos días Carina me alegro que te haya gustado tu estadía con nosotros espero que sigamos bien. Espero verte mas adelante!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Excelente estadia y atencion. Tanto la encargada Gisela , como los voluntarios Max, Luck y todos ofrecieron siempre buena onda y predisposicion. Muy limpio y el desayuno genial. Muy recomendable.!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchisima gracias por todo! Buen viaje!

16 Wrz 2016
9.7

Loved/loving my stay here. Extended my stay, but yet to leave. Noise is not an issue even though it strictly states to not stay here if you are not happy to party. Everyone is great here. Yet to have an issue

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Iam glad you had a wonderful time Anabel. you know exactly how hard we like to work for our guests, so they are secure and have a most enjoyable time with us.

  • hughcurtis527
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
6 Wrz 2016
9.4

Quaint, lovely little hostel in a convenient spot in Córdoba. Nice atmosphere and the dreaded "no sleep because of the noise" was not an issue, regardless of the amount of partying. Staff were the most helpful and warm, and informed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Hugh! Iam glad you had a good time with us. Hope to see you again.

  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
8.9

Muy buena relación precio calidad!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

muchas gracias Romina! Que tengas un hermoso viaje!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.