Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Turning Point Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 269 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
8.3

Lovely hostel with great common areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Lut 2017
8.9

The good: Excellent wifi, friendly staff, pancakes for breakfast, close to the bus station. Only negative things to mention is that shower curtains were moldy (minimal cost to change), and the lockers were bit small to fit 33L backpack. Overall good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lut 2017
8.9

Hostel has an amazing layout with lots of great patio spaces. Wifi was reliable. Breakfast was solid especially with the lovely addition of pancakes. The hostel is near and main square but it wasnt a great location for access to restaurants and night life (none the less Cordoba is pretty small and cabs are cheap). Staff was fantastic while I was there but the owner seems to like to turn over the staff. Fair price beers but the price changes depending upon the hour in the night (buy lots early)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • natashahwelch9586
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Lut 2017
9.1

Great hostel, not too crowded with friendly staff and visitors. Plenty of showers and toilets, never had to wait.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
9.4

The breakfast was really good. Location was OK, close to the bus terminal. Nice staff and clean room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you Elin! we loved having you! Happy trails!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Just perfect! Really nice staff, nice inside architecture ,bathroom with showers sepárate from toilet and sink, clean, woodfloor and fans in the dorm, Breakfast is cooked. Todo perfecto!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thank you! Thank you sophie!

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sty 2017
8.3

Estuve un solo dia,el lugar la verdad tiene onda, es muy amplio,con varios baños,buena decoracion,cerca de la terminal;buena señal de wifi;aunque con este calor la verdad no tener aire acondicionado por lo menos en la sala de estar es terrible,y lo que me sorprendio es lo muy pobre del desayuno,solo pan comun medio pelo,con dulce y mermelada,para el cafe tenias que agarrar el frasco de cafe instantaneo y preparartelo vos mismo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hola buen dia Mariano! No probaste nuestro pancakes? brindamos cereales, tostadas, leche caliente, te varios, leche fria, cafe, mermelada, dulce de leche, y pan cakes.

20 Sty 2017
9.1

A good hostel but a little bit noisy until 1.30pm. Breakfast is good with pancake !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

hello Carine we try our best to reinforce quite time from 1.30 am to 10 am but at times can be difficult for staff when people are in party mode at night. thanks for that review and it was a pleasure having you stay with us.

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
16 Sty 2017
9.1

great layout with lots of communal areas, rooms lack air con though which is an issue at warmer times of the year.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

thanks we will continue to improve but it is difficult when it is 38'C to maintain areas cool. HOT SUMMER. Hope you have a great trip! and it was nice having you here with us!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
10 Sty 2017
8.6

Nice hostel with a good breakfast and very well located

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Great to have you here with us! nice talking to you about your travels!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.