Hostelworld.com

Tupiniquim Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.5
Tupiniquim Hostel Located at Rua Paulo Barreto, 79, Botafogo, Rio de Janeiro.
Tupiniquim Hostel
Brazil
Rio de Janeiro 22280010 Rua Paulo Barreto, 79, Botafogo
75% 255
-22.9547380 -43.1865906
Tupiniquim Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Helpful and gentle staff, good location (walking distance to the subway), clean rooms and good breakfast (value for money). I had a pleasant stay in this hostel! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
9.7

On a trouvé notrz bonheur dans cet auberge rock'nd roll avec un personnel ultra agréable et attentif! La terrasse est trop bien pour boire une biere ou prendre le petit dej le matin. On a trouvé des gens très cool, ils nous ont bien conseillé et le quartier est vraiment secure (on peut sortir le soir boire et manger sans aucun soucis!) bref top. Bon c'est pas l'hotel alors faut pas s'attendre à un grand confort mais pour le prix que ça vaut!! Sinon l'endroit est bien situé, proche du met

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lut 2016
3.7

No lo recomiendo. la pieza no solo no estaba lista cuando llegamos y sin siquiera una disculpa Karen, la recepcionista ademas nos dice que no sabe cuándo estará OK. Todo esto, por supuesto, despues de pagar. inclusi despues de "limpiarla" la pieza no estaba limpia, y tenía manchas de humedad por todos lados. La recepcionista muy poco cooperadora todo el tiempo que estuvimos ahí, no había mapas, no se puede usar refrigerador ni la cocina, y el desayuno es hasta las 10 no hasta las 12.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Disculpame pero lo que dices no es verdad, la pieza estaba pronta en el horario que tiene que estar pronta, y fue limpia apropiadamente en el horario en que tiene que estar limpia (entre las 12-4 pm.). Rio de Janeiro es una ciudad muy húmeda pues está al lado del mar, un poco de humedad es perfectamente normal por aqui, pero no como lo dices. La recepcionista de la mañana fue gentil y cortes contigo, lo checamos por las cámaras, y ademas es una entre 5 recepcionistas. La cocina se puede usar normalmente, hay incluso un aviso explicándolo, la heladera realmente no se puede usar por algunas leyes municipales, no es nuestra culpa. Y el desayuno es de las 8-10 conforme esta escrito en la descripción tanto de Hostelworld como de nuestro site (y que te informarmos por email). Honestamente ?? no creo que estes siendo objetiva, un rating de 37,1% seria un pulguero, un antro, un lugar de mala muerte, discúlpame pero no merecemos eso.

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lut 2016
8.6

The hostel is near the metro station and some bars and restaurants. The Copacabana beach is not very far if you chose to walk and there is a big shopping in the way. Although the avenue is not big, it is very easy to find it even from the taxis. The breakfast was good and the air conditioner in the room was great (the summer in rio is way to hot). All the staff that i knew could speak english and at least one (that i know) can speak spanish. The Santos Dumont airport is not far -10 minutes cab

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Sty 2016
8.6

The team is really really great! Just too bad that the rooftop closes at 10pm

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sty 2016
10.0

really nice hostel, increadibly good for resting. Close to subway and bus station. First place I ever see with a cover on the bed besides the linen. Really clean place. Nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
6.6

Petit déjeuner laisse a désirer... Bon emplacement

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
8.9

Muy buena ubicación. La gente que atiende muy buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
3.4

We were very unhappy that we paid so much money and even when we asked to turn in the air conditioning during the day they wanted more money. The beds and the bathroom were very dirty and the people in the room super unfriendly. Very strange feeling in there. The owner was quiet nice but never around to complain something.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
27 Gru 2015
6.6

L 'auberge est bien placé a 5 min du métro. L'auberge fait dans l 'excès de sécurité, il te prennent en photos. Il n 'y pas de frigo, le boss te dis a cause de la loi. J 'ai changé d'auberge il y avais 3 frigos pour les voyageurs, bref pour dire que le boss met beaucoup d 'interdit pour rien. Beaucoup de voyageur ont des grosse discussion avec lui , moi le premier. Je ne recommande pas cette auberge l 'atmosphère n 'est pas Voyageur sac a dos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.