Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Truong Giang Hotel Nha Trang

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 502 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.4

Ich habe meinen Aufenthalt sehr genossen. Als alleinreisende Frau kam ich mir super aufgehoben vor. Für mich war das Truong Giang Hotel eine Kombination aus Hostel und Hotel. Genau das Richtige für mich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
9.4

Sehr sehr nette und vor allem hilfsbereite Gastgeber. Sie waren immer für Fragen offen und haben uns Tipps und Unterstützung für Ausflugsziele gegeben. Ich würde hier jederzeit wieder übernachten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
7.4

The staff were super helpful and the hostel was decent. The location was okay and the rooms were alright. The room was nothing special and it did not have a safe for our belongings. No free breakfast which was also unfortunate.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Maj 2017
9.1

It's possible to check in at 7am if the room is already available. They offer a special room where you can sleep in if you arrive earlier. Breakfast is not included but they serve a good breakfast for around 2$. Nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mfit4274161
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Maj 2017
8.6

We had a quick stopover in Nha Trang. This hostel was nice, clean and with friendly/helpful staff. Good hostel overall.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jh_tang5252624
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Maj 2017
8.6

No frills hostel. Staff are friendly and helpful and you won't be disappointed overall, but also don't go in with high expectations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
9.1

The staff were so lovely and helpful/honest. We only stayed one brief night but it was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
9.7

This hotel is amazing value for money. Located in the center of nha Trang beach it's easy to walk to any of the bars, restaurants and beach. The rooms are clean and were cleaned daily, the reception staff were excellent organising anything we needed from taxis and shuttles to trips. We didn't use any of the guest facilities such as breakfast or bikes so can't comment on those but the hotel rooms included air con, sat TV and in our case a private bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
9.1

Very nice stuff! They gave us a free upgrade for a bigger room and were always helpful with our questions! Its just 5 minutes walk to the beach and a lot of resturants and shops are around the area. The only negative thing is that we havent had a window in our room. But all in all its a great budget hotel! Best you can get for the price. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Decent rooms, super friendly staff. I loved my stay and would book again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.