Hostelworld.com

Truong Giang Hotel Nha Trang

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 471 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
6.9

Übernachtung war in Ordnung. Einfaches Doppelzimmer mit Bad leider ohne Fenster. Lage ist super. Mitarbeiter waren ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brytyjskie Wyspy Dziewicze, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lut 2017
8.9

Nice hotel - friendly staff, very clean and good price! Laundry service was great too! Very welcoming with a nice breakfast for a cheap price of 45K dong.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
9.4

Cozy with good location Helpful staff and nice breakfast

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
8.9

Personnel très agréable et serviable. Très bonne localisation, près de la plage et des restaurants. Prendre une chambre avec fenêtre pour éviter l'humidité. Possibilité de déjeuner à l'hôtel pour 45k dong

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
5.7

Private rooms smell. It is very humid inside the rooms. Staff members are average. Location is good, however it is hard to find for the first time. I don't think I will stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
6.3

这里环境还可以,紧临沙滩,卫生每天都整理,但怀疑是否每天都换呢?最后住的几天总觉痒痒,怀疑大概没有更换毯子吧,床底传来腐烂霉变的味,很一般,最要命的是老板居然把大幅越南地图挂在墙上,注示赫然咆哮南海争端问题!!动不动把中国天安门事件播放给中国人看!建议中国人都不要去住了!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Sty 2017
7.7

位置很好,房间不大但还行,服务人员很亲切,我们早上四点半要去赶飞机还起来帮我们check out。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • natasha_rasmussen8313
  • Szkocja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Great place with very helpful and friendly staff. Location was excellent for getting to the beach and into the bars, shops, cafe area. The girl on the desk was very helpful when I needed to book a train ticket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sty 2017
8.6

Staff here are amazing and will help you out with anything you need. Unfortunately i lost my purse upon arrival and the staff spent ages helping me look, they even went through the security footage of reception, in the end it seems it was lost outside the hotel! Room was lovely and location was on point, just off the main busy road. They offer breakfast but we didn't get to try it. Staff were the best part of this stay :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
7.7

Things were fine, except we stayed in a room with no window or way to air out, so the room got extremely humid.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for staying with us. We have both kind of rooms come with window and no window and we wrote very clearly in website and in the room description, but you booked the basic room without window (cheaper price). Have a nice trip.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.