Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 449 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Sie 2017
7.7

Th Hostel is under construction, so not a lot going on for atmosphere at the moment. Our room did have A/C but there were some rooms that did not. Wifi was pretty terrible. Staff were really nice and even let us use their computer to book some tickets for travel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Sie 2017
5.7

Building was happening while staying. The kitchen was filthy, with dust and dirt everywhere. Too noisy due to building. The quilt covers were not washed. The lockers didn't lock properly. If building wasn't happening it may have been an alright stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Lip 2017
8.3

Posizione ottima e receptionist molto gentile, conosceva anche l'italiano. Purtroppo nel periodo in cui ci sono stata io stavano facendo dei lavori, quindi l'atmosfera non era delle migliori, però l'ostello è molto carino, sicuramente dopo i lavori sarà ancora meglio. Ho soggiornato per una sola notte, in camera femminile, stanza con condizionatore e comodi armadietti. Bagno in comune, uno per uomini e uno per donne. Lo consiglio, ma sconsiglio la colazione a €2, che offre poco e niente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lip 2017
6.6

Nice hostel, but they are still renovating it. Indeed we had been woken up by noise of the construction workers at 8am. The toilettes and the showers were a bit dirty most of the time. In the rooms there are no power points for each beds. The position is quiet nice though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lip 2017
4.0

Qualité déplorable, le personnel est très aggressif et meme insultant. Lieu très sale et peu entretenu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

Auberge très sympa et bien placée. Foncez !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
18 Lip 2017
5.7

Me picaron los chinches, me desperté en la noche con picor en todo el cuerpo y luego las vi en mi cama. Desayuno regular y no incluido. Te cobran por pagar con tarjeta de débito, es la primera vez que me pasa en la vida

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Lip 2017
5.7

Llegue me cambiaron de cama 3 veces porque había gente que el personal no sabía que estaba ocupando camas que eran para reservas parece. Estaban construyendo y comenzaban a las 9 de la mañana a picar y martillar paredes del piso de abajo. Las habitaciones super limpias pero los baños y la cocina no tanto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Lip 2017
9.7

Very central. Good common area to meet people. Kitchen isn't huge but has everything you need

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lip 2017
10.0

I read some bad reviews about the hostel so I feel like I have to tell my experience. Its one of my favorite hostels. Its not perfect and super professional, but very human. The stuff is super friendly and familiar and the house of the hostel is really amazing. I always expect that the photos fake something but in this case they are true. Also for hot sevilla they have ACs every there that you can turn very very cold. The atmosphere is also nice, can't complain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.