Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 327 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 6.2
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
68% 327
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Sitio perfecto, personal perfecto, aunque solo vi al dependiente y no estuve por la noche, que decía que hacía falta el código de la puerta porque no había nadie en recepción a partir de las 22:00. Limpieza regular, la cocina y los baños, y el de la habitación estaba regular también por mal olor. Pero a mi personalmente me costó 10€ y por ese precio está perfecto (2€ más por entrar antes de las 13h). Por ese precio no se puede pedir más, para un apuro, repetiré!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

Gent.ssimo Direttore, Le scrivo questa email per informarLa che il soggiorno dal 19 al 23 agosto 2016 non è stato proprio dei migliori. Data la necessità di risoggiornare a Siviglia ho deciso di sostare nuovamente presso il suo Ostello. Non ho nulla da dire sul personale, sulla sicurezza e sulla pulizia degli ambienti: l'unica critica riguarda la presenza non vigilata di un ospite nella stessa stanza per i 4 giorni con scarsa igiene personale e cura degli spazi comuni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marion_porry8556
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

Fueron super !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yosoyvicente
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Sie 2016
4.6

Very bad experience at this hostel. Three nights and I was gonna leave after my first night. They never went to pick up the trash from the room and don't do laundry there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Lip 2016
7.4

Good hostel , near of everything , cheap , not enough bathroom

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
26 Lip 2016
7.4

Staff were friendly, the place was clean and location is right next to the station. The atmosphere is very dull and it felt like a hospital. It's in a residential building and everyone has to be quiet, no music. Floors are all tiles, the dorm room are lines up with one wall made of glass and the window side of the dorm is a busy square. So any noise made in the hostel echoes because there is no materials to absorb the sound and outside is very loud at night. No stove in the kitchen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lip 2016
7.4

나름 괜찮았습니다. 침대 컨디션도 괜찮았고, 주방도 더럽지 않았어요. 안 좋다는 후기 많아서 걱정했는데 괜찮아요! 세탁기 있어서 빨래도 잘했습니다! 위치도 괜찮아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Lip 2016
6.0

위치는 버스 터미널이랑 가까워서 좋음. 시설은 보통임. 후기에 조식 있다고 해서 예약했는데 조식없음. 단점은 콘센트 꼽는 곳이 부족해서 여럿이서 한군데에서 써야됨. 그리고 방에 불이 매우 어두워서 불편했음. 결론은 비추.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Cze 2016
3.7

There were cock roaches and the mattresses were not clean. Also one of the staff was very snappy with us and it always seemed like we were bothering him if we asked him something. Would not return to this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Cze 2016
7.4

Bel auberge. Dortoire et douche propre. La place commune, quoique assez grande, ne laisse pas assez de place à tout le monde. Il n'y a pas de couvre feu alors les gens passe la nuit à parler fort dans l'auberge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.