Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 6.0
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
66% 320
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Lip 2016
7.4

나름 괜찮았습니다. 침대 컨디션도 괜찮았고, 주방도 더럽지 않았어요. 안 좋다는 후기 많아서 걱정했는데 괜찮아요! 세탁기 있어서 빨래도 잘했습니다! 위치도 괜찮아요.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lip 2016
6.0

위치는 버스 터미널이랑 가까워서 좋음. 시설은 보통임. 후기에 조식 있다고 해서 예약했는데 조식없음. 단점은 콘센트 꼽는 곳이 부족해서 여럿이서 한군데에서 써야됨. 그리고 방에 불이 매우 어두워서 불편했음. 결론은 비추.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Cze 2016
3.7

There were cock roaches and the mattresses were not clean. Also one of the staff was very snappy with us and it always seemed like we were bothering him if we asked him something. Would not return to this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Cze 2016
7.4

Bel auberge. Dortoire et douche propre. La place commune, quoique assez grande, ne laisse pas assez de place à tout le monde. Il n'y a pas de couvre feu alors les gens passe la nuit à parler fort dans l'auberge.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2016
4.6

No lock on the door, and no electrical points by the beds allowed someone to enter the room and steal my camera battery and charger. The openness of the building made sleeping difficult because of other guests staying up late and talking loudly. The rooms were dark and small and the breakfast...not tempting. Location was great though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Maj 2016
4.9

No muy limpio, un poco inseguro porque hay mucho movimiento de gente no entender nada. Yo creo que como reserve una de las últimas camas me mataron con el precio que no valía ni ahí.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
15 Maj 2016
3.4

1. casa de banho cheia de água e suja; 2. cozinha suja e com gordura nas bancadas; 3. sala de estar com sofás sujos; 4. dizem que não se pode fumar, mas um dos funcionários estava a fumar no interior; 5. dormitório com 10 pessoas apenas existe 1 tomada para carregar telemóveis. * O colchão era bom. * O pior hostel onde já fiquei. O dono questionou se queria mudar de quarto e eu recusei. Paguei 3 noites e fiquei apenas 1. Fui para outro hostel com melhores condições.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Maj 2016
3.7

Awful. Very dirty and the inside reminded me of a Turkish prison. Wouldn't be upset but they jacked the price up to 50euro Bc it was a Saturday night

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Maj 2016
6.3

The location and staff and atmosphere was great. But the room door wouldn't shut and would just constantly be wide open, very poor shower, very dirty hostel. And there was one plug socket in a room for 8 people so that was just a nightmare

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
3.4

È stato in assoluto il peggiore degli alloggi in cui io sia stata. Mi meraviglio come posti come questo possano essere autorizzati nonchè consigliati da Hostelworld. Condizioni igieniche terribili e male odorante. Sicurezza nelle camere scarsa poiché non provviste di chiavi o di qualsivoglia sistema di chiusura delle porte (come tutti gli altri ostelli hanno) Staff invadente e poco professionale alla nostra richiesta di cancellare la prenotazione (dopo aver constatato lo stato dell'ostello).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.