Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Cze 2017
8.3

Lo recomiendo, realmente muy buen lugar para pasar unos días en Sevilla. Buena atenci´ón, buenos dormitorios equipados con aire acondicionado, y la ubicación es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
6.9

The wifi is really bad. So I had to stay out in the common area to use the wifi. It was cheap so yeah I can't complain. The staffs are nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • vickx0749701
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Maj 2017
8.6

Staff was friendly and rooms were nice. The hostel itself is pretty, but the atmosphere was not ideal for solo travelers or those hoping to meet people. All of the common areas are overcrowded with people who just wanted to keept to themselves. No privacy or space outside of the bedrooms that we could use during our short stay. Overall still a nice place. We had a good stay here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • diegobussi
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Maj 2017
6.3

El wifi no llegaba a la habitación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Maj 2017
8.0

Everything was superb, except the wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Maj 2017
9.1

Ótima localização! Funcionários gentis e atenciosos! Cama super confortável! Unico problema é que o wifi só funciona próximo a recepção! Recomendo :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

Great hostel! Our room surprisingly had air conditioning. The only thing that was a bit frustrating was the wifi didn't reach up to the rooms. Other than that it was great! Staff was kind! Bathrooms were clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
8.0

Solo los colchones no eran buenos. Se undian. Eso es muy importante en un lugar donde el servicio principal es una cama. Luego el ruido del seca manos de los baños molestaba ya que los usan para secar todo ( pelo, ropa etc) El resto bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
6.0

Muy pequeño la habitación, 6 personas non se puedia sé locomover bien

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Maj 2017
8.0

Auberge tout à fait correcte au vu du prix, rien d'exceptionnel mais très agréable. J'ai pris trois nuits en dortoir de 6 personnes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.