Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
75% 343
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.0

Situaci´on del hostel genial y el personal de recepción también muy agradable. La limpieza algo regular pero lo peor de mi estancia fueron los propios huéspedes(aunque de eso no tiene culpa el hostel), en mi habitación unas chicas que llegaron de madrugada se empezaron a gritar y pelear sin importarles los demás huéspedes. Quizás debería haber un poco más de control en ese aspecto, que se respetaran las normas de silencio en las habitaciones. Por lo demás todo correcto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lis 2016
8.0

The Trotamundos Hostel in Sevilla is a a good located Hostel with nice stuff. We were able to walk from our Hostel to all the sightseeing points in Sevilla-even when it took a while. We booked at the Hostel a 10 bed room which was (expectable) a bit noisy during the night. Moreover it has locker in which you can safely store your worthy things during the night and day. For the price we paied we are statisfied with our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Paź 2016
3.4

When we arrived they happily said they changed our room only for the 3 of us, we were amazed! But no! The room was a stockroom where they kept the cleaning products and bed sheets. The room has no windows or ventilation, the weather was very hot and sleeping in there was almost impossible. The toilets were very very very dirty and always wet, all the showers were broken even the rooms were pure dust. We saw the staff arguing with guests and the kitchen was disgusting, with badly washed dishes...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Paź 2016
9.4

El hostel esta perfecto. Todo limpio, camas cómodas y muy lindo. No hay desayuno, te cobran por usar la lavadora y la pc. El personal muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Paź 2016
6.0

Manuel quien atiende a los pasajeros, es por lejos lo mejor del hostel, atento, predispuesto, amable. El resto calidad media - baja

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Wrz 2016
7.7

Buon rapporto qualità prezzo. Ostello centrale e vicinissimo alla stazione degli autobus. Colazione 2 euro con toast e caffè. Bagni pochi ma abbastanza puliti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
5 Wrz 2016
8.9

Lindo y tranquilo hostel, muy bien ubicado y con personal atento. El único tema es que el WiFi no llega a todos lados, pero en los espacios comunes no hay problema

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
4.0

Una mierda no consejo la gente que va tarde porque la recepcion cierra alas 12 y a reservar no hay ninguna letra q te avisa y fui a reclamar pero personal muy frio no ha mostrado ningun interes por elloa y estuve q buscar otro hostal os recomien asis en alfonso xii es genial

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Sie 2016
8.9

I had a really nice say in this hostel. The place was very nice and there was a good ambiance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • suyj2105
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sie 2016
8.6

동네 바보형같은 직원 있었는데 매우 친절함. 숙소에 에어컨 빵빵하고 개인 캐비넷있어서 짐 보관하기 좋음. 근처에 큰 매장 있음.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.