Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2017
9.4

Muy cerca de la estación de los autobuses y muy barato. Bastante cómodo y limpio, fue buena estadía.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
6.3

Las camas cómodas, la ubicación buena (a 20 minutos caminando de Plaza España y alrededores), la cocina bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Kwi 2017
4.0

Really rude staff and it was NOT clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
2.9

알사버스정류장에서 8분정도 도보로 이동가능한것만 빼면 별로임

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
2.0

This hostel cancelled my booking at the last minute and I was left with no where to sleep while abroad. The staff member was emailing me being very rude telling me he could do what ever he wanted to do and that I had five minutes to hand over my card details by email (which is not secure) and also went against the booking conditions I agreed to. Hostelworld also will not refund my holding deposit. I would advise you to find another hostel and book direct with them and not through hostelworld.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Kwi 2017
8.0

The location and price of this hostel is great. The bathrooms could be cleaner but it's a hostel so you can't complain too much. The night staff guy is chill and helpful (UK dude). The day time staff (Spanish) not really helpful and kinda rude. But for our short two day stay in Sevilla, this place was perfectly fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • alixmitault9242
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
6.3

Chambre a 10 non recommandée. ...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Kwi 2017
9.4

My stay was amazing! The staff was so helpful and sweet. The location was perfect. Enough showers and toilets. Not too many in the rooms. Thank you!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2017
6.0

Está bien pero no es cómodo ni limpio. Vale la pena por la ubicación.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Kwi 2017
8.3

I only stayed a few hours before catching my plane at the airport of Sevilla, but it was a fun hostel. The facilities we not amazing, but there was a good atmosphere that made me feel at home right away. The electricity didn't work at a certain moment and I went to tell the guy at the desk and even though it was already 00:30, he tried everything to fix it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.