Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 335 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 5.8
  • Udogodnienia 6.2
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
69% 335
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Wrz 2016
7.7

Buon rapporto qualità prezzo. Ostello centrale e vicinissimo alla stazione degli autobus. Colazione 2 euro con toast e caffè. Bagni pochi ma abbastanza puliti.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Wrz 2016
8.9

Lindo y tranquilo hostel, muy bien ubicado y con personal atento. El único tema es que el WiFi no llega a todos lados, pero en los espacios comunes no hay problema

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
4.0

Una mierda no consejo la gente que va tarde porque la recepcion cierra alas 12 y a reservar no hay ninguna letra q te avisa y fui a reclamar pero personal muy frio no ha mostrado ningun interes por elloa y estuve q buscar otro hostal os recomien asis en alfonso xii es genial

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.9

I had a really nice say in this hostel. The place was very nice and there was a good ambiance.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • suyj2105
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Sie 2016
8.6

동네 바보형같은 직원 있었는데 매우 친절함. 숙소에 에어컨 빵빵하고 개인 캐비넷있어서 짐 보관하기 좋음. 근처에 큰 매장 있음.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Sitio perfecto, personal perfecto, aunque solo vi al dependiente y no estuve por la noche, que decía que hacía falta el código de la puerta porque no había nadie en recepción a partir de las 22:00. Limpieza regular, la cocina y los baños, y el de la habitación estaba regular también por mal olor. Pero a mi personalmente me costó 10€ y por ese precio está perfecto (2€ más por entrar antes de las 13h). Por ese precio no se puede pedir más, para un apuro, repetiré!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

Gent.ssimo Direttore, Le scrivo questa email per informarLa che il soggiorno dal 19 al 23 agosto 2016 non è stato proprio dei migliori. Data la necessità di risoggiornare a Siviglia ho deciso di sostare nuovamente presso il suo Ostello. Non ho nulla da dire sul personale, sulla sicurezza e sulla pulizia degli ambienti: l'unica critica riguarda la presenza non vigilata di un ospite nella stessa stanza per i 4 giorni con scarsa igiene personale e cura degli spazi comuni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marion_porry8556
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

Fueron super !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yosoyvicente
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Sie 2016
4.6

Very bad experience at this hostel. Three nights and I was gonna leave after my first night. They never went to pick up the trash from the room and don't do laundry there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Lip 2016
7.4

Good hostel , near of everything , cheap , not enough bathroom

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.