Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Trotamundos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 361 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.8
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
75% 361
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Sty 2017
4.9

QHacia mucho frio y no habia ninguna calefaccion, la cocina no tenia casi equipamiento, la wifi era solo en el estar y no habia la mas minima intimidad, un lugar lindo pero sin calidez. Las habitaciones no tenian llave y no habia ninguna comodidad, salvo un pequeño ñoker, y una mesita par 6 personas!, en los baños ni un perchero,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
27 Gru 2016
3.4

The security is basically the main entrance door. There is no attending staff most of the time. The wifi is restricted to the main entrance/salon, it hardly reaches in the rooms or in the kitchen. The whole place is pretty filthy. I stayed there for 6 nights and not once was the room cleaned by anyone nor the rubbish emptied, and cockroaches are lurking around. The kitchen is hardly functional (lack of space, cooking instruments/dishes) and dirty, the bathroom was also very filthy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Gru 2016
2.0

You have to go there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
19 Gru 2016
8.6

Es un bueno lugar para pasar la noche, la limpieza no es tan buena , el personal es muy atento

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
8.3

Bien ubicado..cerca de la estación de bus..y puntos turísticos,muy trankilo.. recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Gru 2016
9.1

J'y retournerais n'importe quand!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.0

Situaci´on del hostel genial y el personal de recepción también muy agradable. La limpieza algo regular pero lo peor de mi estancia fueron los propios huéspedes(aunque de eso no tiene culpa el hostel), en mi habitación unas chicas que llegaron de madrugada se empezaron a gritar y pelear sin importarles los demás huéspedes. Quizás debería haber un poco más de control en ese aspecto, que se respetaran las normas de silencio en las habitaciones. Por lo demás todo correcto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2016
8.0

Hébergement qui se situe en plein centre de Séville (Très pratique). Nous pouvons mettre un sac dans un casier à clef qui se trouve dans la chambre. Le ménage est fait tout les matins (Propre). Il faisait un peu froid dans l'hostel. Pour ma pars, je garde une bonne note pour cet hébergement.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
8.0

The Trotamundos Hostel in Sevilla is a a good located Hostel with nice stuff. We were able to walk from our Hostel to all the sightseeing points in Sevilla-even when it took a while. We booked at the Hostel a 10 bed room which was (expectable) a bit noisy during the night. Moreover it has locker in which you can safely store your worthy things during the night and day. For the price we paied we are statisfied with our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Paź 2016
3.4

When we arrived they happily said they changed our room only for the 3 of us, we were amazed! But no! The room was a stockroom where they kept the cleaning products and bed sheets. The room has no windows or ventilation, the weather was very hot and sleeping in there was almost impossible. The toilets were very very very dirty and always wet, all the showers were broken even the rooms were pure dust. We saw the staff arguing with guests and the kitchen was disgusting, with badly washed dishes...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.