Hostelworld.com

Trotamundos Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 305 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.0
Trotamundos Hostel Located at Bailen 12, , Seville.
Trotamundos Hostel
Spain
Seville 41001 Bailen 12
69% 305
37.3908387 -5.9982974
Trotamundos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Maj 2016
3.7

Awful. Very dirty and the inside reminded me of a Turkish prison. Wouldn't be upset but they jacked the price up to 50euro Bc it was a Saturday night

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Maj 2016
6.3

The location and staff and atmosphere was great. But the room door wouldn't shut and would just constantly be wide open, very poor shower, very dirty hostel. And there was one plug socket in a room for 8 people so that was just a nightmare

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
3.4

È stato in assoluto il peggiore degli alloggi in cui io sia stata. Mi meraviglio come posti come questo possano essere autorizzati nonchè consigliati da Hostelworld. Condizioni igieniche terribili e male odorante. Sicurezza nelle camere scarsa poiché non provviste di chiavi o di qualsivoglia sistema di chiusura delle porte (come tutti gli altri ostelli hanno) Staff invadente e poco professionale alla nostra richiesta di cancellare la prenotazione (dopo aver constatato lo stato dell'ostello).

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2016
4.6

Fatal la limpieza en general, pero sobre todo de los baños..

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • gdelbar
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
5 Maj 2016
8.9

bien para un par de noches, exc. colchones, agua bien caliente. Amable staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Maj 2016
5.7

Had to wait 20 minutes before someone actually came to the reception and check in and the service was very dry and average. Every common spaces is dirty and stays dirty even the day after. Nobody after 10 pm and no locker. One staff told me that I could let my bad in the alley without problem because there's always someone at the desk and when I came to pick it up 3 hours later, there was once again nobody at the desk. Looks like nobody cares about this place ... At least its cheap well located!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Kwi 2016
6.3

Great location and a very friendly staff. The facilities, however, were not so nice. The kitchen was dirty and the bathrooms were pretty grimy as well. I wouldn't have minded so much but I didn't feel like the price really matched the quality of the hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • tanyadrubetskaya5109
  • Izrael, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
19 Kwi 2016
6.3

There was a nice volunteer guy to let me in, but no one in the check out. There is no luggage room, no locks in the doors. A person who came up with bunk beds should spend the rest of his life on a bunk bed. Guess good value for money - it is the cheapest place in town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Kwi 2016
5.4

The kitchen is open 24 hours a day- but staff leaves at like 1800 so it was completely trashed and disgusting. There was no toilet paper in any of the bathrooms from 1900-0800 when reception shows up. Very dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Kwi 2016
4.3

Loud . Hard mattresses , no atmosphere and pretty dirty . I wouldn't stay here again or recommend anyone to stay here

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.