Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tropic Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 209 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
Tropic Inn Located at 30 College Avenue, , Colombo.
Tropic Inn
Sri Lanka
Colombo 30 college Av M 30 College Avenue
85% 209
6.8388287 79.8649835
Tropic Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
11 Paź 2016
9.7

Very clean, fast internet, very close to nice beach, easy reachable by 45min with bus line 100 or 101 exit at mount lavinia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Paź 2016
9.1

Es ist schon etwas weit draußen, dafür entschädigt aber der Strand der nur 2 Minuten entfernt liegt und etwas mehr Ruhe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 61 Recenzje
23 Wrz 2016
4.0

Not really a hostel, but a normal hotel selling individual beds, no atmosphere at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
8.0

A nice little hotel in Mount Lavinia within a short walk of the beach, and approximately a 15 minute walk from the railway station. My room was air-conditioned and had a fan. The shower worked well, although the bathroom was a little dirty. I did not eat dinner, but breakfast was good, with a small buffet provided for guests. Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • robiscross46
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
22 Wrz 2016
7.7

Really nice staff, close to the beach. Nice breakfast. Good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.4

Great hotel. Very clean and lovely lovely staff. They were very helpful and sorted all our problems. The location for young travellers is a little too far from where all other travellers and bars are but of you want a relaxed stay in a great clean hotel with friendly staff this is the place ! Great value for money too. It was a luxurious stay for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Sie 2016
9.4

Really helpful staff and huge AC rooms! The place was clean and the shower so was sweet. Atmosphere was abit dull because there wasn't too many people staying here at the time BUT I guess that's what you'll find a lot of in Sri Lanka. 5-7minute walk to the beach and pretty awesome street food if you are game ! I would come back here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
8.0

Nice hostel, nice Rooms, good breakfast, all hour reception, a 100 meters to the the beach. all in all a very nice place to stay! Recommended!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.