Hostelworld.com

Tropic Days Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 543 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Tropic Days Backpackers Located at 28 Bunting street, Westcourt, , Cairns.
Tropic Days Backpackers
Australia
Cairns Queensland 4870 28 Bunting street, Westcourt
87% 543
-16.9299968 145.7625071
Tropic Days Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
8.9

Really awesome vibes here. Definitely one of my top 3 hostels in Australia! Thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
9.4

The staff are amazing here! Even though its quite far out from town there are free shuttle bus journeys the hostels provides so its not a problem. We walked most of the time anyway!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

What an amazing place. So far the best hostel I've ever stayed in Australia. Great atmosphere, super clean and comfortable. A perfect place to chill and meet good people. Don't miss the BBQ night ;)) I really felt like home !!! Big thinks tropic days team. Cheers Marcus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.7

Excelente hostel! De los mejores que he ido. Limpian todo el tiempo y son super amables, siempre están para ayudar. Tiene un ambiente muy lindo, una mezcla de diversión y tranquilidad justa. Lo bueno es que desde las habitaciones no se escucha lo que pasa en el patio, asi que si hay gente que se queda hasta tarde y uno quiere dormir lo puede hacer tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
9 Kwi 2016
9.1

A very nice and familiar hostel. The staff is very friendly and helpful. The location is a little bit off, from the inner city, but there is almost every hour a free shuttle to the centre. I really enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
6.6

There's only one bathroom and shower for three dorms, the room I stayed was a walk-through room, which means people would pass through a lot. The door itself couldn't be locked so that everyone would've access to the room, also you could only open and close the door with a bit of violence and a lot of noise! mind you, there aren't any lockers for your luggage. But the atmosphere is chilled, the staff is friendly, it's overall clean,the kitchen is great and they serve fresh bread in the m

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

One of the nicest hostels I have ever stayed in. The staff were so friendly and always willing to help and go out of their way, they ran it like a home rather than a Buisness. The Aussie BBQ that runs on a Monday is a great way to meet other backpackers. The atmosphere in the hostel is laid back and friendly everyone says hello to each other. I wish I could of stayed longer, really recommend for something a little different to your regular hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
6.9

Schönes sauberes Hostel, aber VIEL zu weit außerhalb, und wenn man nicht 21 Uhr mit dem Shuttle zurück fährt muss man sich jedes Mal ein Taxi leisten, was auf Dauer einfach viel zu teuer ist. Dafür ist der Innenhof wie eine kleine Oase, mit Hängematten, Palmen und Pool.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Mar 2016
8.0

Bestes WLAN das ich bisher erlebt hab

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Lut 2016
9.7

Loved it. Such a great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.