Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tropic Days Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 569 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
Tropic Days Backpackers Located at 28 Bunting street, Westcourt, , Cairns.
Tropic Days Backpackers
Australia
Cairns Queensland 4870 28 Bunting street, Westcourt
90% 569
-16.9299968 145.7625071
Tropic Days Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
8.0

It is a good place to stay, regular shuttle bus to city and friendly staff and I appreciated there is a rule need to be quiet after 10pm, and most people follow it :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sie 2016
9.4

Great hostel, awesome bbq, very friendly&helpful staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
10.0

I enjoyed to stay in this hostel! Usually I don't write any review but this time I got feeling and have to write something. Tropic Days is really clean, quiet, peaceful and relaxing place, atmosphere is so good, staff is really really helpful and friendly. They helped me so much when our car was broken and we forgot some stuff is hostel. I don't have any bad to say about this place :) If you like take relax and stay a bit away from city this gonna be perfect for you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rinonez1411
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

El mejor hostal de australia que he estado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
9.7

Super backpack, éloigné du centre mais relié avec des shuttles toutes les heures. Hamacs, piscine, billard, petite terrasse en bois avec des poufs... Bref super aménagement ! Pleins de conseils pour les tours autour de Cairns. Soirées spéciales la semaine avec barbecue, pizza... Un des meilleurs backapack que j'ai fait !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lip 2016
9.7

Really good hostel, very clean. The staff is friendly and really helpful. A lot of amenities are provided for free (tee, coffee, herbs, shuttle to the centre..). The wifi works really good too. We stayed 3 nights and definitely enjoyed our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
9.7

I've been to a handful of hostels in Australia and this one has been the best. Free Wifi everywhere, fantastic staff, beautiful garden, charging stations everywhere, hammocks galore and owners that are constantly making new additions. The only downside is it's a half hour walk or so to the city center. There is a free shuttle but its last run is at 9 so you're out of luck if you're going out to the bars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lip 2016
7.4

nice and quiet place. way too far away from the city centre and the shuttle drives at strange times. I did like my stay there only got very frustrated because the wifi is bad at night. great pizza and bbq nights.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Lip 2016
8.9

Un bel posticino, stanno anche ristrutturando quindi prossimamente sará ancora meglio. Lo staff é molto cortese e disponibile. Inoltre hanno il servizio navetta! 👋🏻a presto

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
9.4

Super friendly and helpfull staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.