Hostelworld.com

Tropic Days Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
Tropic Days Backpackers Located at 28 Bunting street, Westcourt, , Cairns.
Tropic Days Backpackers
Australia
Cairns Queensland 4870 28 Bunting street, Westcourt
87% 550
-16.9299968 145.7625071
Tropic Days Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
9.4

Snäll och hjälpsam personal. Gratis buss till piren/båtar och även till greyhound hållplatsen några gånger om dagen. Det går att promenera till staden på mindre än 30 minuter. Bra information om olika ställen att åka till. Gratis te och kaffe och om man har tur även gratis bröd till frukost.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Maj 2016
8.3

Good hostel; far out but I specifically picked a hostel further out for my last 2 nights in Cairnes. Each person has their own safe and staff were among the friendliest I've come across. When my friend got lost and ended up at the sister hostel, they even drove to pick her up - she wasn't even staying at Tropic Days!!! Only weird thing was I had to go through a dorm room to get to mine. Obviously it didn't effect me but would've been majorly annoying to be in that dorm. Great stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

Cet auberge est excentrée ce qui est parfait pour un peu de calme (nous avions testé une auberge + au centre et ça a fait la tchaka jusque tard dans la nuit). Le personnel est très agréable et serviable. Les chambres doubles sont de dimension correcte et plutôt sympa. L'environnement est top, très tranquille, avec piscine, hamacs et verdure. Nous sommes restés 2 jours ici avant de reprendre un vol pour Melbourne et cela correspondait bien à notre besoin de repos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Maj 2016
9.4

Everything that is needed was there. It is a 30min leisurely walk to the Esplanade, but with a free shuttle running back and forth several times a day it is no problem at all. Would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
8.9

Really awesome vibes here. Definitely one of my top 3 hostels in Australia! Thank you guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Kwi 2016
9.1

Lovely staff, very clean rooms and a nice location away from the main drag. Handy shuttle bus and they even picked me up from the Premier bus stop after dark, which was appreciated. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
9.4

The staff are amazing here! Even though its quite far out from town there are free shuttle bus journeys the hostels provides so its not a problem. We walked most of the time anyway!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

What an amazing place. So far the best hostel I've ever stayed in Australia. Great atmosphere, super clean and comfortable. A perfect place to chill and meet good people. Don't miss the BBQ night ;)) I really felt like home !!! Big thinks tropic days team. Cheers Marcus

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
9.7

Excelente hostel! De los mejores que he ido. Limpian todo el tiempo y son super amables, siempre están para ayudar. Tiene un ambiente muy lindo, una mezcla de diversión y tranquilidad justa. Lo bueno es que desde las habitaciones no se escucha lo que pasa en el patio, asi que si hay gente que se queda hasta tarde y uno quiere dormir lo puede hacer tranquilo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
9 Kwi 2016
9.1

A very nice and familiar hostel. The staff is very friendly and helpful. The location is a little bit off, from the inner city, but there is almost every hour a free shuttle to the centre. I really enjoyed my stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.