Hostelworld.com

Trinity College Dublin

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.2
Trinity College Dublin Located at Accommodation Office, Trinity College, Dublin.
Trinity College Dublin
Ireland
Dublin Accommodation Office, Trinity College
86% 290
53.3443003 -6.2589454
Trinity College Dublin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Wrz 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Co za przyjemne miejsce na pobyt ... w rzeczywistości, w Trinity College! Zatrzymałem się w prywatnym pokoju, który miał dostęp do wspólnej łazienki na jednej stronie pokoju i wielki mały aneks kuchenny z drugiej strony. Doskonała lokalizacja i wifi. Będę tu jeszcze raz :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2015
8.3

Buenos días! Por favor , no tengan en cuenta mi valoración porque no pude realizar el viaje. He hecho la valoración porque el sistema no me deja realizar el comentario sin hacer la valoración. Muchas gracias y un saludo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2015
8.9

Esperienza molto positiva

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2015
5.7

The actual room was not as central as mentioned (10 minutes far from the accomodation office). A housekeeper woke me up the next morning and asked me to leave the room as the check out was at 10am. I explained that I had 2 days reserved, but she said that on her sheet it was not written like that and that I had to leave "NOW". I packed all my things and went to the reception where they just said "sorry" and gave me another room even further away than the one before. Bad start form my holidays.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Kaledonia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2015
5.7

On arrival I was not told that there was a kitchen area available to make coffee. One of the groups rooms was not clean as we were in block 71 this was a long walk back to the accomodation office. The closing doors make a lot of noise Wasn't told how to get out of the Goldsmith building

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sie 2015
8.6

Fantastica location! Ci tornerei subito!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
9.4

We enjoyed our stay very much , our only problem was access to the college with the car. Perhaps directions could be included in booking correspondence. This seems an important detail.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2015
6.0

First off we were told in an email to check in at 11:00. When we got there the guy said they wouldn't be done cleaning until 2:00. He also told us where to get in after 12:00PM because they lock the gates... HE TOLD US THE WEONG GATE. So we spent over half an hour trying to find the right entrance. Then they make you check out right at 10:00 which is awful when you're hung over. I had some cleaning lady knock on our door at 9:00. Wouldn't go back.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2015
9.7

Thank you so much. Completely beyond our expectations. We had our own flat with kitchen/living room/bathroom. And he setting is BEAUTIFUL. The location is spot on as well - 1 minute walk rom Temple Bar. Couldn't have asked for more.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2015
9.7

Would be good to offer free use of the gym.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.