Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tribu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 630 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.9
Tribu Hostel Located at Av. Pedro Joaquin Coldwell, , Holbox Island.
Tribu Hostel
Mexico
Holbox Island Quintana Roo 77310 Av. Pedro Joaquin Coldwell
91% 630
21.5228705 -87.3817133
Tribu Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
7.7

Muy buena experiencia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Wrz 2016
6.3

This hostel is very nice sure, very beautiful etc etc., but the personal weren't very smiling and very bad vibes between people (nobody said hi or smiling). Wi-Fi was very very bad A lot of activities yes, but all very expensive

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Sehr gutes Hostel, ich hatte eine wunderbare Zeit dort. Die Zimmer sind trotz der Ventilatoren immer warm, eines der Dorms ist mit AC ausgestattet. Abends gibt es gemeinsame Aktivitäten und eine Bar. Insgesamt ein super Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

The hostel is amazing! Beautiful , clean, highly equipped, cool people, awesome staff. Would totally go back !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
10.0

Great place! Excellent kitchen and staff. Hammocks were a great place to hang out after a long day. If you don't like heat opt for the A/C room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.7

Está muy cerquita de la playa, el lugar tiene muy buena onda, hacen actividades cada noche y son muy amables. Vayan!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

Hola súper bien todo !! Solo la habitación demasiado calor los abanicos apuntan para todos lados y ninguno . El de pedestal hace ruido pero no avienta aire, y un día se fue el agua y el calor ! Pero de ahí todo bien; quizá un minisplit ayudaría o más de pedestal que si avienten aire; en verdad que después de un día súper cansado lo menos es dormir cómodo pero no era posible ... Yo digo ... De ahí en más ... Todo súper bien . Mil gracias yo sí quiero volver pero si me llevaré mi abanico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.4

Great experience, amazing staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

Cozy, clean, fun, great place for backpackers (get a room with A/C) will definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Excellente AJ gaie et propre. Réservée aux jeunes car ambiance festive, beaucoup de bruit. Personnel dynamique et sympathique. Bonne situation à 5mn des belles plages d'Holbox et à 5mn des rues animées. Beaucoup de sorties et d'activités proposées.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.