Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tribu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
Tribu Hostel Located at Av. Pedro Joaquin Coldwell, , Holbox Island.
Tribu Hostel
Mexico
Holbox Island Quintana Roo 77310 Av. Pedro Joaquin Coldwell
91% 618
21.5228705 -87.3817133
Tribu Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
9.7

Está muy cerquita de la playa, el lugar tiene muy buena onda, hacen actividades cada noche y son muy amables. Vayan!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
9.1

Hola súper bien todo !! Solo la habitación demasiado calor los abanicos apuntan para todos lados y ninguno . El de pedestal hace ruido pero no avienta aire, y un día se fue el agua y el calor ! Pero de ahí todo bien; quizá un minisplit ayudaría o más de pedestal que si avienten aire; en verdad que después de un día súper cansado lo menos es dormir cómodo pero no era posible ... Yo digo ... De ahí en más ... Todo súper bien . Mil gracias yo sí quiero volver pero si me llevaré mi abanico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
9.7

Cozy, clean, fun, great place for backpackers (get a room with A/C) will definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
9.7

Excellente AJ gaie et propre. Réservée aux jeunes car ambiance festive, beaucoup de bruit. Personnel dynamique et sympathique. Bonne situation à 5mn des belles plages d'Holbox et à 5mn des rues animées. Beaucoup de sorties et d'activités proposées.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.4

cheery place with a friendly staff. I stayed in a 6 bed room with air-con, which was comfortable. book ahead during busy seasons. best to have low expectations for wifi function.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.1

One of the best hostels I've stayed at so far

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sie 2016
9.7

Holbox is simply amazing, as is Tribu. Be sure to trek out to see the flamingos and afterwards watch the sunset with a mojito. Probably my highlight of Mexico.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lexsylvain3222
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Sie 2016
8.0

Beautiful hostel in the perfect location by the beach the staff are very helpful and welcoming . My only complaint is the Ac staying in a 10 bed dorm without Ac was a nightmare granted they had ceiling fans the room still remained boiling hot.overall I would recommend staying here just make sure you have a room with aircon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Lip 2016
7.4

Attractive hostel with en suite bathrooms. Plenty of space to hang out. The rooms come with fans for when the sir con is not on - seems to be about 9-9. The bunk beds are very rickety and it is hard to get onto the top bunks. Thin mattresses and so the sheets come off quite easily when you move around in bed. There is bar away a bit from the rooms so noise not too loud. Kitchen is available if you don't want to eat out - but it is not open until 7am - not good if you need breakfast before trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lip 2016
9.4

Muy buena onda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.