Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tribu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 751 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
10.0

the only bad thing about this hostel was the wifi :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Kwi 2017
9.7

Tolles hostel! Gute lage, sauber, nette bar, leider bisschen wenig platz fürs gepäck im zimmer. kein frühstück :( aber gut ausgestattete Küche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2017
8.9

Es war ein wunderbarer Aufenthalt. Die Atmosphäre, die Mitarbeiter und die Ausstattung ist einfach wudnerbar. Mit Abstand wohl das beste Hostel der Insel Holbox. Leider lassen sie es sich aber auch bezahlen und sind im Vergleich zu anderen Hostel ein wenig teurer. Das Frühstück ist nicht inbegriffen, aber es gibt es voll ausgestattete saubere Küche und einen Markt in der Nähe. Das Abendprogramm war kostenlos und toll (Salsa, Spanisch- Unterricht, Art night, Live musik, Yoga).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2017
7.4

Overall a nice hostel. Rooms were clean enough only in our dorm the toilet flooded overnight and apparently it wasn't the first time. A big plus were the mosquito nets in front of all windows. Location is amazing! Just one block from the beach. Good atmosphere. Wifi is only available outside, by the hammocks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2017
10.0

Excelente hostel ... buen ambiente ... buena relacion calidad-precio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2017
10.0

Tolles Hostel, toll eingerichtet, viele kleine Details. Wir hatten ein Privates Doppelzimmer und waren total begeistert. Liebevoll gestaltet und einfach nur sehr zu empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • a_wolfville7456
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
19 Mar 2017
9.7

Great hostel, really colorful, excellent bar and atmosphere! The internet is not good, and you should put electrical contacts in every bed to charge our devices, besides this everything was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
10.0

Det fungerade bra att bo på hostel i rum med 8 andra. Inte van vid det. Skönt ställe med ungdomlig atmosfär, nära fin sandstrand och bra mat i närheten.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

The best hostel on the best island in Mexico. Definitely recommend both Tribu and Holbox! The vibe is really nice and friendly with amazing staff who are always willing to help. Rooms are locked with a key and have their own toilet and bathroom. Every night there's a different activity in the bar. Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

El staff súper agradable , un ambiente muy seguro y la organización excelente A una cuadra del mar y todo cerca ,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.