Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tribu Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • a_wolfville7456
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Mar 2017
9.7

Great hostel, really colorful, excellent bar and atmosphere! The internet is not good, and you should put electrical contacts in every bed to charge our devices, besides this everything was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
10.0

The best hostel on the best island in Mexico. Definitely recommend both Tribu and Holbox! The vibe is really nice and friendly with amazing staff who are always willing to help. Rooms are locked with a key and have their own toilet and bathroom. Every night there's a different activity in the bar. Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Mar 2017
10.0

El staff súper agradable , un ambiente muy seguro y la organización excelente A una cuadra del mar y todo cerca ,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Mar 2017
9.4

Friendly and welcoming place to stay. Very close to the beach and other services. I would highly recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2017
10.0

We had a lovely stay at Tribu! They staff were very friendly and kind. The nightly activities were a lot of fun- especially the jam session night. They are conveniently located close to the beach and many other wonderful restaurants. The hostel also had a fantastic kitchen with a lot of space and utensils to cook. They have created a wonderful atmosphere and we would love to come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
7.7

Very cool place! Loved the laid back atmosphere and the impressively designed house. A (small) disadvantage: the poorly soundproved rooms. If there was very loud music at the bar (almost every night) you had the feeling that your bed is right next to the bar

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
7.1

Wir waren für 1 Woche im Tribu und hatten ein privates Zimmer für uns, in diesem stand ein Bett und eine Leiter um Klamotten abzulegen sowie ein privates Bad.Das Hostel an sich ist sauber, jedoch wird die Gemeinschaftsküche stark vernachlässigt, da jeder sein benutztes Geschirr selbst reinigen muss. Abends wird täglich bis 1 Uhr nachts sehr laute Musik gespielt, so dass ein frühes zu Bett gehen unmöglich ist. Bettwäsche und Handtücher werden alle 4 Tage gewechselt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lut 2017
8.0

BUEN HOSTAL A PESAR QUE EN OTROS ME PASO DE PAGAR MENOS EL COSTO Y TENER INCLUIDO EL DESAYUNO. ADEMAS HICE LA RESERVA POR TRES DÍAS PERO CUANDO LLEGUE AL LUGAR SOLO ME QUEDE DOS DÍAS, NO ME DEVOLVIERON LA PLATA Y ADEMAS SE QUEDARON CON LA DE LA RESERVA. EL HOSTAL ES BUENO, TIENE BUENA UBICACIÓN Y ES HERMOSO, EL PERSONAL ES BUENO TAMBIÉN.-

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lut 2017
8.6

Leider können wir hier nur bedingt das Tribu-Hostel bewerten, da die Hostelmitarbeiter unsere Buchung nicht eingetragen haben. Wir wurden aber in das Hotel direkt neben dem Hostel untergebracht und der Aufpreis wurde vom Hostel übernommen. Wir konnten weiterhin die Küche usw. nutzen, nur leider wurde uns keine Einführung zum Hostel gegeben, wie das normalerweise bei anderen Gästen gemacht wird. Insgesamt scheint es aber ein schönes Hostel zu sein. Sehr zentral und gleichzeitig nahe zum Strand.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
9.4

Un lugar fantástico, la decoración, ambiente, atmósfera. Hay tiempo para el relax y tiempo para disfrutar de una buena fiesta. La localización es inmejorable. Si vuelvo a un hostel en Holbox, será este.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.