Hostelworld.com

Tribu Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 547 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.4
Tribu Hostel Located at Av. Pedro Joaquin Coldwell, , Holbox Island.
Tribu Hostel
Mexico
Holbox Island Quintana Roo 77310 Av. Pedro Joaquin Coldwell
93% 547
21.5228705 -87.3817133
Tribu Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

Fantastic Hostel. Fun, friendly and clean. Great value for your money! I will definitely be back!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
10.0

The best hostel on the island. Book it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Kwi 2016
8.0

Mehr Aufhänger in den Duschen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Kwi 2016
8.6

Good place to meet other travellers. Very close to the beach. Very nice kitchen and a bar. Would have been better if they could open the reception a bit earlier in the morning rather than 9am.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
9.4

Perfect kitchen, only thing missing was a microwave oven. Super friendly staff, makes the perfect frozen daiquiris at the bar. Comfy beds, good shower and bathroom all though there was no soap. Fun activities every night, recommend it to anyone! I will be back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Kwi 2016
10.0

Tribu Hostel is such as Isla Holbox - wonderful, colourful, simply perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
10.0

This is the best hostel ever. Props to everyone working there and thanks for being so nice! I will keep many good memories from my trip partly because of this place. I recommend it for everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.9

Das Tribu ist ein sehr gut ausgestattetes, schönes Hostel in bester Lage auf der Isla Holbox (ca. 2 Minuten zum Strand). Die Freizeitangebote waren umfangreich (Yoga, Spanischkurs, Salsatanz, Live Band uvm.) und auch das Personal war hilfsbereit und freundlich. Leider hat uns die Atmosphäre nicht so gut gefallen, da durch die Anzahl der Gäste (mind. 40 Betten oder noch mehr) eine eher anonymere Umgangsart herrschte. Das mag sich natürlich mit wechselnden Gästen evtl. auch ändern.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
10.0

Loved it. Wish I could've stayed for longer than 2 nights. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

Es un Hostel en el cual me senti muy comodo y entretenido, con todas las actividades que ofrece y por la comodidad de sus instalaciones. Dan muchas ganas de volver y hacer las actividades que me quedaron pendientes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.