Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Triana Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 1,639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 1,639 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Triana Backpackers Located at Rodrigo de Triana 69, Seville, , Seville.
Triana Backpackers
Spain
Seville Seville 41010 Rodrigo de Triana 69, Seville
91% 1639
37.3828947 -6.0015177
Triana Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
6.3

Aunque el lugar no está mal y esta muy limpio, falta ambiente de Buckpackers, alguna actividad o algo, se supone q son un hostel mochilero, el desayuno justito (además de q no hay nadie cerca y si x ejemplo te qdas sin café nadie del hostel esta x allí para cambiarlo y te toca ir en busca de alguien). Los trabajadores muy antipáticos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
9.7

Ottimo ostello in stile sivigliano ubicato nel folkloristico quartiere di Triana. Bella la terrazza con la jacuzi. Il centro dista circa 1,5 km percorribili agevolmente a piedi. Lo consiglio a chi cerca un luogo non troppo affollato ed un'atmosfera piú intima e amichevole.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Wrz 2016
8.6

Rooms and the kitchen were a bit small but the rooftop was pretty cool - they had hammocks and a jacuzzi spa! Staff were really nice and helpful. There were two wifi networks and one was a bit tricky to connect to while the other didn't reach my room well enough. Overall a good stay and I would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2016
9.1

Super Hostel! Die Mitarbeiter waren immer freundlich und hilfsbereit, die Zimmer, Badezimmer und auch der Rest des Hostels waren immer sehr sauber. Highlight war die große Dachterrasse mit Hängematten und Whirlpool. Definitiv weiterzuempfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
9 Wrz 2016
9.1

Muy buenas instalaciones en un edificio muy bonito. Gran cantidad de baños. El staff muy amable. Eso si el cuarto de 6 camas es muy pequeño.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2016
8.3

The hostel is a short distance from most of the sights in the city, located just the other side of the river. On entering, you're greeted by a lovely tiled reception area. The roof terrace is lovely too, the jacuzzi a welcome relief from the heat of the city. My one reservation, based on the room I was staying in, was that it was a little too cramped - it would certainly have benefitted from one less bunk bed!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
7.7

Nice hostel just over the river from the town centre. Clean rooms and really good aircon (almost too good). Very basic breakfast of cereal and toast, tip get in quick before all the bread goes from people making sandwiches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Wrz 2016
8.9

Grazioso. Camere piccole. Bagni nuovi e puliti. Tante possibili attività. Personale disponibile e solare. Soggiorno piacevole

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2016
7.4

We arrived before we were able to check in, and the girl at the desk was not very friendly and wasn't in the mood to help us. We understood that we were unable to check in but you can still be pleasant to your guests. However things improved from there, all the other staff members were helpful.The room was good, we were in a six bed dorm. It was quite small but you an deal with it. Bathrooms were good. The rooms and bathrooms were kept clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
22 Sie 2016
9.1

Fantastic hostel to escape other Westerners. Relatively small but it means everyone is able to socialise pretty well and it's a good place to meet Europeans instead of more Australians!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.