Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Triana Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1701 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • catswana23
  • Trynidad i Tobago, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Lut 2017
9.7

Such a gorgeous hostel, really enjoyed it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Lut 2017
7.1

All the facilities but for some reason its is lacking a little atmosphere. Although I don't know why. Maybe the location is not ideal. It's a little outside city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

Un lugar fantástico en medio del increible barrio de Triana, limpio, acogedor, tranquilo y divertido. Recomendable 100%!!! El personal del hostel encantador!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Had a very nice stay, thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

The Hostel was in a perfect place for me. Triana is a very characteristic neighborhood and mostly locals live there. The communal room was not very inviting for me and most people were there just to have a meal. Beds are not recommended for people taller than 195 cm and sleeping on the back. The terrace is a perfect place to have brakefast even in winter!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Gru 2016
9.1

Salle trop petite pour le petit déjeuner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
8.3

I spent three nights in this hostel arriving on the Christmas Eve. Staff was very nice and the area was very clean, and the location was not too far from the centre. Unfortunately during my stay there was hardly anybody so the atmosphere was not too great, though I can imagine during Easter and summer it will be very busy and the cozy rooftop terrace will make this a great place to socialize. Lockers couldnt even fit in a small backpack.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magna-cri1588
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

Ottimo ostello senza fronzoli.Consigliatissimo anche per il personale top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Gru 2016
5.4

Precio alto para la calidad del servicio. Se consiguen hostales mucho mejores por ese precio. Estoy viajando haces 3 meses y medio, pase por 13 países, por eso lo comento.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

Friendly staff, free breakfast, all good! Couldnt complain

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.