Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Triana Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,694 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,694 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Triana Backpackers Located at Rodrigo de Triana 69, Seville, , Seville.
Triana Backpackers
Spain
Seville Seville 41010 Rodrigo de Triana 69, Seville
89% 1694
37.3828947 -6.0015177
Triana Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Gru 2016
9.1

Salle trop petite pour le petit déjeuner

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
8.3

I spent three nights in this hostel arriving on the Christmas Eve. Staff was very nice and the area was very clean, and the location was not too far from the centre. Unfortunately during my stay there was hardly anybody so the atmosphere was not too great, though I can imagine during Easter and summer it will be very busy and the cozy rooftop terrace will make this a great place to socialize. Lockers couldnt even fit in a small backpack.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • magna-cri1588
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

Ottimo ostello senza fronzoli.Consigliatissimo anche per il personale top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Gru 2016
5.4

Precio alto para la calidad del servicio. Se consiguen hostales mucho mejores por ese precio. Estoy viajando haces 3 meses y medio, pase por 13 países, por eso lo comento.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
9 Gru 2016
10.0

Friendly staff, free breakfast, all good! Couldnt complain

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

Awesome location, clean facilities and friendly staff. Would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lis 2016
9.7

Excellent hostel! The common spaces were spotless, and our room was very comfortable. I found the staff to be very friendly and took advantage of their insider tips. The Triana neighborhood might be across the river, but for me it was a perfect location! Everything within easy walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lis 2016
10.0

I stayed here twice. Loved my experience both the times. The building is gorgeous and the staff are very friendly. Jade, Gloria and Pauline are lovely and helped me out a lot. Gained some really good friends here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Lis 2016
5.4

위치가... 정말 멀리 있습니다... 대부분 세비야 대성당 근처로 숙소 잡으시는데, 맞아요, 그쪽에 잡으셔야해요. 그냥... 그렇습니다...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Excelente hostal! Muy cómodo, la ubicación bastante buena solo tomamos camión de la estación del tren al mismo y el resto lo caminamos ya que todo esta ahí muy cerca. El desayuno bueno, lo común (cereal, pan y mermeladas, leche, café y jugo) aplique no es muy claro que es lo del desayuno y que es de otros huéspedes (ya que el jugo y la leche, incluidos en el bufete, estan en el refrigerador junto con la comida del resto de huéspedes) en general buen hostel ylaubicacion bastante buena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.