Hostelworld.com

Triana Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1,510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1,510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Triana Backpackers Located at Rodrigo de Triana 69, Seville, , Seville.
Triana Backpackers
Spain
Seville Seville 41010 Rodrigo de Triana 69, Seville
90% 1510
37.3828947 -6.0015177
Triana Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
9.1

Très bon accueil au Triana Backpackers, staff disponible pour répondre à toutes mes interrogations, cuisine et toilettes/douches propres, terrasse au top! L'auberge, dans un quartier plus calme et authentique que le centre touristique, reste à 15mn à pied de celui-ci. Recommande sans hésitation.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

Excellente adresse à recommander seul, en couple ou en famille.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
9.4

Great facilities, good location, beds were fine (for me at least). Kitchen is very nice to have, super market around the corner, if you aren't fond of going out for diner every day, this is the solution. Terrace is really a great place to relax, yaccuzi included but not very warm water with low ambient temperatures. Staff is friendly and supportive. Location just outside the center, great for the Feria, everything within walking distance, street is calm (no bars etc) Don't hesitate :-D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

Muy limpio, bien ubicado y el personal muy bien. Es un lindo hostal fácil de llegar a lugares turísticos

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
9.1

Nice place and the people working there are really helpfull.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Kwi 2016
9.4

Good Hostel with nice facilities. Clean, confortable, good location. The bunk beds are a bit noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
7.7

This is actually a common site for people on religious pilgrimages. Which I thought was strange, but its a chill place. There was a 5 year old in my room, so that was odd as well. But I think they did a really good job at keeping the bathrooms clean!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.4

Facilities were fine other than the hot tub which was never hot in the time I spent there (4 nights). One of the reasons I picked Triana was because they advertiised a hot tub, so I was disappointed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.1

Plus: - EACH shower has an amazing rain outlet. There are 3 showers + toilets on each floor. - The atmosphere is GREAT...with lovely decorations on the walls and with plants everywhere. - The JACUZZI on the rooftop with hammocks and lots of chairs/tables/couches. - It is close to the BUS station. (10-12 minutes of walk) - Workers know many languages...very nice. Minus : - It is 15 minutes of walk from the old town. - Breakfast choice is minimal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
30 Mar 2016
8.9

Nice hostel, a little noisy on the night. Nice 20 minute walk down the river to the centre and plenty of options for breakfast!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.