Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Triana Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,678 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Triana Backpackers Located at Rodrigo de Triana 69, Seville, , Seville.
Triana Backpackers
Spain
Seville Seville 41010 Rodrigo de Triana 69, Seville
89% 1678
37.3828947 -6.0015177
Triana Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
26 Lis 2016
9.7

Excellent hostel! The common spaces were spotless, and our room was very comfortable. I found the staff to be very friendly and took advantage of their insider tips. The Triana neighborhood might be across the river, but for me it was a perfect location! Everything within easy walking distance.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Lis 2016
10.0

Excelente hostal! Muy cómodo, la ubicación bastante buena solo tomamos camión de la estación del tren al mismo y el resto lo caminamos ya que todo esta ahí muy cerca. El desayuno bueno, lo común (cereal, pan y mermeladas, leche, café y jugo) aplique no es muy claro que es lo del desayuno y que es de otros huéspedes (ya que el jugo y la leche, incluidos en el bufete, estan en el refrigerador junto con la comida del resto de huéspedes) en general buen hostel ylaubicacion bastante buena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

Geweldig, zeker aanbevelen bij vrienden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.4

El hostel edtaba genial, ubicación perfecta. Nosotros cogimos la habitación de 6 con baño y según nos dijeron era la mejor, el bajo súper grande .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Lis 2016
10.0

J'y ai passé 2 nuits et l'auberge ma beaucoup plu! Bon emplacement, belle terrasse... il y a une cuisine et une bonne équipe qui y travaille! Que du positif!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

A really awesome hostel. The building itself is beautiful inside. Rooms are nice, and there's a good kitchen and dining area. It is located in a residential area a bit of a walk from the main tourist area of Seville, which could be a pro or a con, depending on your preference. Personally, I loved it and would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.1

Ambiance familiale, personnel sympathique, super moments dans cette auberge

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.4

Clean rooms and bathrooms, nice building, wifi works well, good kitchen and adequate breakfast. Easy 2 meet others with rooftop terrace. Better than other hostels so would recommend. Rooms are rather small but not an issue for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
8.0

Nice location in the beautiful Triana neighborhood, although a bit far from the center, but I didn't find this as a negative factor. If you enjoy walking and exploring lesser seen parts of cities, then this is a great place! The rooms only have small lockers, so they weren't big enough to fit my backpack. Having a kitchen to use was a huge plus, allowed me to cook for myself during the entirety of my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Paź 2016
6.9

It's a cute hostel tucked away in Triana. The place was nice, but the lockers were kind of small. It had a weird vibe, I wouldn't recommend it if you like meeting new people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.