Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 674 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
7.7

It was fine, you get what you pay for. Quiet area which was nice, close to everything. Wifi was in the midst of being updated so it was kind of spotty but it was understandable. Would probably stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Maj 2017
8.6

Nice stay, lots of long termers so felt a bit out of place being there for only one night...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Maj 2017
7.7

Habitaciones para 4 chicas. No incluye desayuno. Wifi limitado a 1hs por día. Un poco caro para lo q ofrece. Está bien ubicado. Permite llevar tu propio alcohol hasta las 23hs!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Maj 2017
7.7

Not a bad place, but unfortunately got there on a night when a lot of people were partying and there were 50+ people being loud outside the hostel around 11-12 at night with what looked like a bouncer stopping them going inside to drink. Bed, kitchen and bathroom were alright, nice enough but nothing really wow about the place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
10.0

i enjoyed my stay and have no complaints and i will stay again when next in wellington,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
6.0

Not my type of hostel (if you want to get some sleep). Very party-kind-of-hostel. My room was clean but kitchens - one in each floor- were not clean at all. Microwaves were really old and dirty, and there weren't enough dishes, glasses etc for all the people. Besides kitchens were cleaned around 7 / 8 am so if you wanted to have breakfast early you wouldn't find it very comfortable...Staff was friendly though.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
27 Kwi 2017
6.0

Quite okay for an overnight stay, but its not one of those backpackers you'd wished to stay longer...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
23 Kwi 2017
9.1

Sehr sehr sauberes Hostel!Es wird wirklich sehr viel Wert auf die Sauberkeit gelegt und ständig ist jemand am putzen. Das Hostel ist sehr sicher, man muss durch mehrere Türen mit dem Schlüssel oder der Karte. die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit. WLAN leider nur eine Stunde am Tag. Lage is ok, ca 10 Minuten zu Fuß in die Innenstadt. Bett war etwas durchgelegen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
7.1

Very noisy hostel, the rooms have windows that don't isolate the noise from the common lounge and terrace... so it's a bit as if the party was happening in the room. Also the kitchens are too small for so many people. The kind of place you don't want to stay at more than 1 day..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
11 Kwi 2017
6.6

Le point fort de cette auberge est le lounge qui est très sympa. Pour le reste cuisines bcp trop petites pour le monde, salle de bain mal fichues. Ma première nuit était bien mais j'ai étendu mon séjour de 2 nuits et ai été déplacée ds une autre chambre avec des gens qui vivent ici. C'était très sale, en désordre, et ils considéraient que la chambre étaient chez eux, musique à fond, jusqu'assez tard le soir, buvant ds la chambre... je n'ai probablement pas eu de chance, mais j'avais deja lu ca

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.