Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 621 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 621 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lut 2017
8.9

Wifi only for one hour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Andreasedlund
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Lut 2017
8.3

First things first! Detta är ett arbetarhostel, folket här jobbar i wellington. Vi som reste runt i nya Zealand tyckte väl det var lite trist. Annars ett rent och snyggt Hostel med nära till stan.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Lut 2017
6.0

Bonne ambiance, bien situé, personnel très sympa et arrangeant, seul défaut, les salles de bains combinées aux toilettes, constamment inondées.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lut 2017
7.1

Location is great and the hostel has everything you could need, all be it the kitchen on our floor very small. Our communal area was also full of long-term tenants so atmosphere wasn't great for ourselves being two backpackers. Staff were very helpful when we needed an item sending back to us in the UK.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • stefzed2160
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
29 Sty 2017
7.7

Good location, but mainly long term stays. Free WiFi for an hour a day. Standard facilities, cramped dorms. Wellington is a good city though, so you can spend most of your time outside!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sty 2017
8.9

Etage réservé aux filles. Chambre double très propres (avec serviette et savon). Auberge sympa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sty 2017
5.7

Chose this hostel because parking was advertised, but we were only able to have a spot one of the two nights we stayed and had to find a spot several blocks away the second night. Rooms were not bad but kitchen was dirty and dishes were rarely washed. 11pm quiet time was not enforced at all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Sty 2017
9.1

Great staff, location and facilities. Pretty sociable place. Lots of bathrooms and kitchens so never felt over crowded. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sty 2017
3.1

By far the worst hostel I've stayed at in NZ. The bathrooms smell so bad always! It is very loud at night. The beds are so thin they hurt your back. My room was clearly a storage room renovated into a dorm. Barely fit 3 bunk beds and only a tiny window in the upper corner. So stuffy. Would not recommend to anyone ever. Thrilled the day I left!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Sty 2017
8.0

When we arrived the hostel, the first thing they told us was that there's no space for our car anymore & so we had to search for a place to park our car & paid more than 40 nzd (only for parking!) Unfortunately it is very windy in wellington & the ceiling of our room was always moving because of the wind. It was loud & a bit scary at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.