Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tree House Hostel Cartagena

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 179 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Wrz 2017
6.0

Wat aanvankelijk een cool concept leek, viel door het onvriendelijke personeel tegen. We kregen neerbuigende en afkeurende blikken, onze vragen (Spaans geformuleerd hoewel we dit niet echt beheersen) werden kortaf beantwoord. Bij de lichaamstaal van het personeel voelden we ons niet op ons gemak. We kregen de indruk dat ze met ons de spot dreven. De sfeer die hierdoor naar ons aanvoelen hing, was helaas onaangenaam. Jammer, want de kamer met grasmatten beviel ons wel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

Super Staff! Haben uns hier sehr wohl gefühlt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sie 2017
6.0

It's ok but there was no community and the owners couldn't give me any information about things to do. Just a cheap place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2017
10.0

What I expected and more. Staff was super friendly, always helped, bathrooms are really clean, etc... The free coffee and breakfast was a plus. Perfect for low-budget travel. Good bang for your buck and in Getsetmani, in the old city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sie 2017
4.9

Das Personal ist nicht nur unfähig, sondern auch unfreundlich. Uns wurde versucht die Anzahlung von Hostelworld noch einmal abzunehmen, da die gute Frau den Computer nicht bedienen konnte. Es gab viel Diskussionen. Außerdem wurde unser Taxi, das uns die Frau von der Rezeption zum Flughafen bestellt hatte, morgens kurzfristig wieder gecancelt. Einfach sehr unzuverlässig das Personal. Die Betten sind außerdem besonders oben äußerst dreckig gewesen. Das ist eine Zumutung!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Sie 2017
8.0

Chambre propre mais parties communes sales (particulièrement la cuisine). Le personnel est arrangeant et sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
8.6

Bon rapport qualité-prix et bien situé.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
6.3

Super plek en behulpzame mensen. De vlier was dchter geschilderd en konden geen minuut stil blijve staan op 1 plek. Het betrof de 4 persoonadorm. Er waren slechts 2 badkamers met douche en toilet....erg wenig voor alle slaapzalen. Het ontbijt stelde niet veel voor. Als het regent is er amper een plek om even te zitten. De locatie ia perfect.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Sie 2017
9.4

El personal es muy adorable. El hostal es limpio, especialmente los baños. Por desayuno hay huevos con pan y el mejor jugo natural! El hostal está cerca del centro, en la calle hay una plaza con muchas bares y restaurantes. Esta habitacíon es totalmente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
6.0

This place is in a good spot in Gestemani although there are many options near by. The bad things were that the ac wasnt working in my room, there are only 2 bathrooms for the 3 or 4 dorm rooms which means you have to wait. They were fairly clean but at certain times they were pretty gross. The breakfast is decent, eggs, toast, and fruit. The patio is small and cramped and there is little atmosphere. The staff when I was there were older Colombians, they were super kind but not very up to date.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×