Hostelworld.com

Travellers House

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4,197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4,197 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
Travellers House Located at Rua Augusta, number 89, 1st floor, , Lisbon.
Travellers House
Portugal
Lisbon 1100-050 Rua Augusta, number 89, 1st floor
97% 4197
38.7099014 -9.1374492
Travellers House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
9.7

Nice staff Very good breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2016
9.4

Really, really nice hostel in an incredible location. On Rua Augusta just up the street from the Praca do Comercio. However if you're a light sleeper this also means a lot of street noise at night. Staff were super friendly and helpful. Nice facilities, good hot breakfasts, and the single room I stayed in was huge and comfortable. Water pressure varied depending on the shower. Also just around the corner from the Aerobus stop to get to/from the airport. Amazing value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

Eines der besten Hostels, in dem ich bis jetzt war. Wunderschöner Altbau, perfekte Lage, super Mitarbeiter! Unser Zimmer war geräumig und sehr sauber. Aufgrund der Lage in einer der Haupt-Einkaufsstraßen relativ laut. Jeden Abend kann man an sehr günstigen, lustigen Aktivitäten teilnehmen. Unser portugiesischer Wein-/Chorizo-/Käse-Abend mit Hostel-Mitarbeiter Alex war super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

The staff was awesome. Every night they had a different activity, from "Happy hour" and wine tasting, to neighborhood walks. They were friendly, remembered your name and were so helpful. The location is amazing, very central, and 24 hour reception, so I felt very safe. This is where you should stay in Lisbon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Maj 2016
10.0

Fantastico hostel. De lo mejor, con el mejor staff. Impcable. Da gusto hospedarse en ese lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
9.1

Très bon séjour, accueil très sympathique avec de nombreux conseils de visite et de Resto. Chambre et parties communes impeccables. Situation idéale au cœur du centre historique. Le seul petit bémol est la rue piétonne assez bruyante.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.4

I haven't stayed in many hostels, but Travellers House was a wonderful experience. From the moment I walked in, there was lovely music playing & an atmosphere that was very welcoming. I stayed in a room of 6, each bed has its own locker (big enough for my carry-on roller) with security box. People come & go at different times, which is expected, but everyone was respectful of those already sleeping. The location is amazing & the activities are fun and informative. Stay here- you won't regret it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.7

One of the best hostels I have been so far. Very friendly staff, perfect location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
10.0

This was such a nice hostel! The staff is super welcoming and really make you feel at home. The daily evening events are really nice and great for meeting others at the hostel. Plus, free nutella crepe breakfast was delicious!!!! I would definitely recommend travellers house to anyone staying in Lisbon. It's hands down been my favourite hostel from my 3 weeks in Europe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
10.0

위치가 너무 좋고 직원들이 너무 친절합니다 그리고 저녁마다 이벤트가 열리는데 외국인들과 친해질 수 있는 기회가 생겨 좋았습니다 다시 가더라도 여기서 자고 싶습니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.