Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Travellers House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4518 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Kwi 2017
9.7

Awesome location as it was right in the old district and close to metro. Fantastic free breakfast in the morning and the room was very clean and nice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Ambiance tres conviviale, à l écoute des voyageurs, emplacement idéal, des professionnels à notre service répondant très bien à notre idée de vacances MERCI à eux

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • emmakinney
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

Hostel was great very clean good value for money and free breakfast was good made fresh to order also had an activity on each night if you wanted to join in staff very nice aswell would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2017
10.0

I arrived late at night, but the staff was so kind, and the room was clean.The interior are really nice.I enjoyed staying this house so much.I will go back again!!Thank you so much!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
10.0

Espectacular el hostel !! Nos atendieron bárbaro desde el primer momento. Te dan toallas, candados para guardado en tu locker y un desayuno genial con 3 opciones de menú. Siempre limpio y con una ubicación primordial !! El personal es muy buena onda y además realiza todas las noches actividades para que te conozcas con el resto de los huéspedes. Nos fuimos encantados, esperamos regresar!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Kwi 2017
9.4

Good hostel in the heart of the touristic lisboa with great included breakfast and night activities.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

We had a wonderful stay! The room was clean and comfortable, the shared bathrooms were exceptionally clean. Breakfast was delicious and the atmosphere was warm and welcoming. The staff were consistently helpful and kind. Would definitely return and wholeheartedly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2017
9.7

the hostel is very good, the staff is very helpful and joao is the best.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.1

Nice hostel with wonderful and helpful staff located directly in the old town. Nice common area, moderate prices for drinks. During Easter getting more&more expensive - but we wanted to have private bathrooms, so we knew what to pay :) - private room with private bath was not very spacious but sufficient. Restaurants and bars everywhere around, specialties in bairro alto 10 minutes to walk, miradors / castelo also 10-15 minutes. Metro and Tram 28 approx. 3 minutes walk :) (with luggage!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
9.4

가격에 비해 시설이 좋았어요! 화장실이 좁은게 조금 그랬지만 이상하게 사람들이 막 겹치진 않아서 혼자 쓴 적이 더 많았던것 같네요 ㅎ

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.