Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Travellers House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4451 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
10.0

Suite de casal em Hostem é tudo de bom! Adoramos a hospedagem❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Lut 2017
10.0

화장실이 구비된 더블룸에서 지냈습니다. 세비야에서 야간버스를 타고 5시반 쯤 호스텔에 도착했는데 우리가 예약한 방이 비어있어서 미리 체크인 해주었습니다. 덕분에 야간버스의 피로를 모두 풀고 가뿐하게 리스본 관광을 할 수 있었습니다. 예전 리뷰를 보면 예약한 방이 비어있지 않으면 호스텔 공용공간에 있는 dvd룸에서라도 쉬게 해준다고 본 것 같습니다. 직원 또한 매우 친절했습니다. 새벽에 근무하는 직원은 가장 무거운 캐리어 두 개를 꼭대기에 위치한 우리 방까지 (숨을 조금 헐떡이긴 했지만) 가뿐하게 들어주었습니다! 멋있어요!ㅎㅎ 다른 오전 오후 직원 분들도 라이언에어 eticket 출력이나 세탁물 맡기는 서비스(6유로면 쇼핑백 1개 정도의 세탁물의 세탁, 건조까지 해줍니다.)에 있어서 모두 친절하게 응대해주었습니다. 호스텔 더블룸 치고는 조금 비싼 편이라고 생각했는데 2박 예약에 실질적으로 3박을 하기도 했고 호스텔이 워낙 깨끗하고 위치도 좋아서 만족했습니다. 추천합니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.1

I stayed one night only: both good and bad are relative. Guys at the reception desk are really helpful and give you great tips on what to see and where to eat. On bathrooms, girls could use a couple more hooks, and at least a small shelf inside the shower to accomodate bath supplies. Note: there is no elevator in the building, so travel light.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

Отличное месторасположение, хороший завтрак, идеальное место для исследования центра города. Однако тесноватые номера и параноидальная система безопасности, которая к тому же работает не идеально.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lut 2017
9.7

Um dos melhores hostels em que eu já estive! Fizemos ótimas amizades e participamos de muitas atividades organizadas pelo hostel! Amei muito a experiência e com certeza voltaria!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
9.1

Really great hostel, it lived up to the hype! Beautiful room and comfortable bed, the only downside was my room faced the busy street and it was reallly loud, lots of drunk crazy people in the night out there yelling, request for a inner room if you are a light sleeper. Great atmosphere, met some great people. Amazing cooking, the breakfast women were the sweetest. Great coffee too. The tour guide (Alex?) was awesome, great insights! All the activities were great + liked that they were at night!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sty 2017
9.7

Very good hostel, nice people. Every evening an activity.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

Bestes Hostel ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Sty 2017
9.7

Great place to stay and amazing staff, although the building as a whole is rather noisy - you'll be able to hear every siren and construction site in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
10.0

Great place with really helpful and kind staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.