Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Travellers House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 4661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 4661 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sie 2017
9.7

Superbe auberge, bien située. Tout est propre et confortable, le personnel est chaleureux! Séjour parfait à Lisbonne!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
9.7

Excellente auberge. Personnel souriant très agréable et toujours présent pour donner de bons conseils sur la ville. Établissement très propre, calme et safe. Je m'y suis sentie très bien. Mention spéciale également pour le bon petit déjeuner .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
10.0

Traveller's House is the best hostel I have every stayed at. It doesn't feel like a hostel - you're surrounded by cool people who love to travel. The staff was incredibly helpful and helped me with whatever question you threw at them (cool places to eat, activities worth doing, how to mail a postcard, etc.). They allow you to live as a local, and in my opinion that's the best feeling when traveling far from home. The facilities were amazing, it's even cozier than home! Definitely stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2017
10.0

Clearly one of my best hostel experiences so far! Super friendly staff, choice between three breakfasts (eggs & bacon, yoghurt with fruit, crepes with chocolate) and evening activities such as wine tasting, tapas, ... And I guess you can't get anymore central than this. It's literally two minutes to Praca do Comercio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
7.7

샤워실 선반 없는것, 혼성, 개인 캐비넷이 침대 일체형이라 불편한 점이고, 그 외는 모두 좋아요

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
9.7

This hostel was amazing. The staff was really helpful and really nice. The location is also great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • mitchellpyoung7247
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
10.0

As good as a hostel gets, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Zjednoczone Emiraty Arabskie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
10.0

Highly recommended as its in the center with two metro station access. Super friendly staff that gone out of the way to make me feel like home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

It is the best hostel I have ever been in... Location is perfect, stuff is so friendly, rooms are great... When I will be in Lisbon again I will be in this hostel again... Just perfect, really! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maderoubaix5911
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
29 Lip 2017
10.0

The staff was so nice, always here to advise me or having a great dicussions ! The bathrooms and the rooms were always clean. The location is perfect. And the atmosphere was awesome, this a great place to meet new people !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.