Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Travellers Home Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 890 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
Travellers Home Hostel Located at Cumurija 4, , Sarajevo.
Travellers Home Hostel
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Cumurija 4
95% 890
43.8574457 18.4263306
Travellers Home Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Wrz 2016
9.1

I arrived at 6am in the morning from an overnight bus but as my room was ready I was able to check in early for free - made my day! Reception staff were really friendly and knowledgable on the area, providing a map with places to see and eat at. Wifi worked well on the top floor where the private rooms are. Bathrooms were good with a decent shower. Location was great, very short walk to the old town and main sights. Only issue was the stairs and no lift!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • knowme
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Wrz 2016
9.4

직원들이 친절해서 좋았어요. 칭구류도 깨끗했고 만족 단점은 2층 침대의 1층이 낮아서 앉아 있을수가 없었음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

The best hostel i've ever beet to! Great helpful staff, really nice and cozy place. No shoes allowed! Thats the best decision ever!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
10.0

Best hostel we've stayed in during our trip through the Balkans. It felt like home. The hostel ist super cute and cozy and has the friendliest staff. They gave us shelter and showed us where to get food when we were in need :D We would definitely come back. Special hello to Kemal from the two German potatoes ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Wrz 2016
9.1

Really clean, lovely hostel, great location, met a lot of nice people. Definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
7 Wrz 2016
9.4

Fantastic stay! I couldn't fault it, it felt like being back at home. Great location and helpful staff. Also good value for the facilities 👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
10.0

Awesome hostel! Ideal central location, super clean facilities and amazing staff. It's a small hostel and the atmosphere is great for meeting people as a solo traveler. 100% recommend to stay there :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Wrz 2016
9.4

A small but awesome hostel. Nice huge rooms. Austro-Hungarian architecture. Common kitchen area. Minutes away from the fantastic old town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Wrz 2016
9.4

Excelente opción para Sarajevo, muy buena ubicación e instalaciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
3 Wrz 2016
10.0

Really great place to stay, I would highly recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.