Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Travellers Home Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.1
Travellers Home Hostel Located at Cumurija 4, , Sarajevo.
Travellers Home Hostel
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Cumurija 4
95% 857
43.8574457 18.4263306
Travellers Home Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Sie 2016
8.6

Nice hostel close to everything. Would probably stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
10.0

The staff is awesome, it's always clean, the location is perfect (in the old town, close to everything important, sights, supermarket and for going out) and the atmosphere is the best I've ever experienced, it's so easy to meet new people! I will definitely come again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Just as affordable as a hostel outside the Old Town yet it's right in the middle so it's a good deal. Always clean & very safe/secure. Amazing staff. The place is not only beautiful like a nice home but it has great amenities. The kitchen is an actual kitchen with a stove, oven, microwave, kettle, sink, large fridge and freezer, & counter space. There's also a common lounge/dining room connected to the kitchen which is a very pleasant social area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
10.0

Fantastic hostel! Really does feel like a home. Full kitchen area with big table for people to sit around and chat. Nice bathrooms. Great location, very central. Thanks Dino! Hope you enjoyed the chocolate ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Sie 2016
10.0

Great place, great kitchen, good beds, big lokers, nice common area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

The staff here were really friendly - they responded to my emails promptly, answered my questions upon arrival, and waited with me until my transfer to Belgrade arrived. Met good people here and really liked the facility.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2016
9.7

Really nice hostel in an old appartement, friendly staff and good facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2016
10.0

El hostel posee una gran ubicacion a una cuadra de la ciudad vieja. A su vez, el hostel es muy limpio y el staff muy amigable y de gran ayuda, con un precio muy accesible! Lo recomiendo fuertemente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Sie 2016
9.4

Can't be really really sure of my review since we weren't that much time in it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • oliverpullein
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 25 Recenzje
2 Sie 2016
8.9

Miran makes the hostel! Out standing tour or price and content. Nice homely feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.