Hostelworld.com

Travel Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 1,363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 1,363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 6.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 5.5
Travel Hotel Located at Beursstraat 23, 1012JV, Amsterdam.
Travel Hotel
Netherlands
Amsterdam Noord-Holland 1012 JV Beursstraat 23, 1012JV
65% 1363
52.3749310 4.8968982
Travel Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
5.4

El hostel tiene 5 pisos, no tiene ascensor y las escaleras son angostas! No existe vía de evacuación en caso de emergencia. Las camas son incómodas! Los colchones son muy delgados. La única limpieza que hacen en los dormitorios es cambiar sabanas. Por qué de las 3 noches JAMÁS BARRIERON EL SUELO. Es un hostel incomodo, no tiene ni siquiera un hervidor o microondas para calentar algo de comer y lo peor de todo es que es CARÍSIMO!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
5.7

Bonjour, Je n'ai pas apprécié lorsque je suis arrivé on m'a débité en plus du règlement du prix total de ma réservation à l’accueil de l'hôtel une somme de 35euros qu'on m'avais dit de sécurité, je pensais qu'on me la restituerait à mon retour alors que ce n'a en rien était le cas. Personnellement, vu la qualité, le peu de repos, ça reste chère pour ce que c'est.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Maj 2016
3.7

Worst hostel I've ever stayed in. None of the lockers worked. Room was full of garbage all the time. I was woken up 2 nights in a row at around 2:30am by people claiming it was their bed that I was sleeping on because the hostel staff kept on double booking people. Front staff were mean and just did not care at all. The washrooms were so tiny, I could barely turn around, and I'm a skinny guy. The ONLY positive thing I can say about this hostel is that the location is amazing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2016
4.0

Travel hotel only saving factor IS its location. But even that is not enough. The staff IS RUDE lazy and uncaring. The facilities are DIRTY not maintained The rooms SMALL Not enough showers nor toilets It is the worst hostel ever I stayed in. Try to go to a decent place instead unless you can't afford it

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Maj 2016
4.6

Very dirty room. No wifi inside the room. Small and dirty toilet.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
8.3

nice to stay, the location is perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
7.4

It was a nice stay in the middle of Amsterdam with all needs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Kwi 2016
5.1

The Travel Hotel is NOT good value for money and I would recommend looking elsewhere to stay in Amsterdam. Dirty and the facilities were underwhelming - showers felt disgusting to stand in. THE WIFI DOESNT WORK IN YOUR ROOM! Only in the common area which was both annoying and inconvenient. Overall, wouldn't return or speak about highly. The only positive is the location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
4.0

방안에서 와이파이안되고 사물함도 가져간자물쇠3종류다 안맞는.. 와이어만 맞을듯? 그리고 이층침대사다리없고 시트는 새거가있지만 처음으로 베드버그없나 확인함 매트릭스네 뭐가 막묻어있음 후기 기찮아서 안쓰는데 한국인 후기없길래 참고차쓰네요 엘베없어서4층까지 들고올라갔고 샤워실도 한층에1개 화장실도1개 물론 방안엔없었음 비추 문도 리셉션이 매번열어줘야하는데 리셉션이 바뀔때 방키랑 이름이랑 영수증 다시요구함 짜증났었음 시설이 정말안좋음 그에비에 비싼듯 여지껏 호스텔중 최고 나빴음....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2016
9.4

Очень понравилось! Расположение супер! Девушка администратор очень позаботилась о нас и сделала так, что в нашей комнате были только девушки! В общем, все отлично, только Интернет в номерах плохо ловит.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.