Hostelworld.com

Travel Hostel Amsterdam

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 1536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 1536 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 6.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 5.6
  • Atmosfera 5.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Lut 2017
3.7

Staff were rude and unhelpful. No ladders to climb to top bunks. No luggage storage. Overly expensive for such a basic place. Terrible/non-existent atmosphere. Only a blanket for bedding. The metro tram is less than €10 for a 24hr pass, next time id definitely go to a place further away from the town centre and travel in.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • HenrichReis
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lut 2017
4.3

Grear location. Staff so rude, room so dirty and there is no kitchen. It is only possible tomise a microwave but you have to wait for the rude staff to do that for you.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • yohanafaria
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
6.6

Escadas! Muitas escadas! Tive que subir 5 andares cheia de malas. Lugar limpo, mas os quartos são extremamente apertados e são poucos banheiros (bem apertados também). É ben localizado, super perto da estação central e do Red Light District, mas não ficaria novamente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
7.7

Exactly what I'd expect from a hostel. I had a bed and a locker and there was a bar with a pool table. Great location near the red lights and just off one of the main strips. Would recommend to anyone looking for a cheap accommodation in thick of it all.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
6.3

The location behind Red District. Near to the train/bus station. The hostel do not have lift & very narrow staircase. Not recommended to stay with big luggage. The room is pretty dirty and full of drawing inside the locker. 1 power for use of 4 people in room.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.1

Me gusta es muy céntrico y limpio la chica es,linda y amable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
20 Sty 2017
7.4

Here is the thing- all accomodation in Amsterdam is expensive, and i picked this place because despite it being one of the cheapest hostels i could find, it was in an excellent location. basically its fine, but it will seem expensive for what you get.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
4.6

Le personnel est deplaisant,malpoli , surtout la femme d origine orientale qui est tres impolie , irrespectueuse, qui crie et ne dis repond jamais aux salutations..il sera fort agreable de ne plus la voir dans cet etablissement . En tant que client fidele a travel hostel ,venant de loin ( Martinique) je ne reviendrai pas en sachant qu un personnage aussi malpoli y est toujours.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2017
5.4

Very noisy, really uncomfortable beds. Would recommend taking you're own pillow. It was nice and warm though and literally 5 minutes away from the station so we didn't have far to carry our stuff. Perfect for young groups that won't really be spending much time in the hostel

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
5.4

Worth the money for the location if you don't plan to spend much time in the hostel. Six bedroom dorms were extremely cramped and hostel staff were unfriendly and not very helpful.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.