Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Transylvania Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 854 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 854 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • cooldre77
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Cze 2017
10.0

Great location, great staff, neat area. I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Muy recomendable,es como estar en casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
16 Cze 2017
10.0

Best attribute of this hostel has to be the staff (shoutout to Tamas) - all staff were inclusive and friendly, organised dinner outings, bar crawls and helped with anything you need. A very centrally-located hostel whilst being quiet enough to have a good nights sleep as well. Probably my favourite hostel in Romania !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Cze 2017
10.0

Really cool Hostel. I just stayed one night so I cannot say that much. They take you out for drinks and dinner which is great to get to know people. A really big thanks to Krystyn, for calling a lot of bus companies to get me a ride.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
10.0

What a wonderful hostel. Enjoy a peaceful atmosphere in the small garden surrounded by beautiful people and amazing staff. A hostel for everyone in a vibrant city. merci !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Cze 2017
9.7

Charming staff; great hostel. Thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 63 Recenzje
2 Cze 2017
10.0

The perfect hostel. Can't praise the cool staff here enough. Lovely little cosey common area to hang out plus cool outdoor chill out zone! Love the beer fridge :) Top location! I could go on and on

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Cze 2017
9.1

Great place good location and staffs are friendly and helpful , i definitely recommended this Hostel if you are staying in Cluj

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ashleypayne19878503
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
27 Maj 2017
9.7

Superb hostel with friendly helpful staff, in a really great location near some excellent restaurants and bars. Only negative is the squeaky beds, apart from this everything was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • RayDogFromCali
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
26 Maj 2017
9.7

Flaviu is a God!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.