Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Transylvania Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 745 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Transylvania Hostel Located at Str. Iuliu Maniu Nr.26, Apt 12, Cluj Napoca.
Transylvania Hostel
Romania
Cluj Napoca Transylvania 400095 Str. Iuliu Maniu Nr.26, Apt 12
95% 745
46.7707914 23.5937404
Transylvania Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
9.7

Excellent staff Excellent location Clean! Quiet! Beautiful! Sunny! Free wifi, PC access, coffee/tea, maps & info... With a cute useful private garden :-) Cluj is a nice, beautiful, quiet, historical and interesting place to visit... Stay in Transilvania's hostel is highly recomended. Enjoy it ...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
9.7

I loved how social this hostel was.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
8.0

Staff was nice, rooms were clean, breakfast was good. I would come again. It was good, but not really special.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
10.0

Awesome staff location and facilities along with activities don't hesitate just go

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
8.6

Really lovely place! Seems more like a place for partiers than those looking for quiet. The only problem was some of the beds squeak so loudly that I was woken up multiple times during the night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

Absolutely brilliant hostel, the best i have stayed in. The staff were friendly and knowledgable. They organise dinner every night if you want to meet other travellers. Loved it here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
9.7

Excellent room and facilities. Owner is lovely lady with wicked sense of humour. I won't say anything about the 'raw eggs'.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
8.6

I enjoyed my stay here. It's nice that they organise nights out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Lip 2016
10.0

Fantastic stay here. Great social evenings. Good location, clean and comfy beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lip 2016
8.0

A great little hostel with lots of character. There is a big community vibe. The kitchen is great and there is a big outdoor garden area too. Great for travellers on a budget and wanting to meet other travellers. As far as sight seeing goes there wasn't a whole lot of options but it was nice to chill out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.