Hostelworld.com

Transylvania Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 789 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.1

We really enjoyed our time at Transylvania Hostel. We were with 7 persons and everything was clean, staff was helpful and location is perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.7

Une excellente découverte que ce lieu. Ce week end de réveillon fut une réussite en grande partie grâce aux personnels et voyageurs présent. Des conseils, des jeux, de la bonne humeur, et de bon moments de convivialité nous recommandons chaudement (habillez vous chaudement aussi) cet établissement.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Gru 2016
10.0

I was in Transylvania Hostel with six friends and we spent very good time! Our room was nice with 2 wc and one shower and the Hostel is very close to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.4

This is by far the best hostel I've stayed at so far in Europe! And what makes it so special are the people that work there and the general vibe of the place. There are lots of common rooms - kitchen, living, games room - which are all pretty big rooms which offer you plenty of chances to socialise with other guests. Upon my arrival, I was greeted with an invitation for Palinka tasting, "which is a nightly tradition" and the hostel organised a night out with other guests! Really love this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 44 Recenzje
27 Lis 2016
9.7

Awesome hostel close to the centre. Good kitchen and bathroom facilities. Wifi was very good!! Games room was a major plus! Played pool for ages. Nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lis 2016
10.0

Had such a lovely time at the Transylvania hostel! The owners were so nice, the staff were friendly and super helpful! Lovely social atmosphere, perfect place to meet fellow travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lis 2016
10.0

除了廁所有點小以外,沒甚麼好挑剔的

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
10.0

Friendly staff and lovely atmosphere. The location is excellent and the price is a bargain. I'm definitely recommending it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Paź 2016
9.4

Probably one of the most cosiest hostel I've ever been, and the free palinka (roumanian alcohol) drink is a big plus. Showers are clean, beds are comfortable. The hostel is almost a better reason to go to Cluj than the city itself.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Paź 2016
9.1

Pretty radical folks here! The staff was great and the beds were nice. I was worried it was going to be a loud hostel, but it was nice and friendly without moving into party territory. Fast wifi, hot showers, a decent free breakfast and some helpful locals staffed made this hostel great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.