Hostelworld.com

Transit Alexandria

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 60 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.6
Transit Alexandria Located at 1 Gamal El Deen Yassine Street, , Alexandria.
Transit Alexandria
Egypt
Alexandria 21519 1 Gamal El Deen Yassine Street
83% 60
31.2003582 29.8981492
Transit Alexandria
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • MattKirk
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Mar 2016
8.9

Good value for money. Really close to the water and within walking distance of major sites. Really friendly and helpful staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
7.7

In the morning there was a weird smell in the room coming from the bath room. The rest was fine

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
9.4

A very nice hotel! Staff are honest an helpful. A great place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2016
9.4

Me pareció un muy buen lugar para hospedarse. Realmente es muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
10.0

Good staff and all round good stay, great value for money and easy to find. Get get to the Cecil Hotel and its at the back of it on the next street. All taxi drivers know where the Cecil is.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Soy_Matias
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
31 Sty 2016
6.9

hostel decente ubicado en una zona céntrica de Alexandria. La habitación era espaciosa y el baño estaba limpio. El desayuno era el mismo que dan en todos lados, tres panes, un quesito, mermelada y café o té. Lo único malo es que al darme la taza la encontré sucia, le pedí que me la cambiaran y me dieron una con un olor a pucho insoportable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2016
10.0

Great location, great staff and value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2016
5.7

Great location in Saad Zaghoul but overpriced compared to hostels nearby. No hot water and the shower dripped the entire time I stayed here. Completely empty and if a single woman would advise being careful. Egyptian residents drank tea for free the whole time I was there but was expected to pay 3 pounds for a tea bag that was given to me by staff. Would follow me into the kitchen every time I went in.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Sty 2016
8.9

Nice place. Excelent location. In the middle of everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lis 2015
4.0

The water is too small, I can hardly take shower. When booking, it showed breakfast included. But in the morning, the staff (don't speak English) just gAbe us a note saying that if we want to have breakfast, we have to pay 30 pounds more.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.