Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tranquil Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lut 2017
9.7

Hostel au top! Patronne très gentille et vraiment accessible! Tout était très bien :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Lut 2017
8.6

Sehr freundliches Personal, es gab sogar gratis Kuchen für uns. Auch wenn das Hostel vom Stadtzentrum ein wenig außerhalb liegt, gibt es einen Supermarkt, Dominos Pizza und weitere Läden in unmittelbarer Nähe. Wir waren zufrieden und würden nochmal kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
9.4

Great little place driven by a lovely lady always here to help you. Friendly people, quiet and nice ambiance. Very clean. They should have free Wi-Fi soon which would be fantastic. Loved the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
7.4

It's a great little hostel run by a fantastic woman who obviously loves what she does. Although not in the most convenient place it is worth the trip!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
1 Lut 2017
7.7

Nice hostel a bit outside of the city, realy quiet and chill atmosphere . The caretaker, Shiona is a realy nice and helpful person. I would recommend this place.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
9.1

I had a great time at the tranquil lodge. The woman(shiona) who welcomed me was really nice. All the guest got free chocolate cake and the tv room was nice to watch a movie. The atmosphere was good and I've had an overall good stay here. It is a 20 min walk to the city center, yet this hostel is totally worth it. I stayed one night, but wished I could've stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Sty 2017
8.9

Very nice and clean hostel with a good kitchen. Free bike rental. 15 min walk from the centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
8.9

Super Accueil de Shona, la responsable. Un grand bonjour à elle depuis la France!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Sty 2017
9.7

It's a massive hostel with everything you need to make your stay more comfortable. I booked a twin room, the biggest I've seen so far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Sty 2017
10.0

Amazing hostel!! The manager lady was the greatest and incredibly kind. Comfy beds. Clean toilets and showers worked well. Great small hostel just outside the city. No complaints, would stay there again in a heartbeat!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.