Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tourist House Santa Croce

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1643 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1643 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Kwi 2017
9.1

The man running the place ia great! Its nice that he communicates with everyone. Price was higer than the rest of Italy, but overall it was good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • olivierhoule000
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Awesome Hostel. Really cool history of the building, good location, great price value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcomarangoni
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
10.0

L'ostello è stato fantastico! Ambiente giovanile e cordiale, personale molto disponibile ed i servizi sono molto favorevoli per i giovani viaggiatori! Christian è stato fantastico, anche la compagnia della casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • JakePearl
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2017
10.0

Phenomenal! One of the most welcoming hostels with one oth most gracious hosts. Clean, spacious facilities in a great location. 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
31 Mar 2017
9.4

This was a great hostel, offered everything we needed. Clean, great atmosphere and facilities. Perfect location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

Perfect hostel! I loved Florence, especially because I was in a great hostel! I would recommand it to anyone! Well located. Really clean (cleaned everyday). Washing machine. Big and clean kitchen. Big bedrooms and not too many beds, almost like a private room. Really safe. Nice atmosphere, met awesome people! The owner, Christian, is amazing and fun. Does really good work with this hostel! Will definitely go back there and recommand to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2017
10.0

Host is an awesome guy, fantastic place, exceeded my expectations for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
8.6

Good manager!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Mar 2017
8.3

Fantastic hostel for a couples stay. The private room had an amazing view of the streets and was comfortable, large . The sheets weren't completely cleaned though, there was dirt or something on the sheets when we got in.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Mar 2017
9.7

It was great. Great location. Great stuff. Very helpful. Clean place. Highly recommended. Thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.