Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tourist House Santa Croce

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1624 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
8.6

Good manager!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
10.0

Sono rimasto soltato una notte nel hostello,e stato molto positivo in tutti I sensi...inanzitutto per la posizioni molto central. E per I servizi che of free. Sembra di stare a casa tua e x la cordialita dello staff.ci ritorno nuovamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
10.0

Bueno, no había suficientes enchufes en la habitación pero fuera de eso excenlente, áreas limpias y agua caliente en la ducha. La cama un poco dura pero nada que impida una buena noche. Ubicación céntrica y segura.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lut 2017
9.1

The location is near to the highlities of the town, is only 20 minutes walkint to the train station and there is a supermarket nearby, the guy is too much kind and the place is safe. The facilities are a little bit old but for the price an for a couple of days is a perfect place to stay in Florence.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Lut 2017
10.0

Muy buena ubicacion, el staff es muy amable, con buena informacion turistica, lo recomendaré.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

My friend and I stayed for 3 nights- I originally booked a 4 bed dorm but was given an extremely beautiful 2bed room. Christian has made the hostel looking very nice. Everyone I met there was very friendly, open minded & had great conversations. The location is PERFECT- right in the centre. Christian is a fun host, who has good stories and plays bass guitar. He got a little cranky for opening the door at 2am - other than that we had a fantastic 3 nights and I highly recommend staying here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
9.4

Everything was perfectly fine, just the WiFi is really bad :S

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
6.0

Overall my stay at this hostel was okay. External security is good however no security inside rooms. Location is about a 5 min walk from most things. Christian is nice the owner. However the cleanliness is not up to scratch. The bathroom had a continuous smell and on my last night I woke up with bites!!! If the hostel picked up its cleanliness it would be great!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Sty 2017
9.1

Christian est un hôte très accueillant et qui fait tout pour vous mettre à l'aise. L'emplacement de l'auberge est très proche du centre ville, il y a donc un peu de bruit le soir. (À noter que nous avons loger le jeudi, vendredi et samedi) Merci pour cet accueil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Sty 2017
10.0

조금 취웠어요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.