Hostelworld.com

Tourist House Santa Croce

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,369 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.7
Tourist House Santa Croce Located at via Ghibellina 95, , Florence.
Tourist House Santa Croce
Italy
Florence FI 50122 via Ghibellina 95
74% 1369
43.7702106 11.2612438
Tourist House Santa Croce
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Kwi 2016
6.0

La cocina, baños y camas estaban bien. Debería haber lockers o al menos una llave para la habitación. Esta bien para una o dos noches.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
8.0

The staff was super awesome! My door didn't shut unless you locked it, but I felt safe the entire time. It's located in the hip part of town, so it's hopping at night. I didn't bring shower shoes, so I just didn't shower. Beds weren't the most comfortable, but overall I just needed a place to stay at night and leave my stuff. This place was perfect for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Kwi 2016
7.1

The best located hostel in Florence but the rooms are tiny, beds are uncomfortable and there are only two showers for the whole hostel. No lockers in the rooms or even enough space to put suitcases or backpacks.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.1

I had a great stay at the Tourist House! I was there for 6 nights and I really enjoyed it. Christian is really cool and always ready to help out hostel guests. The shared spaces were great places to meet other travelers. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.4

Las camas estaban bien y el d recepcion era majete

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.6

Leider musste man zum Duschen regelmässig anstehen. Die Lage ist jedoch super! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
8.6

I enjoyed my stay at this hostel! The staff was so kind and wonderful, I felt safe while I was there, and the location was magnificent. There are only two bathrooms, and one didn't have hot water while I was there, but it wasn't too bad of an issue. I recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2016
9.1

bel ostello . Buona atmosfera . Cristian è molto attento e cordiale . ben posizionato

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Kwi 2016
7.1

Un poco sucio, no tiene espacios comunes, no hay lockers, el internet no funciona bien en los cuartos. En cuanto al staff; Cristian es un bacan! Realmente hace un buen ambiente allí.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Kwi 2016
8.9

Kind of whole in the wall place, but it's super close to the duomo, and the price isn't bad for its proximity to the center of town. The facilities aren't the best, but it does have them. The beds are nice, and the staff is friendly! Overall I'd definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.