Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
8.0

all great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
8.0

The bed was very uncomfortable and the room very small but for a hostel based so close to the center, it was pretty cheap for 4 nights. The staff was quite helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Lip 2017
7.4

Only saw hosts when checking in. Didn't see anybody else all the time I was there. Very peaceful. Nice room but very hot, no AC and couldn't open the window, although a fan was provided. Sadly no kitchen, just a kettle and fridge/freezer. No laundry but launderette nearby. Great location, near to train station and main sights and restaurants. Not a party hostel but a nice quiet place to explore Florence from.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Lip 2017
2.6

No es un hostel. Es una pensión. El trato de quien atiende es pésimo... la propiedad no está mal pero el clima que generan más la ubicación que tampoco es genial te terminas sintiendl un poco inseguro. No vuelvo ni loco

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2017
10.0

Bellissima la struttura, con un rapporto qualità/prezzo Top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
7.7

Very good location and comfortable rooms with AC. The wifi is really slow and the soundproofing inexistant. For sure the guess who forgot his key and banged into to door from 4 to 5 am didn't help.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Cze 2017
3.7

De las peores experiencias que tuve. Día 1: palier utilizado para fumar crack. Me atendió una mujer que está hasta las 19 hs. Te da una llave y no la ves hasta el otro día. Día 2: entró un hombre tipo 5 am y estuvo gritando y golpeando una puerta. Al parecer su novio lo había dejado fuera del cuarto. Ella se hizo presente más de media hora después y dejó que ambos se golpearan sin llamar a la policía. Sentí terror. Un espanto, no vayan.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Cze 2017
10.0

Pretty nice rooms in a great location walking distance from the Dome, train station, and David. Well worth the price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
8.0

small but neat and clean and in close proximity to the train station, town centre and other tourist attractions.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
7.7

Leuke hostel, netjes, schoon, gegeten in Firenza Noord. Geen airco. De sanitaire voorzieningen vond ik een beetje tegenvallen. Kussens van het bed vielen tegen, maar dat is in bijna heel Italië.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.