Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Totters

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 532 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
10.0

Lovely building within the castle walls of Caernarfon. Very helpful staff. Gorgeous dining room in the basement. Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.7

Loved my stay here! Booked it on a whim and was better than I imagined. Bob was awesome and very welcoming and the hostel was very homey. Cozy town and would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
8.3

Warm, comfortable and value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Sty 2017
10.0

Totters sits right at the heart of Caernarfon close to the castle, supermarkets, restaurants and bus station, so is ideally located. The property itself is full of character and the rooms are very nice. There are plenty of games, books, DVDs etc. The hosts were extremely helpful and lent me maps and guide books. A very pleasant place to stay with a homely feel - think guest house, not bunk house. Breakfast is cereal and toast, so you can help yourself when it suits. I would definitely go again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
9.7

Great location with even better staff who were friendly and super helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
9.7

Everything was absolutely great, this hostel just needs a good internet connection to have a 10!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
9.1

Really nice place to stay in the heart of the city,we really enjoyed it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Paź 2016
9.4

Lovely spot in the old walled town. A really friendly check in. Comfy bed all made up. Ample breakfast choice to help yourself to. Can't fault it, made me feel right at home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.