Hostelworld.com

Totters

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 498 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Totters Located at Plas Porth Yr Aur, 2 High Street, Caernarfon.
Totters
Wales
Caernarfon Plas Porth Yr Aur, 2 High Street
92% 498
53.1405989 -4.2780160
Totters
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
10.0

Awesome place right next to the castle wall and water front. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Mar 2016
10.0

The best hostel I have ever stayed at! Despite arriving late (10pm) I was welcomed in by the lovely owners and given a tour of the place before being shown to my room. The whole building is extremely comfortable and clean, with every facility you could want (kitchen, lounge/common area, dining room, bathrooms, lockers etc.) and the central location is wonderful (it's in the walls of a castle for goodness sake - how cool is that!). Every need I had was catered for and I can't wait to come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
8.6

It was a nice place in a great location, but it was a really poor atmosphere to meet anyone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2016
10.0

Best hostel I`ve ever stayed in ! The owners were very friendly, and the hostel was great ! The beds were very comfy, and we felt like at home ! Thanks again for your welcome :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lut 2016
10.0

This is the way hostels should be. Bob and his family (who run the place) were very pleasant and welcoming. Also, they had just brought home a puppy 2 days before my arrival - that was a joy. Very spacious and clean - and there was fast internet (a rarity at Hostels). When I return to Caernarfon, I will definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Lut 2016
9.1

Showers could be better

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Lut 2016
7.4

A little hard to find. A bit of signposting wouldn't go amiss.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
10.0

Fabulous in every respect! The hostel was very homey and welcoming--felt more like a home rather than a business. The owners were also very helpful, and explained to us how to get to mount Snowdon from the hostel, which was very easy. Breakfast was great--toast, cereal, oatmeal, coffee and tea. Overall, one of the best hostel experiences I've ever had!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.